BEAVATKOZÁSOK

Arany kaviáros intenzív fiatalító kúra- LE LUXE ABSOLUE

Maria Galland- LE LUXE ABSOLUEA -a bőrápolás jövője, a fiatalság megőrzése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arany kaviáros  intenzív fiatalító kúra- LE LUXE ABSOLUE 1.kep
Maria Galland Paris innovatív szellemének legújabb kincse a Le Luxe Absolue kezelési eljárása, amely az abszolút luxus kozmetikai kategóriában is az elithez tartozik.

30 éven felülieknek ajánlott kezelés.Intenzív fiatalító kúra, mely egyesíti a manuális terápia és a hatóanyagban gazdag formulák jótékony hatását. A fiatalító gyümölcs elixír (AHA), a tengervíz, a mikroszemcsés arany és a kaviáros kollagén maszk egymással összhangban gondoskodnak arról, hogy bőre fiatal maradjon. A kezelés során bőre visszanyeri fiatalos frissességét és vitalitását, ragyogását.
Arany kaviáros  intenzív fiatalító kúra- LE LUXE ABSOLUE 2.kep
A fiatal bőr a tökéletes belső egyensúlyt tükrözi, alapja a harmonikus anyagcsere, mely a bőrszövetek megfelelő működését is szabályozza. Ezt a harmóniát különböző faktorok (az életkor, genetikai, hormonális és környezeti tényezők) fokozatosan megzavarják. Apránként csökken a bőr tápláltsága, kialakulnak a ráncok, a bőr elveszti rugalmasságát. A Maria Galland Paris egyedülálló, teljes körű és rendkívül hatékony válasza ezekre a jelenségekre egy különleges kezelés, a Le Luxe Absolue \"arcszobrászat\". Intenzív fiatalító kúra, mely egyesíti a manuális kezelés és a magas koncentrátumú formulák jótékony hatását. Különleges hatóanyagai, a természetes forrású fiatalító gyümölcselixír (AHA), a tengervíz, a tenger mélyéről hozott arany mikrorészecskék és a kaviáros kollagén maszk a luxus legfelsőbb fokát jelentik a bőrnek. A trópusi növényi kivonatokból álló koncentrátumok láthatóan feszesítik, erősítik és újrastrukturálják a bőrt. A Le Luxe Absolue termékekkel történő arcfiatalító kezelés a különleges kaviár maszk alkalmazásával és a folyamatos otthoni ápolóprogrammal több évre el lehet kerülni a lifting műtéteket. Hatására a bőr visszanyeri a természetes szépségét, rugalmasságát és fiatalságát.
A kezelés menete: letisztítás arctejjel, tonizálás, arc- és dekoltázsmasszázs regeneráló, ránctalanító, mikronizált aranyrészecskéket tartalmazó krémmel, ránctalanító, bőrsejt megújító szépségampulla, speciális kollagén és kaviár kivonatot tartalmazó maszk, tengervíz, öregedés gátló, hidratáló nappali krém.

Arany kaviáros intenzív fiatalító kúra, LE LUXE ABSOLUE: 24 900 Ft

Időtartam:100 perc, mélytisztítással 120 perc


© 2010 szepsegbroker.hu | Arany kaviáros intenzív fiatalító kúra- LE LUXE ABSOLUE
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink