BEAVATKOZÁSOK

Bőrfiatalítás, szőrtelenítés CHROMOLITE -tal

Chromolite TM


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A Chromolite egy egyedülálló fényspektrumban, intenzív pulzáló fénnyel működő fototerápiás készülék. A bőrfiatlításra, szőrtelenítsére alkalmas SmartliteTM technológia kettős, sárga és piros fényt bocsát ki.

Szőrtelenítéskor a piros fény a szőrtüszőben lévő pigmentben (melanin) elnyelődve roncsolja a hajhagymákat, míg a sárga fénysugarak a szőrtermelő sejtek vérellátását állítják le, megakadályozva ezzel az újranövekedést. Az eszköz különlegessége, hogy a sárga hullámhossztartományba eső fény használatával sikeresen (bár kisebb hatásfokkal) alkalmazható világosabb szőrzeten is.

Bőrfiatalításhoz nagyobb energiatartományban alkalmazzuk a készüléket, így az arcon jelentkező értágulatok, pigmentfoltok kezelése is lehetővé válik.

A kezelés menete nagyon egyszerű. Egy speciális védőszemüveg felvétele után a paciens elhelyezkedik egy kényelmes kezelőágyon, majd a kezelést végző szakember egy kezelőfej segítségével a kívánt bőrterületre irányítja a fényimpulzusokat. A beavatkozás során enyhe bizsergő, csiklandozó érzés jelentkezhet, de ez a kellemetlenség hűtéssel azonnal megszüntethető. A kezelés gyors, pl. mindkét lábszár szőrtelenítéséhez kb. 40 perc szükséges.

A Chromolite TM az egész testfelületen, illetve minden bőrtípus esetében használható. Beavatkozás előtt a pacienst részletesen tájékoztatjuk a Chromolite TM működéséről és a várható eredményről. Az első kezelés előtt egy kisebb területen próbakezelést végzünk.

A kezeléseket a Gellért Dermatológiai Centerben végzik szakorvosok irányításával: Dr. Zubek Krisztina és Dr. Melegh Éva

Időtartam:A kezelendő terület nagyságától függően 20-50 perc. Bőrfiatalítás esetén, bőrtípustól függően, általában 3–5 kezelésre van szügség.
Mellékhatás, szövődmény:A Chromolite TM mellékhatása minimális. Kismértékű érzékenység, bőrpír, enyhe gyulladás előfordulhat a kezelés után, ugyanakkor ezek hűsítő gél használata mellett gyorsan megszűnnek.
Ellenjavallat, kockázat:Lásd IPL kezelések ellenjavallatainál!
Gyógyulás:A Chromolite Tm kezelés után nincs lábadozás, a paciens azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.
Eredmény:A kezelés után már azonnal észrevehetők bizonyos változások, a szőrszálak kihullása pedig két hét elteltével várható. Mivel a szőrszálak a növekedés különböző fázisaiban vannak és csak a növekvő szakaszban lévő szőrszálak nyelik el a fénysugarakat, végleges eredmény 6–8 kezelés után várható.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrfiatalítás, szőrtelenítés CHROMOLITE -tal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink