BEAVATKOZÁSOK

Arcfiatalítás tű nélkül hialuronsav -nanogéllel

Ultrahangos arcfiatalítás hialuronsav- nanogél segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A hialuronsav-nanogél és az LDM ultrahangos kezelés kombinációja látványos arcfiatalító hatással rendelkezik
A hialuronsav-nanogél és az LDM ultrahangos kezelés kombinációja látványos arcfiatalító hatással rendelkezik
A hialuronsav ( HA) egy olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán), amely természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (bőr, porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom). A szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt. Egyedülálló tulajdonsága, hogy tömege 1000-szeresének megfelelő vizet képes megkötni, így biztosítja az adott szövet volumenét, térkitöltését és rugalmasságát. A hialuronsav ezenkívüli módon támogatja az immunrendszer működését, hisz kiváló antioxidáns, és antibakteriális hatással is rendelkezik.
Sajnos szervezetünk hialuronsav termelődése már a húszas életévekben lassulni kezd. A bőr vízmegkötő képessége a 30-as évek után rohamosan csökken, így a „szomjazó” kötőszövet vitamin és tápanyagellátása is mérséklődik, ami pedig fokozza a szabadgyök-képződést. Mindezek együttes hatására az öregedés látványosan beindul, a bőr ráncosodni kezd, teltsége, feszessége, rugalmassága csökken, a felületi ráncok száma megnő, majd mélységük fokozódik.
Helyes és tudatos életmóddal, sok folyadék fogyasztásával, és minőségi hidratáló otthoni krémekkel valóban lassítható ez a folyamat, de gyors és látványos eredményre csak a megemelt hialuronsav tartalmú anyagok megfelelő bőrmélységbe való bejuttatása mellett számíthatunk.
Mivel a hialuronsav egy nagymolekulasúlyú fehérje építő-elem, ilyen formában nem tud áthatolni a bőr védelmi barrierjén . Az epidermis alatti dermis (kötőszöveti rész) rétegébe tű nélküli eljárással csakis kisebb, módosított molekulaformában juttatható be. A nano méretű ún. nano-hialuronsav molekulák már képesek a bőr mélyebb rétegeibe behatolni erre alkalmas készülékek segítségével, pl. az egyedi ultrahanggal ellátott LDM Sonoskin-nel.

Az LDM ultrahangos eljárás egy helyi, dinamikus mikromasszázs, amely során magas frekvencián (1-10 Mhz) vertikális és horizontális ultrahanghullámok terjednek tova a kezelt területen igen nagy sebességgel (100 és 1000 alkalom másodpercenként) váltakozva. Ezáltal olyan hatások jönnek létre, melyek hagyományos ultrahanggal nem érhetőek el. Az ultrahang frekvenciát ugyanazon intenzitás mellett 1 MHz-ről 3 MHz-re, vagy 3 MHz-ről 10 MHz-re módosítva lehetőséget kínál az ultrahang mikromasszázs hatásainak dinamikus modulálására.

A nagyobb frekvenciájú ultrahang hullámokat generáló LDM technológia segítségével a hialuronsav-nanogél gyorsan a megfelelő mélységbe jut, és támogatni képes a kezelt bőrfelület jobb vízeloszlását. Sőt, az egyedi ultrahang mikromasszás fokozza a bejutott hialuronsav nanogél kollagén- és elatisztinrostokhoz való kötődését is, ezzel elősegítve a kötőszövet rugalmas térhálós szerkezetének kialakulását. Így a hialuronsav-nanogéllel kezelt bőrfelület teltsége, rugalmassága és feszessége jelentősen megnő.

Az LDM ultrahangos eljárás és a hialuronsav-nanogél kombinációja egy igen hatékony kozmetológia eljárásnak tűnik, amelyet a kezelt vendégek pozitív visszajelzéséi is igazolnak. Már egy kezelés látványos bőr, ill. arcfiatalítást eredményez, a kisebb ráncok eltűnnek, a mélyebbek elsimulnak, az arc teltebb és feszesebb lesz. A vendég elégedetten térhet haza, sőt, több hétig magabiztosan jelenhet meg a társaságban a feszesebb, teltebb, megfiatalodott arcbőrével tündökölve.

Hialuronsav-nanogél ultrahangos eljárással kombinált kezelése: 25 000 Ft/ Wellmed Medical Spa

Időtartam:30- 40 perc/ alkalom
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Egyedi érzékenység az alkalmazott hatóanyagra (hialuronsav-nanogél)
Eredmény:Már egy kezelés után látványosan csökkennek a finom ráncok száma és enyhülnek a mélyebb barázdák is. Az arcbőr teltebb, feszesebb és rugalmasabb lesz a hialuronsav-nanogél ultrahangos bejuttatását követően.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcfiatalítás tű nélkül hialuronsav -nanogéllel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. szja   Január 30, 2010
Én már kipróbáltam és nagyon hatásosnak tartom az eljárást. Az arcom teltté és feszessé vált. A szám és a szemem körüli apró ráncok eltüntek, s a beesett arcom kerekebbnek látszott kb. 4-5 napig. Az ígéret szerint a 3. kezelés után már tartós lesz az eredmény. Nagyon örülök, hogy szúrás és egyéb kellemetlenség (forró gipsz maszk) nélkül is vannak hatásos eljárások.
Egyébként nagyon kellemes, garantáltan fájdalommentes arcfiatalítás ez (pedig próbálatm már kb. 5 félét...).
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink