BEAVATKOZÁSOK

Aranykezelés Gold 24k

24 karátos aranykezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Aranykezelés Gold 24k  1.kep
Javasolt: 30 év felett, korai ráncosodásra, szárazbőr ráncokra, valamint az aknés heges bőr kezelésére.

Már az ősi egyiptomiak is ismerték az arany emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatását.
Az arany baktériumölő hatását az orvostudomány 1905-ben fedezte fel. Mára már a klasszikus orvostudomány és a természetgyógyászat is alkalmazza számos betegség kiegészítő kezeléseként, sőt kozmetikai eljárásokban is helyet kapott.
Az aranykezelés kozmetikai bevezetésével lehetővé válik a pozitív energiamezők és a belső fizikai folyamataink kedvező irányú befolyásolása, ami a bőrünkre nyugtató, gyulladás gátló hatást gyakorolhat és védelmet nyújthat a szabadgyökök ellen.
Aranykezelés Gold 24k  2.kep

GOLD 24k ARANYKEZELÉS jótékony hatásai:• A sejt revitalizációja és biokémiai folyamatainak javítása során a bőr erősebbé, sugárzóbbá, élettel telivé válik.
• Javul az arckontúr, és a bőr frissebb puhább, fiatalosabb lesz.
• Az arannyal kombinált kezelések feljavítják a bőrstruktúrát és a jobb arckontúrok visszaadják a fiatalos kisugárzást. Az aranyat a kozmetikai készítményeknél mindig valamilyen sejtmátrixot javító készítménnyel kombinálva használják, például a fitohormonnal vagy a hyaluronsavval.
• Az arany pozitív funkciói a DHEA fiatalsághormonhoz köthetőek. Szabályozzák az immunfolyamatot és regenerálják a bőr károsodott citokin egyensúlyát.
Aranykezelés Gold 24k  3.kep
A Gold 24k aranykezelés során első lépésben steril alkoholmentes bőrtisztítást, esetleg mikrodermabráziós bőrcsiszolást végeznek (helyi érzéstelenítéssel).
A Gold 24k dermarolleres eljárással mikro-csatornákat nyitják meg a bőr felső hámrétegein, és Gold 24k hyaluron ampullából, bőrtipusnak megfelelő hyaluronsavas hatóanyagot juttatnak be a dermaroller segítségével a bőrbe. Gold 24k aranymaszkot helyeznek fel az arcra, majd a 24k Skin Drainer Lifting készülékkel meggyorsítják az arany bejutását a bőr mélyebb rétegébe. A gépi kezelés alatti vibráció lazítja az összetapadt struktúrákat és fokozza a bőr sejtjeinek jobb tápanyagfelvételét. A pulzusos kezelés és az alkalmazott infravörös sugarak együttes hatására a keletkező ritmikus masszázs során gyorsul a sejtanyagcsere, a bőr megszabadul a lerakódott salakanyagoktól és toxinoktól.
A Gold 24k aranykezelés végén egy bőrjavító, hidratáló, regeneráló hatású arcmaszkot helyeznek fel, amely csökkenti az irritációt és nyugtatja az arcbőrt.

A bőrtípustól függő kúrakezeléssel rendkívül eredményesen enyhíthetőek az öregedési, vagy száraz bőr ráncai, aknés hegek és mimikai ráncok.
A kezelés során, ha ez indokolt botox hatású hatóanyagot juttatnak a mélyebb ráncokba, majd kiváló, hidratáló 24k Organic GE arckrém bemasszírozásával zárják a kezelést. Ezt a krémet egyébként otthoni használatra is kiválóan alkalmas.

Ára: 25 000 Ft + 25% Áfa
DE! Szépség Kuponnal engedményes, lásd alább!
Megjegyzés:

A DERMAROLLER eljárás fájdalommentes, ritkább esetben alkalmazható felületi érzéstelenítést (érzéstelenítő krém), s a kezelés után bőrnyugtató, tápláló krém. Vendégenként 1 SAJÁT dermarollert szükséges, melyet minden vendégnek meg kell vásárolnia, mivel az csak az Ő bőrére alkalmazható! A kis kézi eszközt minden használat előtt és után a kozmetikusok gondosan fertőtlenítenek és azt a vendég nevével ellátott dobozban tárolják.

Ára: 8 000 Ft + krém + 25% Áfa


Időtartam:Az aranykezelések heti, vagy kétheti gyakorisággal 4-6-8 alkalommal, kúraszerűen kérjük!
Mellékhatás, szövődmény:Minden aranykezelés után enyhe bőrpír tapasztalható, mely a vendégek tapasztalata alapján, másnapra spontán elmúlik.
Ellenjavallat, kockázat:Az aranykezelés nem ajánlott herpesz, rosacea, aktív gyulladt bőr, keloid képződésre hajlamos bőrtípus bakteriális, gombás, vírusos bőrfertőzés esetén.
Gyógyulás:Az aranykezelés után 1-2 napig kímélni kell a bőrt az erős UV sugárzástól!!!
Eredmény:Már az első aranykezelés után látványos a változás, a kis ráncok teljesen eltünnek, az arc kisimul, fiatalosan üdévé és kipinehtté válik.


© 2010 szepsegbroker.hu | Aranykezelés Gold 24k
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink