BEAVATKOZÁSOK

BIOSHAPING

Zsírbontás, alakformálás dinamizált hatóanyaggal és a mezoterápia technikájával; testszobrászat műtét nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BIOSHAPING 1.kep

BIOSHAPING / Guna method - zsírbontás/ lipolízis és bőrfeszesítés bio-hatóanyagokkal


A biztonságos, mellékhatások nélküli zsírbontó, drenázst fokozó, cellulit kezelő és bőrfeszesítő KOMPLEX alakformáló megoldás

Mely területeken ajánlott?
- toka - tokacsinosítás, arcél formázás
- kar - a felkar megvastagodott részének (az un. szárnyak) csinosítása
- köldök környékének zsíroldása, bőrfeszesítése (pl. szülés után)
- derék karcsúsítása
- fenék, combok feszesítése, felesleges zsírmennyiség és a cellulit csökkentése
- térd és boka csinosítása

A BioShaping/ Guna method során lipolízis, vagyis a zsírbontás történik, majd a lebontott zsírsejtek és szöveti anyagcsere termékeket, szövettörmeléket (cellulit) a dinamizált hatóanyagok által indukált szöveti drenázs szállítja el (méregtelenítés). A természetes eredetű hatóanyagok metabolikus sejt- és szövettámogatást nyújtanak (O2 dús vér, tápanyagellátás), s így fokozódhat a kollagen, elasztin rostok képződése, amely tónusfokozódást eredményez. A narancsbőrös, zsírlerakódott területek újra vékonyabbak, simábbak lehetnek, s az egész tetst karcsúbbnak, fiatalosan feszesnek tűnik majd.

BIOSHAPING 2.kep
DE!

A helyi zsírfelhalmozódás nem tekinthető csupán zavaró esztétikai problémának, mert a folyamat mögött a szervezet egyensúlyi törekvésének megbomlása áll. A bevitt táplálék felszívódása és annak energiatartalmának hasznosulásában, lebontásában az egész szervezet részt vesz (bélrendszer, máj, hasnyálmirigy, vese; az endokrin-, immun-, ideg- és keringési rendszer; valamint a szövetközötti folyadék és természetesen a zsírsejtek is.)
Ezért a helyi zsírtöbbletet is komplex problémaként kell kezelni.
A Guna-módszer (Fiziológiás Szabályzó Rendszer) nem csupán a mezoterápiás zsírbontást javasolja az alakformáláshoz, hanem párhuzamosan egy belső (szájon keresztül cseppek formájában) támogató rendszert is aktiváló dinamizált hatóanyagkúrát csatol. Így elkerülhető, hogy a lebomló zsír és távozó cellulit megrekedjen a nyirokrendszerben s gyulladást provokáljon, vagy komoly máj-és/vagy veseterhelést jelentsen a karcsúsodni, fogyni vágyó számára. Tehát a BIOSHAPING eljárás egy teljesen biztonságos, ellenőrzött és hatékony módszert ad a Biológiai Esztétikai Gyógyászaton keretein belől. Ennek eredményeképpen már nem csak Európában terjedt el ez az eljárás, hanem Amerikában is térhódításnak indult ez a metódus.

A BioShaping (Guna kezelés során a szakember táplálkozási és életmód tanácsadással segíti az alakformáló, zsíroldó kezelésének sikerét.


Orvosi LIPOLÍZIS protokollA Network Lipolysis protokollja szerint 3-5 lipolízis kezelés ajánlott 8 hét szünetekkel. Ez az intervallum természetesen eltérhet a különböző hatóanyagú kombinációk esetében. Több hatóanyag együttes alkalmazása az eredményességet fokozza.

A fő hatóanyagok az alábbiak lehetnek (önállóan, van kombinációkban):
- phosphatidylkolin /PC/ és/ vagy
- deoxycholat/DC/- epesav származék (pl. Belkyra:deoxycholic acid, Aqualyx: 12alfa-dihydroxy-5beta-24-oico cholanic acid sodium salts
vagy a természetes forrású hatóanyagokat tartalmazó BioShaping/ Guna method eljárás.BIOSHAPING 3.kep
Bioshaping kezelés a gyakorlatban:

Bioshaping hatóanyagai

:
a-Ketoglutaricum acidum 6X; Adeps suillus 10X; Artery 6X; Barium oxalosuccinate 6X; Calcarea fluorica 10X; Calcarea fluorica 30X; Calcarea fluorica 200X; Carduus marianus 6X; Cis-Aconitic acid 6X; stb.)
Ezek mellett detergenseket (zsírok emulgeálása) pl., Rh-Oligopeptide-2, és egyéb zsírbontás segítő hatóanyagokat is tartalmazhatnak: (IGF-1, Insulin Grow Factor=fokozza a lipolízist és támogatja az izomnövekedést), L-carnitin (zsírbontó), hyaluronsav (vízmegkötés, hidratálás), B és egyéb vitaminok, Natrium klorid, valamint egyéb ásványi anyagok alkalmazhatók.

Bioshaping alkalmazása: tűs vagy tű nélküli mezoterápiával (elektroporátorral)- a beviteli módot a páciens választhatja meg!
BIOSHAPING 4.kep

Melyek a BioShaping (Guna) előnyei a többi zsírbontó eljáráshoz képest- tökéletesen biztonságos eljárás, hisz csak a felesleges zsírt bontja le a természetes hatóanyagokkal
- a drenázst is fokozza, így nem halmozódik fel a nyirokerekben a helyileg gyorsan feloldott és lebomlott zsírmennyiség, így a máj kiválasztását sem terheli meg
- nem okoz helyi duzzanatot, bőrpírt, vagyis lokális gyulladást a hirtelen zsírbontás (míg más pl. epesavas eljárásoknál ez megfigyelhető), amely nem csak fájdalommal, hanem esztétikai problémával is jár
- pl. a toka kezelésnél nem kell garbót vagy lenyomó kötést viselni, a BioShaping kezelésnek nincsenek néhány percnél hosszabb helyi bőrreakciója, a mikroinjekciókkal létrehozott kis papullák max. 30 percen belül eloszlanak, a szúrás pontja eltűnik
- az apró mezoterápiás subcután mikroinjekciók beadást pillanatát kivéve (olyan, mint egy hirtelen múló szúnyogcsípés, viszketés nélkül ;-) nem jár fájdalommal
- kombinálható más gépi alakformáló kezeléssekkel, de azokat csak a BioShaping mikroinjekciót megelőzően, vagy a kúra végén lehet alkalmazni

A BIOSHAPING eljárással olyan helyeken is eredményt lehet elérni, ahol a hagyományos alakformáló eljárások nem hoztak pontos és biztonságos hatást: toka, kar, térd környéke, köldök körül. Valamint egyes betegségek, vagy gyógyszerkúrák után kialakult lokális zsírlerakódások (pl. szteroid mellékhatásként jelentkező bölény hát) megszüntetésére is alkalmas eljárás.

BioShaping (GUNA method) díja függ a kezelendő terület nagyságától, a felhasználásra kerülő hatóanyag mennyiségtől: 15.000 Ft-tól/ alk.

Engedményes csomagár ITT!

Időtartam:Egy-egy BIOSHAPING kezelés 20-30 percet vesz igénybe. A megfelelő hatáshoz minimum 4-6 alkalom szükséges. A kúra után- amennyiben a páciens BMI-je nem nő) 6-9 havonta 2 emlékeztető kezelés ajánlott.
Mellékhatás, szövődmény:Néhány apró, pontszerű haematoma, amely néhány napon belül teljesen felszívódik- kiterjedt vérzésre, kapilláris elzáródásra nem kell számítani! Egyéb mellékatást nem figyeltek meg.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Gyógyulás:Nincs gyógyulási idő, a kezelés hatása fokozatosan, tünetmentesen alakul ki.
Eredmény:A BIOSHAPING módszerével a hölgyeknél és a férfiaknál is igen látványos alakformálást lehet elérni, amelyet nem csupán a ruhaméret, vagy a körtérfogat csökkenésével, hanem a bőr állagának, feszességének javulásával és az általános erőnléti állapot növekedésével is lehet mérni.
Érzéstelenítés:Egyáltalán nem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | BIOSHAPING
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink