BEAVATKOZÁSOK

BELICO BioLIFTING – növényi őssejtes szerkezetjavító és revitalizáló arckezelés
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BELICO BioLIFTING – növényi őssejtes szerkezetjavító és revitalizáló arckezelés 1.kep

Segíti a bőr önregeneráló képességét, az egész bőrre regeneráló, revitalizáló és szerkezetjavító hatással vanA ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik.
A bőr szemmel láthatóan megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, a bőr felülete finomabb és egyenletesebb és feszesebb.


A BELICO növényi őssejtes bőrmegújító program hatóanyagai:A carnosine-liposzóma gátolja, hogy a kollagénrostok veszítsenek feszességükből, így megakadályozza az újabb ráncok kialakulását. A tripeptidek serkentik a kollagéntermelődést, a FEC-liposzómák pedig a bőr mikrokeringését javítják. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek. A látvány azonnali, a hatás hosszan tartó!
Speciális, kollagénszintézist támogató peptidek. Használatukkal a bőr feszesebb lesz, a ráncok mélysége jelentősen csökken. Mellette az árpa-kivonat és a rutin gátolják az öregedésért felelős szabadgyökök képződését. A bőr regenerációs képessége javul, kinézete fiatalosabb lesz.
A hialuronsav és a zabkivonat tartósan fokozzák a bőr nedvességtartalmát és revitalizáló hatásúak. Segítségükkel javul a bőr hidratáltsága és feszessége.
Nagy koncentrációjú, fagyasztva szárított, eredeti tengeri iringó őssejteket tartalmaz (nem kivonat!). A fagyasztva szárításnak köszönhetően értékes hatóanyagai könnyebben felszívódnak a bőrben, fokozottabb a biohasznosulása. Az itt alkalmazott őssejteket szabadalmaztatott, biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak.
Az őssejtek hatását szinergikusan erősíti a nagy koncentrációjú Syn®-Ake. Ez egy gyors és intenzív hatású aktív hatóanyag a mimikai ráncok ellen. Vizsgálatok alapján kimutatták, hogy 28 nap alatt 52%-kal csökkentik a mimikai ráncokat. A Syn®-Ake 2006-ban Swiss Technology Award díjat kapott!
A liposzómába zárt, egy ritka svájci almafajtából származó növényi őssejtek javítják a bőr szerkezetét.

A kezelés alapára:
16.500,- Ft/alkalom
AKTUÁLIS engedményes ajánlatot és szakembereinket lásd fentebb!

Időtartam:90 perc/alkalom
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:A liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulák hatására, már 3 órával a használat után, akár 40 százalékkal csökkenthető a ráncok mélysége!
A hosszantartó eredmény, látványos bőrmegújító hatás eléréséért javasoljuk a kezelést 6 alkalmas szalon kúrában a 6 lépéses otthoni bőrmegújító programmal együtt igénybe venni!


© 2010 szepsegbroker.hu | BELICO BioLIFTING – növényi őssejtes szerkezetjavító és revitalizáló arckezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink