BEAVATKOZÁSOK

BodyTite testszobrász - rádiófrekvenciás zsírleszívás és bőrfeszesítés

Professzionális alakformálás, Rádiófrekvenciás zsírleszívás és bőrfeszesítés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


BodyTite a zsírszövetben- demonstráció
BodyTite a zsírszövetben- demonstráció
2009 márciusában vezetettek be Európába. A BodyTite a végleges alakformálást forradalmasítja, mert a beavatkozás során a bőrfeszesítéssel egyidőben zsírszívást is végeznek. A legújabb eljárástBodyTite™ (RFAL)(Radiofrekvency Assisted Liposuction), a radiófrekvenciával asszisztált zsírleszívást az Invasix orvosi társasága fejlesztette ki.

A rádioferekvenciás energiát már régóta használják az esztétikai kezelésekben, pl. ELOS, VNUS, Thermage készülékek esetében, amelyekkel jól dokumentáltan, ismerten jó eredményekkel dolgoznak a saját specifikus területein. BodyTite™ rádiófrekvenciás kezelőfeje koagulálni képes a vérereket, így a műtét csak minimális vérzéssel jár és a szövetroncsolás is mérsékeltebb a régebbi zsírleszívásos technikáktól eltérően . A BodyTite™ -tal nagyobb bőrfelületeken is jó eredményeket lehet elérni, helyileg nagyobb mennyiségű zsírt lehet eltávolítani minimális műtéti megterheléssel. BodyTite™ látványos testszobrászatot lehet megvalósítani, a rádiófrekvenciás RFAL technikával oly nagy mértékben okoz kollagén indukciót a kezelt testfelületen, hogy a lógó bőrrészektől is megszabadulható a páciens egy kezelés során.

BodyTite™ képes testkontúr átalakítására és feszesítésére is egyben. Ez a XXI. század újabb orvosi műszere, amely a zsírleszívás legmodernebb technológiáját képviseli hatékonyságával és biztonságosságával. Kontrollált rádiófrekvenciás energiát ad le, amely egyedi automatikus visszajelzési rendszerrel van kiegészítve, ezáltal önállóan, biztonságos beállításokkal képes dolgozni.
BodyTite™ zsírleszívás bőrfeszesítéssel - elért eredmény (Dr. Mullholland)
BodyTite™ zsírleszívás bőrfeszesítéssel - elért eredmény (Dr. Mullholland)

A BodyTite™testszobrász eljárással olyan komoly mértékű bőrfeszesség érhető el a zsírleszívással egy időben, amely eredményeképpen elkerülhetővé válik a megnyúlt bőrfelesleg sebészi eltávolítása (pl. hasplasztika). A BodyTite™ titka abban rejlik, hogy a beavatkozásra alkalmas kezelőfejre egy szabályozható bipoláris rádiofrekvenciás energiaforrást helyeztek el, amely kontrolláltan képes felmelegíteni a szubdermális zsírszövetet. A felolvasztott zsírmennyiséget pedig az igen vékony, speciálisan perforált kanül és vákuum segítségével távolítják el.
BodyTite™ testkontúr kialakító, un. testszobrász (Dr. Mullholland)
BodyTite™ testkontúr kialakító, un. testszobrász (Dr. Mullholland)

A Bodytite™ az eddigi legfejlettebb testformáló rendszer európában.
BodyTite™ eljárás előtt-után (Dr. Mullholland)
BodyTite™ eljárás előtt-után (Dr. Mullholland)


BodyTite™ - testszobrász előnyei:• akár 15 cm körtérfogat csökkentés is elérhető a legnagyobb területeken
• lógó, megnyúlt bőr feszesítése vágások nélkül
• minimális vérzés, szövetroncsolás nélkül
• a bőrfelület nem deformálódik
• nem szükséges mélyaltatásban végezni
• a páciens a műtét napján eltávozhat a kórházból
• rendkívül gyors a gyógyulási idő

A rádiófrekvenciás BodyTite™ alapvetően egy új szintre emeli a zsírleszívást a plasztikai sebészetben.BodyTite™ testszobrászat az alábbi testrészeken végezhető:
- has
- comb, csípő, fenék
- kar
- térd
- toka

A műtétet Dr. Gyarmati Csaba plasztikai sebész végzi.


BodyTite™ kezelés tervét és az árakat a klinika munkatársai a körülmények figyelembe vételével egyénre szabottan alakítják ki.
Cseke Katinka a BodyTite műtét előtti pillanatokban
Cseke Katinka a BodyTite műtét előtti pillanatokban
Beszámóló Cseke Katinta BodyTite-os alakformáló kezelésének eredményéről!

Cseke Katinka a Jóban Rosszban Bodolai Böbéje komoly döntést hozott: új életet kezd. Több sikertelen és kínzó fogyókúra után úgy döntött, hogy plasztikai sebész segítségét kéri, hogy visszanyerje régi alakját. Jól döntött, mert most 16 centivel karcsúbb és mérhetetlenül boldogabb. A cikk folytatása...

Időtartam:A kezelendő bőrfelület nagyságától és a felhalmózódott zsírmennyiségtől függően 1- 1,5 óra.
Mellékhatás, szövődmény:A beavatkozás rövidtávú eredményeképpen a páciens kevesebb fájdalomról számol be, hisz a kötőszövet csak minimálisan sérül és a vérvesztés is elenyésző. A bőrfelszínen csak a kanül bevezetésére alkalmas apró bemetszések láthatóak, a kék-zöld foltok a műtét utáni néhány nappal teljesen felszívódnak. A szúrás helye néhány hét alatt nyomtalanul begyógyul.
A műtéti sebfelszínnek megfelelően duzzanat, folyadékgyülem képződése, bevérzés, gyulladás fordulhat elő.
Ellenjavallat, kockázat:Vér-és keringési, súlyos vese-, májbetegség, visszérbetegség, diabetes esetén.
Gyógyulás:A folyadékgyülem és bevérzés elkerülésére, valamint a bőr egyenletes letapadása érdekében az első néhány napon jegelés, valamint négy héten át speciális, a beteg által a beavatkozás előtt felpróbált kompressziós ruha viselése szükséges. A műtét után megfigyelési időt követően a beteget kísérővel hazabocsátják. Az otthoni ápolás megszervezése, az utasítások betartása a páciensre hárul. A beavatkozást követően a beteget rendszeresen kontrollálják. A beavatkozás megterheli a szervezetet, gyengébb, aluszékonyabb lesz a páciens a megszokottnál. Feküdni nem szükséges, de sok pihenésre van szükség néhány napig. A beavatkozást követően az érintett területen duzzanat, helyi fájdalom, nyomásérzékenység, bőralatti bevérzés jelentkezhet. A fájdalom általában néhány napig tart, egyszerű fájdalomcsillapító (Algopyrin, Donalgin, Cataflam) használatával uralható. A kialakult duzzanat, esetleg véraláfutás felszívódásához néhány hét szükséges, ez azonban nem jár fájdalommal, csak kék-zöld-sárga elszíneződést okoz. A fent leírtakból következik, hogy a végleges formát csak általában 6-8 héttel a zsírleszívás után nyerjük el. A műtétnél kialakított forma megőrzéséhez a kompressziós ruha viselése elengedhetetlen.
Eredmény:Hosszútávon egy látványos testkontúr változásra lehet számítani, akár 10-15 cm-es körméretcsökkenéssel (pl. has), amelyet a jelentős zsírmennyiség eltávolítása és az egyenletes kötőszövet összehúzódás, bőrfeszesedés eredményez.
Érzéstelenítés:Intravénás anesztézia.
Ellátás:A műtét után 3 órával távozhat a páciens.


© 2010 szepsegbroker.hu | BodyTite testszobrász - rádiófrekvenciás zsírleszívás és bőrfeszesítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink