BEAVATKOZÁSOK

Bőrfiatalítás BIOPIXEL frakcionált CO2 lézerrel

Rejuvenáció, bőrfeszesítés, lifting, felületes hámlasztás CO2 frakcionált lézerrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bőrfiatalítás BIOPIXEL frakcionált CO2 lézerrel  1.kep

Rejuvenáció, lifting, felületes hámlasztás CO2 frakcionált lézerrel- BIOPIXELA Biopixel orvosi CO2 lézer, amely egy rendkívül kifinomult, sokoldalú és ergonomikus frakcionált , a víz és a 10,6µm hullámhosszú lézersugár interakciójára alapozott hatással rendelkezik. A kezelőfej fajtájától függően használható bőrgyógyászati sebészeti lézeres kezelésekre, valamint a bőrön kialakult foltok eltüntetésére és a kollagénszintézis stimulálására az ablatív (a bőr felszínét érintő kisebb sérülések) folyamatok során a kezelt területen létrejött hőhatás révén.
A bőr rejuvenációja, lifting és felületes hámlasztás a leggyakrabban alkalmazott orvos-esztétikai kezelések.

Bőrfiatalítás BIOPIXEL frakcionált CO2 lézerrel  2.kep

Biopixel frakcionált co2 lézer indikációi:• Ablatív fotorejuvenáció
• Felületes hámlasztás
• Kollagén stimuláció
• Bőrfoltok, pigmentfoltok eltüntetése
• Bőrgyógyászati sebészeti beavatkozások

A frakcionált lézeres bőrfiatalítás egy izgalmas új technika, amellyel gyakorlatilag minimális gyógyulási idő mellett élvezhetik a páciensek a kezelés nyújtotta előnyöket. A kezelt felületen a bőr eltávolítása nélkül a frakcionált lézeres bőrfiatalítás során számos mikroszkopikus, a mélyebb rétegekig terjedő lyuk jön létre, amely stimulálja a megfelelő gyógyulási folyamatokat, ezáltal pedig a bőr megfiatalodását.
A frakcionált lézeres bőrfiatalítás csupán enyhe kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid, azonban kezelés után fontos a bőr megfelelő védelméről gondoskodni. Az egyetlen hátránya, hogy a megfelelő eredmény elérése érdekében több kezelésre is szükség lehet.
Bőrfiatalítás BIOPIXEL frakcionált CO2 lézerrel  3.kep

Mit várhatunk a BIOPIXEL frakcionált CO2 lézeres kezelésektől?A bőr megújulási folyamata az életkor előrehaladtával fokozatosan lassul, ami által bőrünkön egyre gyakrabban jelennek meg ezen nehéz feladat ellátásához társuló jelek, öregségi foltok, nap okozta károsodások, ráncok és más időskori elváltozások formájában. Az öregedés e megjelenési formáinak csökkentése érdekében szükséges a bőr természetes megújulási folyamatainak felgyorsítása. A lézerek ideális megoldást jelenthetnek, mivel egyenletesen és pontosan képesek eltávolítani a sérült rétegeket a bőrről erőszakos kémiai és mechanikai folyamatok nélkül. Így a mélyebben fekvő, fiatalabb rétegek kerülnek a felszínre, ami stimulálja a bőr természetes gyógyulási folyamatait, ezáltal simább, feszesebb és ragyogóbb megjelenést eredményezve annak.

- a felszínes, kisebb ráncok eltünnek
- a mélyebb ráncok mélysége, árnyéka csökken
- az arc, bőr feszesebb, rugalmasabb lesz (turgora növekszik)
- a bőrfelszín egyenletesebb lesz, a sebhelyek, egyenetlenségek kisimulnak
- a pigmentfoltok elhalványulnak, majd eltünnek a kezelések során
- a bőr színe egyenletesen rózsaszínűvé, ragyogóvá válik
- a kezelt arcbőr kipihenté, fiatalosan feszessé válik
BIOPIXEL frakcionált CO2 lézeres kezelések ÁRA Forintban:

Arc 100.000 Ft
Nyak 70.000 Ft
Kis dekoltázs 70.000 Ft
Kézfejek 60.000 Ft
Orcák 60.000 Ft
Arc + dekoltázs 170.000 Ft
Arc + nyak + dekoltázs 230.000 Ft
Dekoltázs 90.000 Ft
Arc + Nyak 150.000 Ft

Aktuális AKCIÓS árat lásd fent!

Időtartam:Kis területek esetén a bőrfelületet helyi érzéstelenítővel zsibbasztjuk el. A beavatkozás mintegy 30-60 percet vesz igénybe. A teljes arckezelés ideje körülbelül két óra.
Mellékhatás, szövődmény:A bőrpír általában két-három hónap alatt tűnik el, de akár hat hónapig is fennmaradhat, amíg teljesen el nem tűnik. Világosabb bőrűeknél általában tovább fennmaradhat a bőrpír.
Sötétebb bőrű egyéneknél gyakrabban alakulhat ki sötétebb pigmentáció. Fehérítő krémek használata a kezelés előtt és után csökkentheti az elszíneződést, akárcsak a magas faktorszámú napkrémek használata, vagy a napfény kerülése.
Lehetséges komplikációk a lézeres kezelés után
Noha a lézeres rejuvenációtól nem lesz tökéletes a bőr, ugyanakkor jelentősen javítja annak megjelenését.

A lehetséges szövődmények a következők:
• A lézersugár hatására kialakuló égési vagy más sérülések, hegesedés
• Változás a bőr pigmentáltságában, beleértve a világosabb és sötétebb bőrfelületeket is
• Herpesz
• Bakteriális fertőzés
• Milia, amik apró fehér dudorok, melyek a kezelés után jöhetnek létre a gyógyulás során a kezelt bőrfelületen

Gyógyulás:A gyógyulási idő általában 10-21 napig tart a kezeléstől függően. A bőr a lézeres kezelés után megduzzadhat, ami természetes reakció. A kezelt területre a kezelés utáni első 24-48 órában jeget helyezve a duzzanat csökkenthető. 12-72 órával a beavatkozás után a bőrfelület viszkethet, vagy enyhe csípő érzés is kialakulhat. Öt-hét nap után a bőr szárazzá válhat és hámlás alakulhat ki.
A bőr gyógyulása során a bőrpír csökkentése érdekében zsír- vagy olajmentes sminket lehet alkalmazni. A bőrpír általában két-három hónap alatt teljesen elhalványodik.
A bőr a kezelés után világosabb lesz, ezért is fontos a magas faktorszámú fényvédő krémek használata, amelyek megszűrik az UVA és UVB sugarakat, védelmet biztosítva ezzel a bőr számára. A napfényvédő kiválasztásakor fontos, hogy olyat használjunk, amelyet az arc védelmére fejlesztettek ki, tartalmaz cink-oxidot és 30-as, vagy annál magasabb faktorú napfényvédőt.
Az is fontos, hogy csökkentsük azt az időtartamot, ami alatt nap érheti a bőrt, különösen a délelőtt 10:00 és délután 2:00 óra között. Javasolt széles karimájú kalap viselése, amely védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.
Fontos a bőr hidratálása. Ha retinoidot, vagy glikolsavas terméket használ, csak hat héttel a kezelés után, vagy amikor azt az orvos javasolja, használhatja ismét.
Amikor a kezelt bőrfelület meggyógyult, használhat sminket a kezelés után kialakult rózsaszín vagy piros bőr elfedésére. A zöld alapú sminkek a legmegfelelőbbek a vörös szín semlegesítésére.
Eredmény:- a felszínes, kisebb ráncok el is tűnhetnek
- a mélyebb ráncok mélysége, árnyéka csökken
- az arc, bőr feszesebb, rugalmasabb lesz (turgora növekszik)
- a bőrfelszín egyenletesebb lesz, a sebhelyek, egyenetlenségek kisimulnak
- a pigmentfoltok elhalványulnak, majd eltünnek a kezelések során
- a bőr színe egyenletesen rózsaszínűvé, ragyogóvá válik
- a kezelt arcbőr kipihenté, fiatalosan feszessé válik
Ellátás:Ambulánsan
A lézeres bőrfiatalítás előkészítése

Első lépésben az orvossal történő konzultáció alkalmával dől el, hogy ki alkalmas a kezelésre. A korábbi és jelenlegi egészségügyi állapot, valamint az elérni kívánt eredmény alapján meghatározzuk, hogy melyik lézeres eljárás a legmegfelelőbb az Ön számára. Fontos megemlítenie, ha hajlamos a herpeszek kialakulására a szája körül. A lézeres kezelés gyakran provokálhatja ezek megjelenését. Ha a kezelés mellett dönt, javasoljuk, hogy kezelés előtt 10 nappal kerülje azon gyógyszerek vagy táplálékkiegészítők használatát, melyek a véralvadásra lehetnek hatással. Ilyen az aszpirin, ibuprofen vagy az E-vitamin. Ha dohányzik, a kezelés előtt és után két héttel javasolt ennek szüneteltetése is. A dohányzás ugyanis elnyújtja a gyógyulási időt.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfiatalítás BIOPIXEL frakcionált CO2 lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink