BEAVATKOZÁSOK

Arclifting és bőrfiatalítás NEW-LIFE Venus kezeléssel

B.E.A.M technológia; Az operáció nélküli technológia ; Több mint egy külsődleges izomstimuláló


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


New life egy vadonatúj, külsődleges izomstimuláló megoldás. B.E.A.M technológia alkalmazása, pontosan és precízen imitálja a test bio-elektromos folyamatait azáltal, hogy előre meghatározott elektromos impulzusokat küld azidegrendszeren keresztül. Az izmok működésbe jönnek és a vérkeringés, valamint anyagcsere fokozódik.

B.E.A.M technika által keltett elektromos hullámok felgyorsítják az egyes izmok aktivitását az újgenerációs mikroáram irányítású rendszer használatával.

Alkalmazási területek

 • Arc lifting - Az arc lifting és bőrfeszesítés során alacsonyabb feszültségű árammal dolgozunk, mely sokkal hatékonyabb. Az áram hatására a bőr több oxigénhez és vérhez, ezáltal több tápanyaghoz jut. Az arcizmok összehúzódása a kialakítás következtében kevésbé erőteljes, mint a vázizmok esetében. Ezzel a kezeléssel a bőrsejtek erősebbé válnak és így erősödik a kötőszövet. Stimulálja a kollagén termelést és az aknék gyógyulását. A kezelés végezhető: a dupla kezelőfejjel, az általános kezelőfejjel vagy az elektromos kesztyűvel. A hosszú távú eredmények érdekében kezelés sorozatra van szükség.

 • Izomformálás és lifting - A két darab általános kezelőfej segítségével a New Life makroárammal stimulálja az izmokat (melyet egyébként az agyunk végez). Ezzel a módszerrel a test nagyobb izmait eddzük, a lifting és a feszesítés végett, a fiatalabb megjelenésért. A BEAM a bőrszövet liftingelésére és feszesítésére „toló mozdulatokat” használ (pl. mell).

 • Ránctalanítás - A „varázskesztyűk” segítségével az arcizmokat finoman összehúzódásra késztetjük és így feszesítjük az arcot. (+Alakformálás, Kerületcsökkentés, Mell & Fenék kezelése, Accu-pont masszázs, Nyirokdrenázs, Akné kezelése)

1. program – Arc és test lifting mód – Arc- és testkezelést az általános a duplafejű általános kezelőfejekkel vagy az elektromos kesztyűkkel lehetséges, mikroáramot felhasználva. Ezt a programot arc, fülek, szemek, nyak, kezek és fenék kezelésére állítottuk össze. A mikroáram lejutva a bőr különböző rétegeibe 500%-al növeli az ATP szintet, a fibroblaszt aktivitás 60%-al emelkedik, a proteinszintézis 73%-al, a metabolizmus pedig 30-40%-al. Az 1000 µA alatti enyhe áramos kezelés az idegeket és az izmokat stimulálja, csökkenti a fájdalmat, javítja a vérkeringést, normalizálja a sóháztartást és a vízháztartást.

Időtartam:4-6 héten át, egyenként 1 órás kezelés, 12 alkalommal (heti 2-3 kezelés), 70%-os vagy magasabb intenzitással
Ellenjavallat, kockázat:A berendezés használatát kizáró okok. Biztonsági előírások
A New Life biztonsággal és megbízhatóan alkalmazható mind arcon, mind pedig testen. Ugyanakkor, mint minden elektromos árammal működő rendszer esetében előfordulhatnak kizáró okok:

 • Terhesség
 • Melanóma
 • Fém implantátumok
 • Epilepszia

Igen körültekintően kell eljárni az alábbi esetekben:

 • Cukorbetegség
 • Akut gyulladásos akné
 • Hiperérzékeny bőr
 • Fényérzékeny migrén
Eredmény:Hatékony alkalmazás – Minden egyes paraméter kombinálható és szinkronizálható, a funkciók használata könnyű, a funkciók hatékonyak, így személyre szabható kezeléseket lehet összeállítani.

Gyors és hatékony – Rövid kezelési idő. 50 perces, sebészeti beavatkozás nélküli eljárás, így a vendég akár az ebédideje alatt is látványosan szépül.

Erőteljes energia processzor – Többcsatornás hatékony kezelések, 2 különböző kezelés egyidejű folytatása (pl. karcsúsítás és arc lifting).


© 2010 szepsegbroker.hu | Arclifting és bőrfiatalítás NEW-LIFE Venus kezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink