BEAVATKOZÁSOK

Arcfeszesítés Aptos-szállal

Aptos_arclifting


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcfeszesítés Aptos-szállal 1.kep
Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná, petyhüdtté válik. Az arc, szem körüli terület, a szemöldök, az orca, az áll- és nyakrész lógása idős arc benyomását kelthetik a 40-es korosztálynál. Alkati tényezők miatt ennél fiatalabb korban (30 év)is kialakulhat az orca és a szemöldök megereszkedése, amelyre plasztikai sebésze az Aptos-szál feszesítést javasolhatja .

Az APTOS-szál egy polypropilénből készült igen vékony rudacska végig apró horogszerű fogakkal, amelyek egy irányban fekszenek és visszafelé húzva nyílnak ki. A fonalat egy injekciós tű segítségével a megfelelő mélységbe vezetik be, majd a szálat kissé megfeszítik, ami a horgas fogazatával belekapaszkodik a környező szövetbe, s megemeli az arc bőrét. Így rögzíthető a megereszkedett szövetrész a kívánt feszességben. Ez a módszer kíméletes, fájdalommal és hegesedéssel nem járó, biztonságos megoldás a lógó szemhéj, a megereszkedett áll-, nyakrész és a beesett arc korrigálására a teljes arcplasztika előtt.

Időtartam:kb. 20 perc
Mellékhatás, szövődmény:Az érzéstelenítés megszűnésével enyhe fájdalom, minimális duzzanat, amely néhány óra után teljesen megszűnik. A kezelt területen ritkán kisebb bevérzés előfordulhat, de ez néhány napon belül felszívódik.
Gyógyulás:Az APTOS-szál beültetése különösebb utókezelést nem igényel, és nincs varratszedés sem. A beavatkozás után 1 héttel orvosi kontroll javasolt.
Eredmény:A lifting hatás azonnal látható, ami kb. 2-5 évig tart, attól függően, hogy milyen gyorsan változik a bőr struktúrája (genetikai tényezők, életmód, táplálkozás, stb).
Érzéstelenítés:helyi érzéstelenítés (Lidocain injekció)
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfeszesítés Aptos-szállal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink