BEAVATKOZÁSOK

Arcfeszesítés, tokacsinosítás REGEN TriPollar RF-fel vagy PELLEVE-vel

Pollogen -REGEN


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcfeszesítés, tokacsinosítás REGEN TriPollar RF-fel vagy PELLEVE-vel 1.kep
Professzionális újdonság az elektrokozmetikában a Regen TriPolar RF (Radio Frequency) technológia a legújabb tudományos fejlődést kínál a bőrfiatalításában. Az új készülék Pollogen Ltd. fejlesztése, amely maximálisra fokozza a rádiófrekvenciás kezelések előnyeit, miközben a régebbi RF technológiák hátrányait teljesen kiküszöböli. A TriPollar technológia használata egyszerű, biztonságos, ugyanakkor rendkívül hatékony és erőteljes - annyira hatásos, hogy az eredmény már az első kezelés után jól látható. A gyorsabb eredmények a speciálisan összpontosított energiának köszönhetők. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. Aprobléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket; a Monopoláris és Bipoláris rádiófrekvencia hatásait kombinálja, igen pontos bõrmelegítést végez nagyon kis energiával és fájdalommentesen, így azonnal kisimítja és feszesíti a bőrt. A TriPollar kezelések az ideális megoldást nyújtják a bőr megjelenésének javítására, az öregedés első és későbbi jeleire is. A kezelés nem invazív, egyszerû és biztonságos. Nincs felépülési idõ vagy injekció.

Több évtizedes kutatások eredményeként jöhetett létre a rádiófrekvencián alapuló PELLEVE bőrfeszesítő eljárás, amely az egyik legkíméletesebb orvosi arcfiatalító kezeléssé vált napjainkban. A rádiófrekvenciás technológián alapuló Pelleve™ készüléket az FDA 2009 májusában szabadalmazta. A Pelleve™ egy teljesen non-invazív (szike nélküli, bőrsérülés mentes) orvosi kezelés, amelyet évszaktól, napsugárzástól függetlenül, bármikor elvégezhető, mert a rádiófrekvencia nincs hatással a bőr pigmentképződési folyamatára, mint az egyéb lézeres vagy pulzáló fényterápiás (IPL, ELOS) bőrfiatalító eljárások. További részletek a Pelleve kezelésről...
Előnyök:

 • Csak a kezelt területen melegít
 • Alacsony energia felhasználás - teljesen fájdalommentes
 • Magas energia sűrűség - nagyobb kezelési hatékonyság
 • Egyidőben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben

Mitől hatásos fiatalító beavatkozás?

Bőrünk irha rétegében található un. fibroblasztok folyamatosan kollagént és egyéb proteineket termelnek. A kollagén felelős a bőr tartásáért és rugalmasságáért. A kor előrehaladtával, csökken a fibroblasztok aktivitása, csökken a kollagénrostok mennyisége, így bőrünk fokozatosan elveszti rugalmasságát, feszességét, megjelenek a ráncok, arcunk „megereszkedik”. A Regen Tripollar által végzett kezelés során a bőr irha rétege is felmelegszik, mely rövidtávon (1 kezelés után) a kollagénrostok összehúzódását eredményezi, ezáltal a bőr azonnal feszesebbé válik. Hosszútávon a kezeléssorozat még eredményesebb, hiszen a hő hatására aktivizálódott fibroblasztok következtében megnő a kollagénrostok száma, a bőr „megerősödik”, visszanyeri tartását.

Mitől hatásos tokakezelésre?

A bőraljában található zsírréteget is felmelegíti a készülék, az anyagcserefolyamatok felgyorsulnak, a zsírsejtek összezsugorodnak, a toka látványosan csökken.

A Regen arckezelés hatóanyag bevitelt, hidratálást (pakolást) és néhány perces masszázst is magába foglal. Egy teljes arckezelés (arc, nyak) esetében kb. 20 percig tart a készülék használata miközben az arcbőr kb. 39 °C – ra melegedik föl. A kezelés kellemes, jó érzés a vendég számára. Helyes alkalmazás esetében semmilyen mellékhatás, kellemetlenség, fájdalom nem léphet fel.

A nyakon lévő ráncok megszüntetése nem könnyű feladat, hisz a legtöbb arcon bevált ránctalanító módszer (ráncfeltöltés, botox, mezoterápia) ezen a területen nem alkalmazható. A legújabb orvos-kozmetológiai fejlesztés, a rádiófrekvenciás Pelleve™ viszont kiválóan alkalmas a nyak körüli ráncok műtét és tű nélküli eltávolítására.

Időtartam:Egy alkalom kb. 60 percet vesz igénybe. A kezelések száma jelentősen eltér az emberek, a korok és a bőrtípusok között. Általában 6-8 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez, de a kezelések száma jelentősen különbözik emberek és a cellulit súlyossági fokai között. A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végzendőek. Az idősebb és napnak kitett bőr több kezelést igényelhet. A legjobb eredmény érdekében 4-8 hetente javasolt fenntartó kezeléseket végezni.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Ellenajavallt:

 • Daganatos megbetegedések
 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Fémimplantátumok
 • Fertőzés
 • Gyulladás a kezelt területen
 • Pacemaker
Eredmény:Már az első kezelés után feszesebb, fiatalosabb az arc bőre.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfeszesítés, tokacsinosítás REGEN TriPollar RF-fel vagy PELLEVE-vel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink