BEAVATKOZÁSOK

BIOSHAPING

Zsírbontás, alakformálás dinamizált hatóanyaggal és a Mezoterápia technikájával; testszobrászat műtét nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BIOSHAPING 1.kep
A BIOSHAPING során lipolízis, vagyis a zsírbontás történik, majd a lebontott zsírsejtek és szöveti anyagcsere termékeket, szövettörmeléket (cellulit) a dinamizált hatóanyagok által indukált szöveti drenázs szállítja el (méregtelenítés). A természetes eredetű hatóanyagok metabolikus sejt- és szövettámogatást nyújtanak (O2 dús vér, tápanyagellátás), s így fokozódhat a kollagen, elasztin rostok képződése, amely tónusfokozódást eredményez. A narancsbőrös, zsírlerakódott területek újra vékonyabbak, simábbak lehetnek, s az egész tetst karcsúbbnak, fiatalosan feszesnek tűnik majd.

BIOSHAPING 2.kep
DE!

A helyi zsírfelhalmozódás nem tekinthető csupán zavaró esztétikai problémának, mert a folyamat mögött a szervezet egyensúlyi törekvésének megbomlása áll. A bevitt táplálék felszívódása és annak energiatartalmának hasznosulásában, lebontásában az egész szervezet részt vesz (bélrendszer, máj, hasnyálmirigy, vese; az endokrin-, immun-, ideg- és keringési rendszer; valamint a szövetközötti folyadék és természetesen a zsírsejtek is.) Ezért a helyi zsírtöbbletet is komplex problémaként kell kezelni. A Guna-módszer (Fiziológiás Szabályzó Rendszer) nem csupán a mezoterápiás zsírbontást javasolja az alakformáláshoz, hanem párhuzamosan egy belső (szájon keresztül cseppek formájában) támogató rendszert is aktiváló dinamizált hatóanyagkúrát csatol. Így elkerülhető, hogy a lebomló zsír és távozó cellulit megrekedjen a nyirokrendszerben s gyulladást provokáljon, vagy komoly máj-és/vagy veseterhelést jelentsen a karcsúsodni, fogyni vágyó számára. Tehát a BIOSHAPING eljárás egy teljesen biztonságos, ellenőrzött és hatékony módszert ad a Biológiai Esztétikai Gyógyászaton keretein belől. Ennek eredményeképpen már nem csak Európában terjedt el ez az eljárás, hanem Amerikában is térhódításnak indult ez a metódus.

Orvosi LIPOLÍZIS protokollja

A Network Lipolysis protokollja szerint 3-5 lipolízis kezelés ajánlott 8 hét szünetekkel. Ez az intervallum természetesen eltérhet a különböző hatóanyagú kombinációk esetében. Több hatóanyag együttes alkalmazása az eredményességet fokozza.

A fő hatóanyagok az alábbiak lehetnek (önállóan, van kombinációkban):

- phosphatidylkolin /PC/
vagy
- deoxycholat/DC/- epesav származék/Belkyra:deoxycholic acid, Aqualyx: 12alfa-dihydroxy-5beta-24-oico cholanic acid sodium salts
vagy a természetes forrású hatóanyagokat tartalmazó BioShaping eljárás.


Bioshaping kezelés a gyakorlatban:

Bioshaping hatóanyagai

:
a-Ketoglutaricum acidum 6X; Adeps suillus 10X; Artery 6X; Barium oxalosuccinate 6X; Calcarea fluorica 10X; Calcarea fluorica 30X; Calcarea fluorica 200X; Carduus marianus 6X; Cis-Aconitic acid 6X; stb.)
Ezek mellett detergenseket (zsírok emulgeálása) pl., Rh-Oligopeptide-2, és egyéb zsírbontás segítő hatóanyagokat is tartalmazhatnak: (IGF-1, Insulin Grow Factor=fokozza a lipolízist és támogatja az izomnövekedést), L-carnitin (zsírbontó), hyaluronsav (vízmegkötés, hidratálás), B és egyéb vitaminok, Natrium klorid, valamint egyéb ásványi anyagok alkalmazhatók.

Bioshaping alkalmazása: tűs vagy tű nélküli mezoterápiával (elektroporátorral)- a beviteli módot a páciens választhatja meg!
BIOSHAPING 3.kep
A BIOSHAPING eljárással olyan helyeken is eredményt lehet elérni, ahol a hagyományos alakformáló eljárások nem hoztak pontos és biztonságos hatást: toka, kar, térd környéke, köldök körül. Valamint egyes betegségek, vagy gyógyszerkúrák után kialakult lokális zsírlerakódások (pl. szteroid mellékhatásként jelentkező bölény hát) megszüntetésére is alkalmas eljárás.


Időtartam:Egy-egy BIOSHAPING kezelés 20-30 percet vesz igénybe. A megfelelő hatáshoz minimum 5 alkalom szükséges.
Mellékhatás, szövődmény:Nem figyeltek meg.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:A BIOSHAPING módszerével a hölgyeknél és a férfiaknál is igen látványos alakformálást lehet elérni, amelyet nem csupán a ruhaméret, vagy a körtérfogat csökkenésével, hanem a bőr állagának, feszességének javulásával és az általános erőnléti állapot növekedésével is lehet mérni.
Érzéstelenítés:Egyáltalán nem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | BIOSHAPING
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink