BEAVATKOZÁSOK

Body after Baby

Szülés utáni test- és arcregeneráló csomag; Alakformálás, terhességi csík és pigmentfolt eltávolítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Body after Baby 1.kep

Szülés utáni testi elváltozásokA szülést követő első 1-3 hónap után egyre jobban zavaróvá válnak a következő testi "deformitások":

- megnyúlt hasi bőr, bőrfelesleg
- hasi zsírfelesleg
- striás bőrfelszín (has, esetleg combok)
- az arcon már a terhesség alatt kialakult pigmentfoltok

Ezek nem mindenkinél és nem egyenlő mértékben jelentkeznek, de a legtöbb szült nő minél előbb igyekszik visszanyerni az eredeti formáját. Azonban szigorú diétát nem tud tartani a szoptatás miatt, és a korábbi mozgásra szánt idejét is szoptatással és alvással tölti, így valami gyorsabb és hathatósabb megoldást kell neki találni.

Ebben nyújt segítséget a Wellmed Stúdió speciális, komplex kismama regeneráló csomagja.

Body after baby, a szülés utáni test- és arcregeneráló csomag részei:1. Testregenerálás, alakformálás /VelaShape - az orvosilag elismert alakformáló rendszer, amely nem csak a cellulit és a striák eltávolítására alkalmas, hanem has- és combkörtérfogat csökkentésére, valamint a kezelt bőrfelület feszesítésére is.

2. Arcregenerálás, pigmentfolt eltávolítás/ ELOS (Elektric Optical Synergy) - ma a legerősebb hatásfokú fotorejuvenáló eljárás, mely magában foglalja a barna pigmentfoltok, erek, arcpír eltüntetését és a felületes ráncok és tág pórusok elsimítását.


Időtartam:Egy komplex Body after Baby kezelés kb. 60 percet vesz igénybe alkalmanként. A látványos és tartós hatás érdekében 10 alkalom javasolt. Csak bérlet formájában elérhető kezelési csomag. Alapár: 150.000 Ft/ 10 alkalmas bérlet. Aktuális engedményes ajánlat kupon ellenében- lásd fent jobbra!
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Gyógyulás:A kezelt bőrfelület feszesedik, a striák elhalványodnak és a zsírfelesleg látványosan lecsökken. Az arcon a pigmentfoltok elhalványodnak, sok esetben teljesen eltűnnek.


© 2010 szepsegbroker.hu | Body after Baby
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink