BEAVATKOZÁSOK

Arckontúr javítás BIOFONALLAL műtét nélküli

Vékony szálas kontúrterápia- bőrfeszesítő, arckontúr javító műtétmentes eljárás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 7 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arckontúr javítás BIOFONALLAL műtét nélküli  1.kep
Ezt a forradalmian új, műtétmentes eljárást a kor előrehaladtával (+40 év) megereszkedett, lazává vált bőr megemelésére és feszesítésére találta ki az esztétikai bőrgyógyászat.

Eredeti, fiatalos arcvonások 40-en túl is MŰTÉT NÉLKÜLSokan szeretnék ugyanolyan feszesnek látni az arcukat, mint húszéves korukban. Ezt eddig csak szikével tudták megoldani a plasztikai sebészek, de most rátaláltunk arra a valóban új és hatékony megoldásra, amivel egyik napról a másikra vágás nélkül fiatalodhatunk, akár húsz évet is.
A vékony szálas kontúrterápia a klasszikus anti-aging eljáráson túl – illetve azokkal kombinálva – a műtétmentes arcfiatalítás terén korábban ismeretlen lehetőséget nyit meg az esztétikai dermatológiában.
A minden eddiginél eredményesebb eljárás során különböző hosszúságú vékony tűk segítségével bioaktív, néhány hét alatt teljes egészében felszívódó, steril, multifil fonalakat juttatunk a bőr megfelelő rétegébe. Ezek a fonalak a kollagéntermelés fokozásával új, saját kollagénkötegeket hoznak létre a bőrben, amitől az újból feszessé válik. Ezenkívül élénkítik a helyi mikrokeringést, és összetett regenerációs folyamatokat aktiválnak a bőr kötőszöveti rétegében. Az így kontúrozott és megemelt arc megjelenése fiatalossá és üdévé válik. Ez a biztonságos bőrfiatalító módszer csak egy óráig tart, és semmiféle speciális előkészületet nem igényel – esetenként helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk.
Természetesen a bőr fiatalítása a cél, de ez nem minden esetben csak feszesítésből áll.
Arckontúr javítás BIOFONALLAL műtét nélküli  2.kep

A bőrfeszesítő, arckontúr javítás összetett folyamata a Fehérhajó Revital CenterbenA pácienssel való személyes konzultáció során döntünk arról, hogy milyen egyéb anti-aging kezelések szükségesek. Amennyiben a bőr általános minőségjavítására, a felszíni és színbeli egyenetlenségek korrigálására is szükség van, a vékony szálas kontúrterápia kombinálható dermaroller-, PRP- vagy lézerkezeléssel. Esetleg az izomrelaxáló hatású botox és a volumenpótló töltések is az egyénre szabott kezelés részei lehetnek.
Balázs Klárika Biofonalas kezelése előtt- a bioszálak hosszának, behúzásának megtervezése
Balázs Klárika Biofonalas kezelése előtt- a bioszálak hosszának, behúzásának megtervezése

Balázs Klári is kipróbálta az arckontúr javítást


Az énekesnő bőre gyönyörű és ápolt, látszik, hogy sok energiát fektet a rendben tartására. Balázs Klári azért vállalta, hogy kipróbálja a vékony szálas kontúrterápiát, mert ez nem plasztikai műtét: bőrgyógyász végzi, és csak tűt használ.

A szépségért azért tűrni kell, de ahhoz képest, hogy másoknak szétszabják az arcát, ez csak egy szúnyogcsípésmondta Klári a kezelés közben.
– Abszolút elviselhető, csak egy picit fáj, mintha körömmel megcsípnének. Már most, a kezelés után is látszik, hogy megemeltebb, feszesebb lett a bőröm, pedig két hét kell, hogy tökéletes legyen a hatás.


Visszakaphatja eredeti, fiatalos arcvonásait 40-en túl is!Balázs Klári a Biofonalas kezelés alatt
Balázs Klári a Biofonalas kezelés alatt


Tudta?


A kollagén a bőrt szilárdító váz, annak 75%-át alkotja. Ahogy öregszünk, a kollagén elveszíti a természetes eredeti szerkezetét, és megtöredezik. Ilyenkor a bőr veszít a rugalmasságából, megereszkedik és ráncosodik, így nehezebben regenerálódik, ha sérülés éri.


Kinek ajánlott?:


Minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciensnek, akinek a kor előrehaladtával lazává vált a bőre, és az arc kontúrja elvesztette a határozottságát, és ezt nem sebészeti úton szeretnék korrigálni.Balázs Klárika ellenőrzi a Biofonal arcfeszesítő eredményét fél arcának kezelése után
Balázs Klárika ellenőrzi a Biofonal arcfeszesítő eredményét fél arcának kezelése után

Mire jó?:


A műtét nélküli eljárást nemcsak az arc, hanem a nyak fiatalítására, illetve a test egyéb területein – például has, felkar – megereszkedett bőr feszesítésére is alkalmazzák.

BIOfonal-kezelési ÁRAK
- függ a kezelendő terület nagyságától
- a bőr aktuális állapotától
- mennyi és milyen "vastagságú, fogazatú" biofonalat kell felhasználni a kezelés során
120.000 Ft-tól / a teljes arcon 300.000 Ft

AKTUÁLIS engedményes ajánlatunk a lap tetején!Időtartam:kb. 30-50 perc + érdemes fél órával hamarabb érkezni, hogy az érzéstelenítő krémnek legyen ideje hatni...
Mellékhatás, szövődmény:A sterilitás szabályainak betartásával a felülfertőződés kockázata minimális. A páciens a kezelést követő néhány napban enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg egy-két minimális bevérzéssel számolhat, allergiás reakció ellenben nincs. A szálak teljes felszívódása következtében a késői szövődmények esélye nagyon csekély.
Ellenjavallat, kockázat:Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén.
Gyógyulás:Gyakorlatilag nincs. A hatás azonnali és tartós: másfél-két év garantálható. A kezelés után tapasztalható egy bizonyos reaktív ödéma (kis mértékű duzzanat), amely a kezelés után 4-36 órán belül teljesen megszűnik.
Eredmény:A vékonyszálas biofonallal végzett arckontúr javítás hatására a bőr látványosan feszesedik, a lógó részletek- orcán, arcélnél/Marionett ráncok- az arckontúr felveszi a fiatalabb kori, erdeti vonalat.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítő krém használata
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Arckontúr javítás BIOFONALLAL műtét nélküli
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink