BEAVATKOZÁSOK

Arcszobrászat 40 év felett

Orvosi arcfiatalító megoldások érett bőrre: volumenpótlás, HIFU, oxigénterápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Arcszobrászat 40 év felett 1.kep


Bőröregedés 40 év felett40 év felett a bőröregedés folyamata felgyorsul: hangsúlyosabbá válik a szaruréteg megvastagodása és az alatta lévő 2 réteg elvékonyodása. A sejtszintű változások és keringési viszonyok tovább romlanak, amelyhez még társul a pigment-termelés zavara és egyenetlen eloszlása. A folyamatot súlyosbíthatja a napfény okozta bőröregedés, a pigmentfoltok (melasma, lentigo, stb) kialakulása.

Arcszobrászat 40 év felett 2.kep
A változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok és barázdák. Az egyenetlen pigmenteloszlás öregségi foltok kialakulását eredményezi. A felszínen felhalmozódó elhalt hámsejtek vaskos réteget alkotnak, mely fokozza az arcbőr fakóságát, szürkeségét és fénytelenségét. A vízvesztés, a NMF (Natural Moisturusing Factor) termelődésének csökkenése és a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését.
Nagyon fontos, hogy a mindennapi, bőrtípusnak megfelelő tápláló ápoláson túl kellő figyelmet fordítsunk a fényvédelemre. Sokak számára a kor előrehaladtával (40 év felett) a legnagyobb gondot arcukon a kontúrvesztés kialakulása jelenti. A bekövetkező bőrszerkezeti elváltozások és a gravitáció hatása együttesen eredményezi azt a folyamatot, mely során a pozícióvesztés következtében az arc kontúrja határozatlanabbá válik, kifejezettebb lesz az arcnak szomorú látványt adó szájzugi redő és erősödik az orr-ajak barázda. Az orcánk fiatalos teltsége elvész és a belső szemzugból egy mély megtöretés indul el, a szemeink a rácsúszó homlok miatt pedig bezárttá válnak.

Nem feltétlenül tudjuk ezt a problémát pusztán a bőr mechanikai kifüggesztésével, vagy megfeszítésével optimálisan orvosolni, ilyenkor a bőr egyidejű minőségi megújítása és a szövetek megemelése jelent megoldást.

Két különleges eljárás áll rendelkezésünkre, melyek kombinálásával az egymást erősítő regeneráló és lifting hatásuk eredményeként műtét nélkül, a saját vonások megőrzésével valósíthatjuk meg az arcemelést és az arcfiatalítást.

HIFU eredményessége / Dr. Munholland
HIFU eredményessége / Dr. Munholland

A saját vonásokat megőrző arcfiatalítás kombinált megoldása a Hattyú Klinikán


1. A mikrofókuszált ultrahangos (HIFU) kezelés legfejlettebb, hő-alapú technológiájával indítjuk a kezelést, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben: 1,5 mm és 3 mm mélyen a bőrben és 4,5 mm mélységben az izmokat fedő SMAS hártyarendszerben.

2. Majd 4 hét múlva a vékonyszálas kontúrterápia (DuoLifting) során vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat. Ennél a kezelésnél a szálak hosszának, vastagságának, illetve funkciójának sokszínűsége, valamint a bevezetési technikák variálása teremti meg az egyedi, személyre szabott kezelés lehetőségét.
E két, vezető műtétmentes eljárás kombinálása a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőrt minden eddiginél hatékonyabb módon regenerálja és kontúrozza.
Különlegesen eredményes a bőrfiatalítás és feszesítés terén, valamint az egyik leghatékonyabb műtétmentes arcemelő beavatkozás. A beavatkozás segítségével saját regenerációs folyamatokat indítunk be a szervezetben, melynek kiteljesedése annál tökéletesebb, minél ideálisabb külső és belső feltételeket tudunk megteremteni.

Azonban a helytelen életmód, a külső környezeti ártalmak és a korból fakadó érrendszeri változások a szervezeten belül oxigénhiány kialakulását eredményezhetik, melyek ronthatják a regeneráció hatékonyságát.
Arcszobrászat- arcfiatalító megoldások kombinálása
Arcszobrászat- arcfiatalító megoldások kombinálása
3. Az oxigénterápiával viszont biztosíthatjuk a jobb szöveti oxigenizációt, mely katalizátorként felgyorsítja a szöveti megújulás folyamatait, elősegíti a toxinok hatékonyabb kiürülését, valamint erősíti a bőr védelmi rendszerét.


Időtartam:Kezelendő terület nagyságától és a bőröregedés mértékétől függően 40-90 perc/ alaklom (50 év felett szükségessé válhat a komplex kezelést 2-3 alkalomra elosztani a mellékhatások rizikójának csökkentése és a látványos, tartós hatás érdekében)
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe bőrpír, duzzanat - amely egyenletes, így azonnali arcfiatalító hatást tapasztal a páciens. A vékonyszálas vagy COG-szálas konturterápia azonban együtt járhat vérömlennyel, amely néhány nap alatt felszívódik (Árnigél külsőleg és/vagy Arnica montana pellet javasolt a folyamat felgyorsításához)
Gyógyulás:Az arcszobrászat kombinált megoldásaitól függően néhány órát vesz csupán igénybe a kezelt bőrterület regenerálódása, enyhe piros szín, esetleges duzzanat megszűnése. A vékonyszálas kontúrterápia utáni esetleges bevérzés után Arnigéllel vagy Arnica montanával gyorsíthatjuk a felszívódást.
Eredmény:Az arcszobrászat eredményei fantasztikusak: műtét nélkül érhetjük el az arckontúr határozottabbá válását és ezzel egy időben élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, hosszú távon, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.


© 2010 szepsegbroker.hu | Arcszobrászat 40 év felett
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink