BEAVATKOZÁSOK

Bőrfeszesítés a legújabb fejlesztésű HIFU-val: New Beauty HIFU

HIFU (High Intensity Focused Ultrasonic) - intenzíven fókuszált ultrahang


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bőrfeszesítés a legújabb fejlesztésű HIFU-val: New Beauty HIFU 1.kep

New Beauty HIFU készülék technológiájaA intenzíven fókuszált ultrahangja mélyen behatol a bőrbe, ami aktiválva a kötőszövetet fokozza a kollagén és elasztin rostok képződését, és a laza bőr ez által kifeszül..
A nagy energiájú ultrahang hatása az epidermis és dermisz rétegen áthatolva – de azok működését nem befolyásolva - az irharétegben érvényesül. A fókuszált termikus hő hatására a szövetekben egy azonnali kontrakció történik, ami már a kezelés után látványos feszítő hatást nyújt.
Bőrfeszesítés a legújabb fejlesztésű HIFU-val: New Beauty HIFU 2.kep

New Beauty HIFU ultrahangos kezelési kúra eredményeA bőr állapotától és a kezelendő terület elhelyezkedésétől függően 1-3 kezelési alkalom után a feszesebb, simább felszínű bőrt eredményez (pl. has, alkar, nyak); míg az arcon a ráncok mélysége csökken, a tág pórusok összeszűkülnek és a szemöldök vonala megemelkedik. A kezelést követően rögtön vissza lehet térni a normál hétköznapi tevékenységünkhöz, smink azonnal használható.

Bőrfeszesítés a legújabb fejlesztésű HIFU-val: New Beauty HIFU 3.kep

New Beauty HIFU alkalmazási területeiA HIFU (High Intensity Focused Ultrasound = intenzíven fókuszált ultrahang) energia alternatívaként szolgálhat egyéb invazív (műtéti) vagy fájdalmas lifting és feszesítő eljárásoknak. A non-invazív technológiák közt eddig ez a leghatékonyabb bőrfeszesítésére bárhol a testen, a ráncok csökkentésére, a toka, a nyak, és a fenék emelésére és a testi zsírpárnák csökkentésére (alakformálásra is alkalmas). A páciensek megfiatalodott, feszesebb és simább bőrről számolnak be a kezelést követően.

Alakformálás New Beauty HIFU-valA HIFU-val a test is formálható. A testkezeléssel a zsírsejtekre fókuszált pulzáló nagy energiájú ultrahang által generált hő roncsolja a bőr felszíne alatt mintegy 1,5- 2 cm mélységben a zsírsejteket, így megoldást nyújt azoknak, akik testsúlya és alkata csak kissé tér el az ideálistól, de a diéta és a testmozgás önmagában nem elég az ideális alkat eléréséhez.Miért egyedülálló a New Beauty HIFU más beavatkozásokhoz képest?A HIFU fókuszált ultrahang energiával hatol át a bőr felszíni és mélyebb rétegein, és eléri az SMAS (a bőrt és az izomzat közti kötőszövetes réteg) szintjét. Ez az a réteg, melyet a plasztikai sebészek is céloznak az arclifting műtétek során. A HIFU kezeléssel a bőr alulról, belülről fiatalodik, úgy, hogy közben a felszíni hám nem sérül. A készülékkel 1,5; 3 és 4,5 mm az arcon illetve 8 és 13 mm mélységben a testen kezelhető a bőr.

Időtartam:Jellemzően már egy alkalom is meghozza a kívánt változást. Azonban mindenki más, eltérő a szövetek lazasága, a páciens életkora, a kollagén- és elasztin rost építő képessége, így vannak, akiknél ismétlésre van szükség.
Mellékhatás, szövődmény:Az FDA által jóváhagyott eljárás némi fájdalommal járhat, de legtöbbször csak szurkáló, meleg érzetről számolnak be a páciensek. Az esetleges mellékhatás (kipirosodás, duzzanat) minimális.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: terhesség, szoptatás, keloid hajlam, epilepszia, daganatos megbetegedések, lázas állapot, gyulladás a szervezetben, szteroidos kezelés, pacemaker, érzékelési rendellenesség, vérzékenység, autoimmun betegség, bőrbetegség vagy gyulladás, aktív herpesz a kezelendő területen, arcbénulás, immunszuppresszív kezelés.
Gyógyulás:Nincs felépülési idő, mivel a bőr felszíne nem sérül, miközben a bőrt mélységben kezeljük.
Eredmény:Van, akinél rögtön a beavatkozás után észrevehető a változás, de jellemzően 2-3 hónap alatt alakul ki az eredmény, mert a szervezetnek az új építő folyamatokhoz időre van szüksége. Mintegy 6 hónapig tart ez a fajta változás a kötőszövetben, épülnek a kollagén- és elasztin rostok. Mivel az öregedési folyamatok közben zajlanak, érdemes ún. „touch up” frissítő kezeléseket igénybe venni.
Ellátás:Az ultrahangot több mint 50 éve használja az orvostudomány, és a bőr fiatalítására világszerte rengeteg ilyen kezelést végeztek már. A fókuszált ultrahangos bőrfiatalítást csak képzett orvos végezheti, aki megfelelő oktatásban részesült a módszerről.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfeszesítés a legújabb fejlesztésű HIFU-val: New Beauty HIFU
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink