BEAVATKOZÁSOK

Bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés kombinált lézer technikával, bőrfeszesítő eljárások


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Nd:Yag lézer  bőrfeszesítő hatása
Nd:Yag lézer bőrfeszesítő hatása
Bőrünk hámrétege folyamatosan cserélődik, de az életkorral ez a ritmus folyamatosan lassul. A szaruréteg megvastagodása mellett a légszennyezés, a pára pórusokat eltömítő hatása is hozzájárul ahhoz, hogy a bőr veszít nedvességtartalmából és csökken a bőrlégzés. Emellett az ultraibolya sugárzás a bőr korai öregedését okozza. Felelős mind a finom, mind pedig a durva ráncok korai kialakulásáért; a napnak kitett területek kérges, érdes bőrszerkezetéért. Annak, aki túlzásba viszi a szoláriumozást, és a napozást, minden bizonnyal már 30 éves kora körül számolnia kell a bőr fény okozta öregedésével (photoaging).
E tünetek idővel egyre kifejezettebbé válhatnak, s a rugalmasság csökkenése, a bőr petyhüdtté válása kíséri a folyamatot.

1. BBL

A világ legnagyobb teljesítményű pulzáló fényű készüléke, a BBL lehetővé teszi a finom ráncok, időskori és napfényhatásra kialakult foltok, apró arci értágulatok és egyéb bőrhibák kezelését. A BBL 590 nm, 515 nm-es pulzáló fény energiáját alkalmazza a bőr megfiatalítására, a hő elnyelődve stimulálja a bőr sejtjeit, indukálva ezzel új kollagén képződését, ami a bőr fiatalos jellegének helyreállását segíti elő. Végeredményképpen a bőr selymesebbé, élénkebbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik. A BBL biztonságosan alkalmazható, a kezelt bőrterület hőmérséklete folyamatos kontroll alatt tartható.
Alkalmas a bőrfeszesítésre az arc, a nyak, a kézfej és a dekoltázs területén is. Általában 4 kezelés, 2-4 hetes időközönként meghozza a kívánt eredményt, de a bőrhibák súlyosságától függően több kezelésre is szükség lehet.
Bőrfeszesítés 2.kep
2. BBL/ SkinTyte

A SkinTyte a szelektív termolízis elvén alapuló beavatkozás, mely a BBL pulzáló fény technológiáját felhasználva felmelegíti a bőr mélyebben fekvő kollagén rostjait, így részleges denaturációt, valamint a kollagén rostok összehúzódását eredményezi. A hőhatásra beindul a szervezet természetes gyógyulási folyamata is, mely új kollagén termelődését, így hatékony bőrfeszesítést idézi elő. A SkinTyte rendszer folyamatosan hűti is a kezelt területet, ennek köszönhetően gyorsan, biztonságosan és kellemetlen mellékhatások nélkül kezelhető a ráncos és a heges bőr, így a páciensek rögtön folytathatják mindennapi tevékenységüket. Az eredmény: láthatóan feszesebb bőr, fiatalosabb megjelenés. A SkinTyte kezelés elsősorban azoknak ajánlott, akik enyhébb, de érzékelhető javulást szeretnének elérni sebészeti beavatkozás nélkül. Azonnali eredmény már másnap, de a végső eredmények sokszor akár csak négy hónap után látszanak, mivel a bőr kollagén hálózatának újraépüléséhez és megerősödéséhez idő kell. 2-4 hetes időközökkel végzett kb. 4 kezelés elegendő lehet a kívánt változás eléréséhez.
ProFractionalLaser bőrfeszesítő kezelés előtt-után
ProFractionalLaser bőrfeszesítő kezelés előtt-után
3. Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés

A rádiófrekvenciás bőrfeszesítés során közölt hő felbontja a kollagén molekulák hidrogénkötéseit, ami így megváltoztatja a kollagén tripla spiráljának molekuláris szerkezetét, kollagén kontrakciót (a rostok megfeszülését) idézve elő. A klinikai vizsgálatok szerint a rádiófrekvenciás energia azonnali bőrfeszesítő hatása jobb lehet, mint a non-ablatív lézerek azonnali effektusa.
A bőrfeszesítés során rádióhullámok elsősorban a hámot és az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását, elkerülve a mélyebb rétegek felesleges felmelegítését. Heti rendszerességgel, kb. 4-8 kezelés szükséges.

4. MicroLaserPeel

A MicroLaserPeel egy olyan intraepidermális lézeres hámlasztó eljárás, mely a bőr felső, elöregedett rétegeit nagyon precízen képes eltávolítani, és közben nem sérti az alsóbb, egészséges rétegeket. Bőrhibák, ráncok, hegek, kezelése nagyon eredményes MicroLaserPeel-lel. A MicroLaserPeel részleges vagy teljes epidermális hámlasztást (10-50 mikrométer) jelent, melyhez lokális érzéstelenítés alkalmazása szükséges.
Szignifikáns, azonnali eredmény várható: bőrét selymesebbnek, élénkebbnek, feszesebbnek, egészségesebbnek érzi majd. A gyógyulás 3-7 napig tart. Már egyetlen kezelés látványos hatású. Kúraszerű kezelésekkel mélyrehatóbb, tartósabb eredmény érhető el, ezért 1-4 kezelést két- három hetente ismételve, apró lépésekben hatékony bőrfeszesítés végezhető.
CounturPeel bőrfeszesítő és bőrmegújító kezelés
CounturPeel bőrfeszesítő és bőrmegújító kezelés
5.ContourPeel

A ContourPeel-lel helyi érzéstelenítésben 1 alkalommal végzett lézeres hámlasztás vastagabb bőrréteget távolít el, miközben a bőr mélyebb rétegében található kollagént felmelegíti és feszesíti, így biztosítja a bőr feszességének javulását is. A ContourPeel lézerrel hatékony ránccsökkenés, bőrfeszesítés vagy akár teljes arcfiatalítás érhető el. ContourPeel mélyhámlasztásra alkalmas az arc, nyak, mellkas, és a kezek bőrfelülete is.
A kezelés után a bőrvörösség gyakori, és a kezelt területek duzzanata is előfordulhat. A hámlás után a bőr felső rétege kb. egy hét alatt regenerálódik, ekkor már sminkelhető. A friss bőr nagyon érzékeny ultraibolya sugárzásra, így a teljes gyógyulás eléréséig a napfényt kerüljük. Bőrünk fedése, illetve hatékony fényvédő készítmény használata javasolt, ha szabadban vagyunk.

6. ProFractional lézer

A ProFractional lézersugara célzottan több ezernyi tűszúrásra emlékeztető pontot hoz létre. Ez a bőrfelszín egy bizonyos százalékát (frakcióját) érinti csak, amiket egészséges, kezeletlen bőr vesz körül, így a gyógyulás csak rövid ideig tart. A kezelt területeken a kollagén képződését indukálja a lézer, így alulról tölti fel a ráncokat, barázdákat, hegeket, egyéb felszíni egyenetlenségeket, és feszesíti a bőrt.
A módosított ProFractional XC kezelés a frakcionált bőrfiatalító hatás mellett, koaguláció révén a bőr azonnali feszesítését is eredményezi. A beavatkozás után közvetlenül bőrvörösséget észlelhetünk, mely enyhe napégésre emlékeztet. Az egyszeri ProFractional kezelést követően a teljes gyógyulás 1-7 napig tart, sok páciens már 2 nap után vissza tud térni a mindennapi teendőihez. Bizonyos esetekben a ProFractional kezelés MicroLaserPeel-lel, vagy más esztétikai eljárással kombinálható, ezzel növelve a beavatkozások eredményességét.

7. Matisse


A Matisse non-ablatív frakcionált lézeres kezelés egy új bőrfeszesítő technológia, mely jelentősen csökkenti a bőr öregedésének tüneteit, az aknés és a műtéti hegeket is. A kezelés több ezer mikroszkópikus csatornát hoz létre a bőrfelszín alatt, érintetlenül hagyva a környező szöveteket és a bőr felületét. A Matisse lézer mélyre hatoló hőenergiája stimulálja az irhában az új kollagén termelődését, így a technológia hatására beindul a bőr átépülése a mikrocsatornákon keresztül, míg a környező területek támogatják a természetes újraképződést.
Hatása megegyezik a CO2 lézerek szövetmelegítő és bőrfeszesítő hatásával, ugyanakkor fájdalommentes, és a kezelés után nincs lábadozási idő sem. Ez a megoldás biztonságosabb, mint a hagyományos bőrfeszesítő, bőrmegújító lézeres kezelések, következésképpen olyan érzékeny területeken is kellemetlenség nélkül alkalmazható, mint az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej is. A kívánt hatás eléréséhez kb. 4 kezelés ajánlott.

7. Nd:Yag lézer

A hosszú pulzusú Nd:Yag lézer koherens, párhuzamos fényének nagy behatolási mélységnek köszönhetően hatékony kollagénstimuláló, így alkalmas non-ablatív bőrfiatalításra és bőrfeszesítésre is.

Időtartam:Az alkalmazott lézeres megoldásoktól függően különböző lehet: 20-40 perc/ alkalom.
Mellékhatás, szövődmény:Bőrbír, bőrérzékenység.
Ellenjavallat, kockázat:Friss barnulás, tetoválás fölött, sérült bőrfelület, klinikai ellenjavallatok esetén nem ajánlott a lézeres bőrfiatalítás.
Érzéstelenítés:Érzéstelenítés nélkül, vékonyabb, érzékenyebb bőrfelületen esetleg lokális érzéstelenítő krém használata javasolt.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfeszesítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink