BEAVATKOZÁSOK

Azonnali hatású arcfeszesítő, Face Lifting program

Kombinált arcfeszesítő program 2 lépésben


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Azonnali hatású arcfeszesítő, Face Lifting program  1.kep
Nagy népszerűségnek örvend a Magyarországon először a Wellmed Studio által alkalmazott, Face Lifting kombinált arcfeszesítő program. A stresszes, vízhiányos arcbőrön csodákat tud tenni már 1 kezelés is. Petyhüdt, érettebb arcbőr esetén 4 alkalom Face Lifting kombinált arcfeszesítő kezelés már tartós eredményt tud biztosítani.

Az arcfeszesítő program lépései:1. ELOS ReFirm® rádiofrekvenciás eljárással kombináljuk, hisz ez a módszer új kollagén struktúrákat hoz létre, amely biztosítja a kezelés hosszú távú hatását

2. Speciális ultrahang berendezés segítségével bejuttatunk egy nanotechnológiával előállított hyaluronsav gél koncentrátumot

ReFirm ELOS technológia
ReFirm ELOS technológia
A hyaluronsav nanogél a hagyományos befecskendezésre alkalmazott hyaluronsavtól eltérően egy nanotechnológiával előállított mikromolekulájú gél, amely méreténél fogva képes átjutni a bőr barrier rétegén a mélyebb rétegekbe is. A hyaluronsav a szövetekben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, nagy mennyiségű vizet képes megkötni, ezáltal teltebb lesz a kötőszövet, a bőrfelszín pedig homogénné, ragyogóvá válik.

A hyaluronsav napjaink anti-aging csodaszere, amely önmagában, vagy kombinálva ultrahangos és rádiofrekvenciás eljárással biztos hatást érhetünk el a bőrfiatalítás terén.
Face Lifting Kombinált kezelés eredményessége 1. alk. után/ Wellmed Beauty Medical Spa saját fotója
Face Lifting Kombinált kezelés eredményessége 1. alk. után/ Wellmed Beauty Medical Spa saját fotója
A ReFirme® ELOS kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza arcfeszesítés, bőrfiatalítás céljából. Az infravörös fény hőhatására a kollagén állomány szövettani javulása látható, és a rádiofrekvenciás hatás által az elasztin rostok rugalmassága növekszik és így szilárdítja, tonizálja és feszesíti a rugalmasságát veszített bőrt.

Az összetett technológiát és a legkedveltebb anti-aging hatóanyagot tartalmazó arcfeszesítő program eredménye azonnal észrevehető, de kúraszerűen alkalmazva a bőr visszanyeri régi struktúráját, a barázdák halványodnak feszesebb, rugalmasabb lesz tőle az arcbőr.

A Face Lifting arcfeszesítő program nyáron is elvégezhető esztétikai kezelés.

ALAP-ÁRA a Face Lifting programnak a Wellmed Beauty Medical Spa-ban 40.000 Ft/ alkalom
AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES AJÁNLAT ingyenesen letölthető kuponnal ITT!


Időtartam:Az arcfeszesítő program egyszeri alkalommal is látványos eredményt nyújt, de kúraszerű alkalmazása során a bőr tartósan éveket fiatalodik. Javasolt kezelés szám: 1-4 alkalom (2-3 hetente). Egy arcfeszesítő kombinált program 40-50 percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs. Ez az eljárás teljesen fájdalmatlan, sőt, egy igazán kellemes arcfeszesítő elektro-kozmetikai megoldás.


© 2010 szepsegbroker.hu | Azonnali hatású arcfeszesítő, Face Lifting program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink