BEAVATKOZÁSOK

BELICO Registril Lifting – arcfeszesítés izomrelaxáló hatóanyagokkal
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BELICO Registril Lifting – arcfeszesítés izomrelaxáló hatóanyagokkal 1.kep

Kimondottan a 35 feletti igényes érett nő exkluzív arcfeszesítő, kényeztető programja


Már az első kezelés után is látványos a lifting hatása!

A BELICO tű nélküli alternatívát kínál a mimikai ráncok hatékony eltűntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának, feszes tónusának megőrzésére!

„Feszesítő, anti-aging koktélunk”
titka: Carnosine liposzómák = liposzómákba kapszulázott peptidek, melyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét. Hatása a botulinomhoz hasonlóan a mimikai izmok összehúzódását gátolja, de maximálisan bőrbarát hatóanyag, káros mellékhatások nélkül. Ezen kívül a koktél a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza, egy vitamin komplexet, a legfontosabb bőrvédő vitaminok nagy koncentrációjával.

A ragyogó tekintetért, a szemkörnyék megfiatalodásáért a szemkörnyék pakolásunk felelős. Benne L-carnitin, koffein, sejtaktivitást, kollagénszintézist javító matrixpeptidek, hialuronsav és a nélkülözhetetlen bőrvédő vitaminok: E, A és C-vitamin.

Relaxáló masszázsunk alapja az algakivonatban, lifting hatású RegistrilTM-ben, ProContour-ban és egy arcfeszesítő liposzóma komplexben gazdag édesnarancs illatú emulzió.

A kezelés alapára: 14.500,- Ft/alkalom>
AKTUÁLIS engedményes ajánlatot és szakembereinket lásd fent, középen!

Időtartam:90 perc/alkalom
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:BELICO Registril Lifting, mint a prémium kényeztető kezelésünk visszafordítja bőrén az idő kerekét. Már az első alkalom után is látványos az arcfeszesítő hatása, de csökkenti a ráncok, szarkalábak mélységét, lassítja az öregedési folyamatokat is, és hosszútávon újraformálja az arc kontúrját.
A hosszantartó eredmény, látványos arcfeszesítő, fiatalító hatás eléréséért javasoljuk a kezelést 6 alkalmas szalon kúrában a 6 lépéses otthoni bőrmegújító programmal együtt igénybe venni!


© 2010 szepsegbroker.hu | BELICO Registril Lifting – arcfeszesítés izomrelaxáló hatóanyagokkal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink