BEAVATKOZÁSOK

Arcfiatalítás frakcionális széndioxid lézerrel

Arcfiatalítás, frakcionális széndioxid lézer, frakcionált széndioxid lézer,


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 7 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcfiatalítás frakcionális széndioxid lézerrel  1.kep

Frakcionális és a hagyományos széndioxid lézerAz eddig alkalmazott lézeres eljárásokkal szemben az új frakcionális lézerkezelés nem igényel altatást, így ambulánsan is elvégezhető, és szemben a korábbi lézeres technikákkal, a teljes gyógyulási idő 3 hónap helyett csak 7-10 nap.

Míg a 15 évvel ezelőtt alkalmazott CO2 lézerek használata erős hámlással és hosszú gyógyulási idővel járt, sőt a későbbi szövődmények sem voltak ritkák, ezért ki is szorultak a piacról. Az újabban megjelent FRAKCIONÁLT CO2 lézerekben a lézerenergiát mikro egységekre osztják szét- ezért is nevezték el őket frakcionált lézereknek, így a hagyományos széndioxid lézerek mellékhatásai elkerülhetőek. A bőr a lézerbehatolási pontok közt nem sérül így a gyógyulási idő lerövidül. A nagyon vékony sugarak miatt pedig a korábban alkalmazott altatás helyett helyileg alkalmazható krémes érzéstelenítéssel elvégezhető, sőt esetenként e nélkül is tolerálható a kezelés.

Frakcionált széndioxid nyalábok négyszögletes kezelőfej területén
Frakcionált széndioxid nyalábok négyszögletes kezelőfej területén

Arcfiatalítás frakcionális lézerrelA legújabb frakcionális lézeres arcfiatalító módszer már nem igényel altatást, elegendő csupán a bőrhűtés. A lézersugár nem az egész bőrfelszínt égeti le, hanem kis pontokat lő a bőrbe, négyzetcentiméterenként kb. 80-110-et. A kis pontokon keresztül gerjesztett hőhatás a kötőszöveti rostokat megfeszíti, így kisimulnak a ráncok. Az apró behatolási pontok miatt a beavatkozást követően gyorsan, kb. 7-10 nap alatt megy végbe a hámképződés.

A kezelés után azonnal sminkelhető a bőr, így a páciens rögtön folytathatja megszokott napi tevékenységét. Ez a kezelés kevésbé drasztikus, mint a korábbiak, így ezt többször, 3-5 alkalommal is meg lehet ismételni, havi rendszerességgel. A lefolytatott kezeléssor hatékonysága megegyezik a korábbi altatásos módszerrel
Frakcionális széndioxid arckezelés a bőrfelületen
Frakcionális széndioxid arckezelés a bőrfelületen

Széndioxid lézeres arcfiatalításA különféle bőrfiatalító eljárások közt már 10-15 éve a széndioxid lézerrel végzett orvos-esztétikai beavatkozás a legeredményesebb. A módszer során teljesen új bőr keletkezik, átépül a bőrstruktúra, felfrissül a hámréteg, így a ráncok látványosan eltűnnek és a hegestől egyenetlen bőr kisimul.

Kiknek ajánlott a Frakcionális széndioxid kezelés ?A leginkább keresett alkalmazás az aknéból visszamaradt hegek kezelése
és a ránccsökkentés+bőrfeszesítés.
Az aknés hegek esztétikai és lelki problémát is okoznak az ebben szenvedőknek, és befolyásolják életminőségüket is. A frakcionált széndioxid lézeres hegkezelés gyors, hatékony, jól tolerálható és rövid gyógyulási idővel járó lézeres beavatkozás. A páciensek többsége napégéshez hasonló tüneteket észlel a frakcionált lézerkezelés után közvetlenül, mely az alkalmazott energia és a páciens bőrtípusának, bőrterületének függvényében 3-10 napon belül hámlással fejeződik be.

A kezelések a problémás bőrfelület nagyságától függően általában 15-45 percet igényelnek. Egy 3-5 kezelésből álló kúrától jelentő esztétikai javulás remélhető. A frakcionált széndioxid lézerrel a korábbinál sokkal kíméletesebben és gyorsabb gyógyulási idővel tudunk kiváló esztétikai eredményt elérni a rhinophyma az erősen megnagyobbodott, gyulladt, faggyús orr esetében is.
Frakcionált CO2 kezelés a bőrfelületen/ Fehérhajó Revital Center/ Dr. Poroszkai Máriia
Frakcionált CO2 kezelés a bőrfelületen/ Fehérhajó Revital Center/ Dr. Poroszkai Máriia


A frakcionált CO2 lézeres kezelés eredményessége- a bőr felső rétegének finom eltávolítása / lemorzsolása
- az új kollagén képződésével
- a száj és a szem körüli finom ráncok eltűnése
- az arc egyéb részein a bőr feszesedése
- a pórusméret és a mélyebb ráncok csökkenése
Dr. Stehlich Gábor a frakcionális lézeres kezeléseket általában ősztől tavaszig végzi, azonban komoly fényvédelem mellett nyáron is lehet alkalmazni az eljárást.
A beavatkozás nem igényel előkezelést. Az eljárás után bőrnyugtató krémeket alkalmazunk.
A kezelést követő 2-3 hétig a szolárium használata kerülendő.
A bőrfiatalító frakcionális lézerkezelés hatása éveken át látványos marad.


Időtartam:Kb. 1 óra
Gyógyulás:7-10 nap
Eredmény:Éveken át tartós lehet az eredmény.
Érzéstelenítés:A legújabb frakcionális lézerkezelés nem igényel érzéstelenítést, csupán bőrhűtést.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás frakcionális széndioxid lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink