BEAVATKOZÁSOK

Bioazonos hormon-kozmetikumok az Anti-Aging bőrmegújítás főszereplői

Biomimetikus peptidek a bőrmegújításban és a bőrazonos kollagénképzés aktiválásában.


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bioazonos hormon-kozmetikumok az Anti-Aging bőrmegújítás főszereplői 1.kep

Innováció az Anti-Aging bőrmegújító kozmetikumok piacán
Bioazonos hormon-kozmetikumokA speciális anti-aging kozmetikumok kétféle módon aktiválják a bőrsejtek funkcióit: az antioxidáns növényi hatóanyagok védik, aktiválják és fiatalítják a bőrt, míg az innovatív bioazonos hormonok, vagyis a biomimetikus peptidek kiegyenlítik a hormonális egyensúlyt.

Abiomimetikus peptidek játszanak kulcsszerepet a bőrmegújításban és a bőrazonos kollagénképzés aktiválásában. Ezek a peptidek nélkülözhetetlenek a homlok, a szemkörnyék és a száj körüli mimikai ráncok mérséklésénél is.

A növényi eredetű, természetazonos (bioazonos) hormonok azonos biokémiai szerkezettel rendelkeznek, mint a testazonos (human) hormonok így hasonlóképpen fejtik ki a hatásukat a szervezetben. Ezért különösen jól tolerálhatók. A bioazonos hormonokat fitoösztrogén tartalmú növényekből nyerik, a legfontosabb forrás a yamgyökér, amely diosgenint tartalmaz.
Bioazonos hormon-kozmetikumok az Anti-Aging bőrmegújítás főszereplői 2.kep

Hormonok bőrhatásaiA hormonális egyensúly zavarai felgyorsítják a bőr öregedését. A hormontartalmú kozmetikumok pont azt adják vissza a bőrnek, ami hiányzik. A hormonok a bőr biológiai korát határozzák meg. Számos fiziológiai folyamatot szabályoznak a bőrsejtekben, így a vérellátást, a kollagénképzést, a hidratáltságot és a sejtmegújulást is.

Már 25 éves korunktól csökken az endokrin mirigyek hormontermelése. Az ösztrogén vérátáramlást fokozó hatása mérséklődik, a csökkenő progeszteronszint hatással van a kollagénképzésre. A 30-as évek közepétől egyre szárazabbá válik a bőrünk , csökken a vérellátás és a bőrünk veszít rugalmasságából és feszességéből. Egyértelműen elindul a bőr korai öregedése. A hölgyeknél a menopauza alatt tovább csökkenő hormonszintek felgyorsítják a test és a bőr öregedési folyamatát.


Bioazonos hormon-kozmetikumok az Anti-Aging bőrmegújítás főszereplői 3.kep

Fiatalító, szépítő bioazonos hormonokNézzük meg a legfontosabb hatóanyagokat, melyek személyre szabott terápiában akár helyileg, akár belsőleg alkalmazva támogatják az egészség és szépség hosszú távú megőrzését.

- Ösztrogén: a szépség hormonja A tipikus női alakért felelős hormon, amely a progeszteronnal együtt szabályozza a női ciklust.. Fokozza a sejtosztódást , a hám és a kötőszövet vastagabbá válik, látható módon megerősödik, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mélysége mérséklődik.

- Tesztoszteron:
az erő hormonja. Szerepe van a csontok és az izomzat felépítésében, a teljesítményben és a libidó szabályozásában.

- Progeszteron: számos szövet felépítését támogatja, mivel visszaszorítja a matrix-metalloproteinase működését. Erősíti a kötőszövetet.

-Androstanolon: új elasztikus rostok képzésével megerősíti a kötőszövetet.

- DHEA: Energetizál, véd a stresszel szemben javítja az alvást, az emlékezőképességet és erősíti az immunrendszert.

- Növekedési hormon: erősíti a csontokat és az izomzatot. Energetizál, aktiválja az immunrendszert és fokozza a zsírleépítést.

- Melatonin: szabályozza az alvás-ébrenlét ritmusát., erősíti az immunrendszert. Csökkenti a környezeti tényezők bőrre gyakorolt toxikus hatását, védi a bőrt az UV sugárzással szemben, erősíti az immunrendszert és hat a bőröregedés ellen.

Anti-aging kozmetikumok egyéb antioxidáns hatású összetevői- Koffein: aktiválja a bőrsejtek anyagcsere-folyamatait, szabályozza a sejtosztódást és erősíti a regeneráló hatást.

- Vitamin-E: erőteljes antioxidáns hatása révén védi a bőr a külső, káros környezeti hatásokkal szemben.

- Vitamin C fokozza a kollagén termelését és erősíti a kötőszövetet.

- Zsírsavak: a bőröregedés ellen küzdő antioxidans, aktívan védi és regenerálja a sejteket

- Coenzym Q10: antioxidans hatású és jelentősen mérsékli a ráncok mélységét

- Zöldtea: a matrix-metalloproteinase hatását mérsékli és jelentős gyulladás-ellenes hatása van.

A hormon tartalmú kozmetikumok segítségével célzottan pótolhatjuk a bőrben a hiányzó hormonokat, méghozzá nem szintetikus anyagokkal, hanem természet-azonos hormonokkal. A készítmények rendszeres használatával erőteljes regeneráló hatást érhetünk el, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mérséklődnek.

© 2010 szepsegbroker.hu | Bioazonos hormon-kozmetikumok az Anti-Aging bőrmegújítás főszereplői
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink