BEAVATKOZÁSOK

Bőrfialatítás NLITE lézerkezeléssel

Bőrfiatalítás, akne, rosacea kezelése Nlite lézerrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ahogy öregszünk a bőrünk egyre petyhüdtebb lesz, elveszti feszességét, rugalmas szerkezetét és ruganyosságát. Ez az elkerülhetetlen következménye annak, hogy az öregedő testünk elveszti a fiatalos bőr megmaradásához szükséges kollagéntermelő képességét.

Egy fontos alkotóelem a kötőszöveteknek a kollagén, ami természetesen képződik a bőrsejtek által. Sajnálatos módon a megrongálódott kollagén nem termelődik újra olyan gyorsan, mint kellene, így bőrelváltozások és ráncok kezdenek megjelenni bőrünkön. Ahogy múlik az idő a ráncok szélesebbek, és mélyebbek lesznek és az egész öregedési folyamat meggyorsul, amelyet csak fokoz a napsugárzás, szolárium használata, a környezeti szennyeződés és a dohányzás.

Szerencsére napjainkban már számos olyan kezelés lézetik az öregedő bőr megmentésre, amelyik veszélytelen, fájdalommentes és magas hatékonyságú. Ezek segítségével a gyors bőröregedés lelassítható, sőt vissza is fordítható.

- 85%-os kollagéntermelés növekedés
- 69% -os ránc mélység csökkenés

Az Nlite lézerkezelés a következő bőrelváltozások kezelésre is alkalmas:

- rosacea, tűzfolt, értágulatok( a hajszálereket eltávolítja)
- Aknés bőr (a bakrériumok elpusztítja, a kialakult hegeket korrigálja)

Hogyan is müködik az Nlite lézeres kezelés?

Az Nlite lézer egy magas sűrűségű fókuszált fény, ami csakis a bőr legfelső rétegébe hatol be. A nagyon kényes mélyebb rétegben található epidermis és a körülötte lévő szövetek abszolút nem érintettek. Nincs égető érzés és ebből kifolyólag a bőr nem változik el és dagad fel. A kezelés előtt szakorvosok vizsgálják meg a páciens börtipusát és meghatározzák mekkora fényerősség szükséges a kezeléshez. Mindenfajta bőr kezelhető az Nlite lézerrel,még a kreol bőr is. Az Nlite eljárás nem igényel érzéstelenítést sem. A lézer kezelőfejét az archoz érintjük és rövid vagy hosszabb pulzáló fényt irányítunk a kezelni kívánt felületre. Ezek a pulzusok csak millimásodpercekig tartanak és csak egy sorozat villanást lehet észlelni.

Az eredmények alapján az amerikai FDA (Food and Drug Administration) elsőként az NLite-ot regisztrálta, mint akne- és ránckezelésre alkalmas non-ablatív lézert.

Időtartam:Egy bőrfiatalító kezelés általában 15 perctől egy óráig tarthat a kezelt felület állapotától és nagyságától függően.
Mellékhatás, szövődmény:Egyesek érezhetnek kellemes melegedést vagy gyenge bizsergető érzést az NLITE kezelés után.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Gyógyulás:Miután nincs felépülő periódus pácienseink visszatérhetnek a normális napi teendőjükhöz rögtön a kezelés után. A napra is ki lehet menni, ha a páciens úgy kívánja. A napra is ki lehet menni, ha a páciens úgy kívánja.
Eredmény:Kezelt pácienseink már két hét után láthatnak észrevehető javulást a bőrükön, általában azonban három hónap szükséges, ahhoz hogy a végleges eredmény teljes mértékben észlelhető legyen. Általában egy kezelés elegendő és a kontrollon meg lehet beszélni a kezelőorvossal a további teendőket- az esetleges további kezelésekre vonatkozóan.
Érzéstelenítés:Nem igényel
Ellátás:ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfialatítás NLITE lézerkezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink