BEAVATKOZÁSOK

Az arcemelés csúcsa - műtétmentesen

Arckontúr javítás a természetes vonalak megtartásával; Mikrofókuszált ultrahang (UTIMS HIFU) és a vékonyszálas kontúrterápia kombinációja


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Az arcemelés csúcsa - műtétmentesen 1.kep

A szomorú, öregedő arc kialakulásaSokak számára a kor előrehaladtával a legnagyobb gondot arcukon a kontúrvesztés kialakulása jelenti. A bekövetkező bőrszerkezeti elváltozások és a gravitáció hatása együttesen eredményezi azt a folyamatot, mely során a pozícióvesztés következtében. Az arc kontúrja határozatlanabbá válik, kifejezettebb lesz az arcnak szomorú látványt adó szájzugi redő és erősödik az orr-ajak közötti barázda (nazolabiális mély ránc). Az orcánk fiatalos teltsége elvész és a belső szemzugból egy mély megtöretés indul el, a szemeink a rácsúszó homlok miatt pedig bezárttá válnak.

Ezt a problémát nem feltétlenül tudjuk pusztán a bőr mechanikai kifüggesztésével, vagy megfeszítésével optimálisan orvosolni (arcplasztika), ilyenkor inkább a bőr egyidejű minőségi megújítása és a szövetek megemelése jelent megoldást.

Felejtsd el az arcplasztikátKét különleges eljárás áll rendelkezésünkre, melyek kombinálásával az egymást erősítő regeneráló és lifting hatásuk eredményeként műtét nélkül, a saját vonások megőrzésével valósíthatjuk meg az arcemelést és az arcfiatalítást.

MEGOLDÁS: a mikrofókuszált ultrahang (UTIMS HIFU) és a vékonyszálas kontúrterápia kombinálásaA mikrofókuszált ultrahangos kezelés legfejlettebb, hőalapú technológiájával indítjuk a kezelést, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben, majd 4 hét múlva vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat.

Időtartam:Egy kezelés 45-60 percet vesz igénye.
Mellékhatás, szövődmény:Minimális és csak néhány pillanatig észlelhető fájdalom, amelyet az előzetes érzéstelenítő krém (vagy jég) alkalmazása ki is iktathat. A kezelés utáni bőrpír kb. fél óra alatt megszűnik, az enyhe duzzanat is néhány óra alatt felszívódik, az esetleges kisebb vérömleny (vékonyszálak esetén) 2-4 nap alatt teljesen felszívódik.
Ellenjavallat, kockázat:Aktív bőrbetegség, bőrgyulladás, herpesz.
Érzéstelenítés:Analgetikus krém vagy jégtasak alkalmazása a kezelendő területen.


© 2010 szepsegbroker.hu | Az arcemelés csúcsa - műtétmentesen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink