BEAVATKOZÁSOK

Anti-aging, regeneráló, vitamininfúziós kúra

Vitaminos infúziós terápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Anti-aging, regeneráló, vitamininfúziós kúra 1.kep

Anti-aging vitamininfúziós terápia - regenerálás, immunstimulálás és prevencióA korunkat sejtjeink minősége határozza meg. Annak érdekében, hogy eredményesen harcoljunk az idővel szemben és megvédjük a szervezetet a káros környezeti hatásoktól különleges, regeneráló infúziós kezeléseket alkalmazunk.

Számos kutatás igazolta, hogy a nagydózisú C-vitamin infúziók támogatják a szervezet revitalizálását, aktiválják az immunrendszert, és védenek a degeneratív folyamatok ellen.

A kezelés hatékonyságát növelhetjük, ha egyéb természetes sejtregeneráló hatóanyagokkal:
- koenzim Q10, B-vitaminok,
- immunerősítő homeopathias növényi kivonatok hozzáadásával kombináljuk a nagydózisú dózisú C-vitamin kúrát.
- Antioxidánsokkal, vitaminokkal és egyéb hatóanyagok kombinációjával látjuk el a szervezetet, hogy visszaállítsuk egészséges egyensúlyát, energetizáljuk, megfiatalítsuk és hidratáljuk.
Ezek a faktorok elősegítik a sejtmegújulás folyamatát, visszafordítják a sejtszintű öregedést. Nemcsak egymás hatását erősítik, de támogatják a sejtekben történő felhasználódást és az összhatást is. Ez nemcsak a szervezet egészének működésére fejt ki pozitív hatást, de visszanyerjük fiatalos kisugárzásunkat is. Javul a memória és a figyelem, elősegíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, így csökkenti a fertőző betegségek esélyét.

Kiegészítő injekciós kezeléseink segítik a súlycsökkenést és energetizálnak.
Anti-aging, regeneráló, vitamininfúziós kúra 2.kep

Anti-aging vitamininfúziós kúra menete:Az orvosi konzultáció során a laboreredmények és a kezelni kívánt probléma ismeretében személyre szabottan történik az infúziós kúra összeállítása, melyet általában heti 1-2 alkalommal javaslunk néhány héten át.
- Kalcium: rendkívül fontos ásványi anyag minden sejtnek, szövetnek szüksége van rá. A kalciumnak a csontok szilárdságának biztosításán kívül meghatározó szerepe van az idegek és izmok ingerelhetőségében, az izomösszehúzódásban, sőt még a véralvadásban is.
- Cink: fontos szerepet tölt be a növekedésben, a genetikai aktivitás szabályozásában, illetve a szénhidrát-anyagcsere és a vércukorszint egyensúlyának fenntartásában. Fontos eleme az ízérzésnek is és a szervezet immunrendszerének optimális működéséhez is nélkülözhetetlen.
- L-karnitin: nélkülözhetetlen szerepet játszik az idegrendszer és a szívizom megfelelő működésének fenntartásában. Legfőbb szerepét a zsírsavak elégetésében és a sejtek membránjának védelmében igazolták.
- alfa liponsav: erőteljes antioxidáns hatása révén véd a szabadgyökök károsító hatásától
- gluthation: eőreljes antioxidáns hatása mellett Növeli az energiaszintet, lassítja az öregedést, erősíti az immunrendszert, segíti a méregtelenítést, javítja az agyi funkciókat, csökkenti a stressz hatásait és megfiatalítja bőrünket.
- koenzim Q10: az általános erőnlét megtartásában tölt be kulcsszerepet, de erélyes antioxidáns hatása is van és számos kórkép és krónikus betegség megelőzésében is szerepe lehet.
- esszenciális zsírsavak: nélkülözhetetlenek a sejtjeink számára, és fontos szerepet játszanak az immun-, az ér- és az idegrendszer működését szabályozzák Az esszenciális zsírsavak elősegítik a sejtmembrán visszaépítését, illetve megerősödését, így védik azt a káros behatásoktól. Az esszenciális zsírsavak érintettek az energiatermelésben és a vérben történő oxigénszállításban is, a növekedésben, a sejtosztódásban, a sejtek közti kommunikációban és a hormontermelés szabályozásában is.

Az infúziós kúrákra vitaminpótlás esetén tekinthetünk úgy, mintha egy nagy lendületet kapna a szervezet, majd a feltöltődést követően már a szájon keresztül biztosított pótlás is elegendő lesz.
Anti-aging, regeneráló, vitamininfúziós kúra 3.kep

Egyedi ELIXÍREK otthoni terápiáraBeauty Elixír: a bőr – haj-, köröm egészségének támogatása és anti-aging hatás

Revital Elixír: az egészség és a jó közérzet támogatása, méregtelenítés, antioxidáns hatás

Fitness Elixír: az immunrendszer erősítése és a vitalitás fokozása

Balance Elixír: szerveink funkciójának javítása és a hidratáltság helyreállítása

Shape Elixír: a legjobb formáért

Detox Elixír: ha hosszú volt az éjszaka

Bejelentkezés: Dr. Kriston Renáta / anti-aging specialista bőrgyógyász, esztétikai orvos
SKINETHIC by Hattyú Prevenciós és Terápiás Anti-Aging Központ
1037 Budapest Montevideo u. 3/b.© 2010 szepsegbroker.hu | Anti-aging, regeneráló, vitamininfúziós kúra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink