BEAVATKOZÁSOK

Arc újraformázása APTOS szálakkal

APTOS thread lifting method; FTC; Bioszálas szike-mentes, minimál-invazív eljárás, amely feszesít, emel, volument ad, ránctalanít és rejuvenál


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arc újraformázása APTOS szálakkal 1.kep

APTOS szálak:
Újradefiniálja az arcot, volument ad és ránctalanít - APTOS thread lifting methodAz APTOS szálakat a plasztikai sebészek és az esztétikai bőrgyógyászok a megereszkedett szövetek pozicionálására 1996 óta alkalmazzák. Az arcplasztikával összemérhető eredményeket lehet elérni az APTOS szálak segítségével szike és altatás nélkül, rövid felépülési idővel az aktív élethez igazodva.
A kezelés nők és férfiak esetében egyaránt kivitelezhető, az arc és a nyak kezelésén túl a test különböző területein is alkalmazható bőrminőség-javító, feszesítő eljárás.
Arc újraformázása APTOS szálakkal 2.kep

Kinek javasolt az APTOS szálak?Azoknak a pácienseknek javasolható, akiknél
• enyhe vagy középsúlyos kontúrvesztés tapasztalható az arcon,
• csökkent a szövetek volumenizációja (pl. beesett orca),
• vízhiányos, dehidratált az arcbőre és finom ráncok jelentek meg,
• jól alkalmazható a szemöldökök megemelésére,
• az ajak hangsúlyozására, formázására
• állkapocs kiemelésére,
• a megnyúlt nyak bőrének feszesítésére,
• a szem alatti táskák csökkentésére,
• illetve segítségével jól tudjuk kezelni az arci aszimmetriát
• valamint a korábbi arclifting-műtét utáni elégtelenné váló lifting-hatást is tudjuk fokozni.
Arc újraformázása APTOS szálakkal 3.kep

APTOS szálas beavatkozás meneteMinimál-invazív, biztonságos eljárásról van szó, mely bemetszést nem igényel. A páciens egyéni problémájának megfelelően személyre szabottan tudjuk kiválasztani a legideálisabb száltípust és behelyezési technikát, hogy a legoptimálisabb eredményt érhessük el a beavatkozás révén. A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik és 20 kb. percet vesz igénybe.
A steril szálak felszívódóak, biocompatibilisek, természetes kollagéntermelést-fokozó poly-L-tejsavból és polycaprolactonból állnak, melyeket különböző típusú tűkkel és kanülökkel juttathatunk be a bőr megfelelő rétegeibe. A szálak alapanyaga jól ismert, mintegy 30 éve alkalmazzák a sebészetben. Jelentős a szövetmegújító hatásuk a kollagéntermelés fokozása és mikrokeringés javítása révén.
Arc újraformázása APTOS szálakkal 4.kep

APTOS thread lifting eredményességeA kezelésnek van egy azonnal látható emelő hatása, mely a szövetek fizikai alátámasztásán alapul, de a szálak behelyezésével beindítunk egy folyamatot, melynek kiteljesedése időt igényel, így a beavatkozás végeredménye 2-3 hónap múlva teljesedik ki és 1,5-2 éven keresztül élvezhető.


Arc újraformázása APTOS szálakkal 5.kep

Milyen egyéb esztétikai, kozmetikai anti-aging kezeléssel lehet kombinálni az APTOS szálas megoldást?Kombinálhatjuk az Aptos kezelést előzetesen hőalapú kezelésekkel: frakcionált RF bőrfiatalítás, vagy frakcionált CO2 lézerkezelés, vagy mikrofókuszált UH, amennyiben a bőr minősége hagy maga után kívánnivalót, illetve a bőrfelület színbeli és felszínbeli eltéréseit szeretnénk orvosolni. A szálak behelyezését követően, amennyiben szükségesnek gondoljuk, alkalmazhatunk térfogatpótló kezeléséket a volumenhiány mérséklésére, vagy az izommozgás okozta ráncok finomítására botulinum toxin kezelést.

Soha ne feledkezzünk meg, hogy az esztétikai kezelések mellett nagyon fontos a páciens bőrtípusának megfelelő napi bőrápolási rutin kialakítása és rendszeres alkalmazása - ez az esztétikai beavatkozásokat is sikeresebbé és hosszabban tartóvá teszi.


További részletek és fotók ITT!


Időtartam:20- 90 perc, a kezelendő terület nagyságától és az alkalmazott technikától függően + előkészülettel együtt
Mellékhatás, szövődmény:Mellékhatással általában nem kell számolnunk - esetleg a kezelést követően bevérzés, duzzanat, minimális fájdalom lehet jelen a kezelést követően néhány napig. Ugyancsak rövid időn keresztül érezhető a szálak okozta tartó-feszülő hatás, de ez néhány napon belül megszűnik és idegentest-érzést nem okoz.
Ellenjavallat, kockázat:- allergia
- aktív acne, vagy bőrgyulladás, fertőzés
- keloid-hajlam
- autoimmun betegség
- antikoaguláns szedése
- haemophylia
- magasvérnyomás
- súlyos belgyógyászati, neurológiai, pszichiátriai kórképek
- terhesség, szoptatás
- daganatos betegségek, kemoterapia
- hepatitis B, C, HIV
- porphyria
- előzetesen nem felszívódó töltőanyag alkalmazása
- Kerülje a vért hígító gyógyszereket és az „E-vitamint” egy héttel a kezelés előtt és után mellőzze!
Eredmény:Az APTOS szálas kezelésnek van egy azonnal látható emelő hatása, mely a szövetek fizikai alátámasztásán alapul, de a szálak behelyezésével beindítunk egy folyamatot, melynek kiteljesedése időt igényel, így a beavatkozás végeredménye 2-3 hónap múlva teljesedik ki és 1,5-2 éven keresztül élvezhető.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítés
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Arc újraformázása APTOS szálakkal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink