BEAVATKOZÁSOK

BIOLIFTING

Kollagén indukciós orvos-esztétikai terápia; Mezoterápia homeopátiás hatóanyaggal, Arcfiatalítás műtét nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 8 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BIOLIFTING 1.kep
A Guna

BIOLIFTING

egy olyan kollagén indukciós orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A gyengéd, kezelés hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és
az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

BIOLIFTING folyamata:  • helyi keringés fokozása
  • sejtregeneráló folyamatok katalizálása
  • mikroérhálózat stimulálása
  • szöveti építő folyamatok stimulálása
  • drenázs (méreganyagok elvezetése)
  • környéki szövet regenerálódása


Kinél alkalmazható a Guna BIOLIFTING kezelés?- Mindenkinél, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncok és csökkent bőrtónusa zavarja, vagy aki a stresszes, fakó, irritált bőrének állapotán javítani szeretne.
Biolifting arcfiatalítás előtt és a 6. kezelés után/ Dr. Lechner Beáta
Biolifting arcfiatalítás előtt és a 6. kezelés után/ Dr. Lechner Beáta

Miben más a Guna BIOLIFTING, mint a többi esztétikai kezelés?- Ez egy 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló kozmetológia eljárás.
- Nem tartalmaz botoxot, szilikont, hialurosavat, vagy egyéb félszintetizált anyagot, így nem jelent mesterséges beavatkozást, az eredeti, természetes vonásokat adja vissza.
- Ráncsimító hatása nem egy „feltöltés” eredménye, hanem a kötőszöveti anyagcsere javulásának és a bőr saját kollagén-képző folyamatainak újraindításának köszönhető.

Hogyan történik a BIOLIFTING kezelés?- A steril hatóanyagot vékony tűvel, vagy , dermarollerrel, illetve tű nélküli kozmetikai eljárással (Gunaphoresis, ultrahang, elektorporátor, stb.) juttatható a bőr alatti kötőszövetbe. A kezelt területek állapota és kiterjedése alapján az orvos dönti el az injekciózás módját. Általában a hatóanyagot egymástól néhány milliméteres távolságban fecskendezik be.


BIOLIFTING elmélete - riport:BIOLIFTING 3.kep

Mire alkalmas a Guna BIOLIFTING?- Az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalítására, feszesítésére, a ráncok csökkentésére.
- Az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon.
- Foltos, vagy diffúz hajhullás esetén a hajas fejbőr regenerálására, táplálására.
- Hegek esztétikai kezelésére.

Biolifting kezelés a gyakorlatban:  • Előkezelés mikrodermabrázióval
  • Biolifting hatóanyag (homeopátiás) bevitele tűs vagy tű nélküli mezoterápiával (elektroporátorral)- a beviteli módot a páciens választhatja meg!
  • Javasolt egy "GUNA-method" szépség kúra(szájon keresztüli homeopátiás sejtregeneráló kúra) Biolifting kezelési területei: arc, nyak, dekoltázs, kézfej
A megfelelő hatáshoz minimum 5, de legföljebb 10 alkalom szükséges.

KÉPGALÉRIA
Biolifting arc-tokafeszesítés előtt és a 6. alkalom után/ Dr. Kolat Zsuzsanna
Biolifting arc-tokafeszesítés előtt és a 6. alkalom után/ Dr. Kolat Zsuzsanna

Alkalmazható-e más terápiás eljárásokkal együtt?- Igen, a Guna BIOLIFTING alkalmazható önmagában vagy más esztétikai kezelés előtt és után a hatás fokozása céljából, pl. bioszál-beültetés, ráncfeltöltés, peeling, lézeres-, rádiófrekvenciás-, IPL-, PRP/Drakula kezelések vagy esztétikai műtétek előtt ésután.
- A BIOLIFTING kezeléssel történő előkészítés során a bőr tónusa, keringése javul, kollagén-termelődés stimulálásával kevesebb hatóanyag felhasználásra, és hosszabban tartó eredményre lehet számítani.

BIOLIFTING kezelés ára/ Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center


teljes ARC esetén
+4 fázisú tisztítást bőrkímélő peelinggel és hidroabrázióval/ 30 perc:
- alkalmanként 26.000 Ft
+ nyak Biolifting kezelése: 8.000 Ft (arc+ nyak= 34.000 Ft)
akciós csomagárat lásd alább!

+ kényeztető lifting masszázs professzionális kozmetikai hatóanyagokkal (Janssen vagy Ericsson Lab.)/ 15 perc: alkalmanként + 6.500 Ft

+ CILVARIS (UH, RF, EMS, LED) gépi lifting kezelés Lifting + Janssen c Ericsson Lab. amp + hidratáló, feszesítő hatóanyagot tartalmazó Janssen hidrogéllel / 15 perc alkalmanként + 6 500 Ft

+ ránctalanító, hidratáló algapakolás (Janssen v. Ericsson Lab.)/ 10 perc: +3 000 Ft

KOMPLEX BIOLIFTING kezelés 1. alkalommal tejes arcra: 42.000 Ft ;
arc+nyak= 50.000 Ft

lásd AKTUÁLIS ENGEDMÉNYES ajánlatunkat- Klikk ide!


Időtartam:Kb. 20-30 percet vesz igénybe egy BIOLIFTING kezelés, így akár ebédidőben is elvégezhető.
Kúraszerűen 5-10 Biolifting kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal. A kúra alatt nem célszerű 14 napnál hosszabb időt kihagyni két kezelés között. Félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.
Mellékhatás, szövődmény:- Mivel rendkívül alacsony koncentrációban és csak természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz, ezért komolyabb mellékhatások nem ismertek.
- A beadás helyén átmeneti bőrpír, viszketés, csípő- feszülő érzés jelentkezhet, mely pár másodpercen belül múlik. A szúrás helyén esetenként apró bevérzés előfordulhat, felszívódásukat Tamanu Arnica vagy Arnigel, Traueel homeopátiás krém használatával gyorsíthatja.
Ellenjavallat, kockázat:Biztonságos?
Igen, mivel a kollagén a bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést a Biolifting kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.
- Ma már a világ 40 országában, 10 év szakértelmével többezer orvos sikerrel, rendszeresen alkalmazza a Guna cég esztétikai termékeit.
- .A Biolifting Magyarországon 4 éve ismert és kedvelt természetes eljárás az esztétikai- bőrgyógyászati körökben.
Gyógyulás:A Biolifting kezelés után bátran folytathatja napi szokásos tevékenységét.

Kérje kezelőorvosának tanácsát problémás bőrterületének és esztétikai céljainak megfelelő Guna otthoni terápiás krém kiválasztásában a NATUR és a STAMIBIO termékcsaládból! A készítmények mindegyike természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaznak, parabénmentesek és bőrgyógyászatilag teszteltek. Lásd köv. oldalakat!
Eredmény:A ráncok száma és mélysége csökkenbőr , a bőr állaga, feszessége jelentősen javul és a bőrfelszín fitalosan ragyogóvá válik. Ha a BIOLIFTING kezeléseket sejtregeneráló kúrával együtt alkalmazzák, akkor a páciens összességében fiatalabbnak, energetikusabbnak fogja magát érezni.
Érzéstelenítés:Egyáltalán nem igényel
Ellátás:Ambulánsan.


© 2010 szepsegbroker.hu | BIOLIFTING
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink