BEAVATKOZÁSOK

Bőrregeneráló program 30+

Bőrregenerálás mesterfokon, orvos-esztétikai módszerekkel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Bőrregeneráló program 30+  1.kep

A bőr öregedésének folyamata30 éves kor körül bőrünkben és szervezetünkben is a lebontó folyamatok kerülnek túlsúlyba, melynek előbb-utóbb szemmel látható bizonyítékai is lesznek: a kezdődő bőröregedést a bőr legfelső, szarurétegének megvastagodása és az alsóbb rétegek: az irha és a zsírszövet enyhe elvékonyodása jellemzi. Ezeknek a változásoknak a hátterében a lelassult sejtmegújulás áll.

Az öregedés jelei 30 év után
Az öregedés jelei 30 év után

A bőröregedés jeleiEnnek következtében a bőrfelszínen felszaporodnak az elhalt hámsejtek, csökken a bőr rugalmasságát adó kollagén-és elasztikus rostok termelése. Ehhez társul még a bőr enyhe fokú ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminhiánya, valamint a nyirok-és vérkeringés lelassulása. A változások eredményeként a bőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából és kialakul a „bőrfáradtság” képe. A csökkenő mennyiségű rostok miatt a bőr teltsége és rugalmassága csökken, megjelennek az első kisebb ráncok, főleg a szemkörnyéki szarkalábak, a homlok harántredői és mélyül az orr-ajak barázda.

Bőrregenerálás otthon isA kornak és bőrtípusnak megfelelő tisztító, ápoló, tápláló kozmetikumok alkalmazásának nagy szerepe van ebben az életkorban is, sőt alapnak tekintendő, viszont egyre inkább azzal szembesülünk, mintha egy kicsit már többre lenne ahhoz szükségünk, hogy bőrünk sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó legyen.

Az idő kereke visszafordítható, 30+-os korban még gyorsan és látványosan
Az idő kereke visszafordítható, 30+-os korban még gyorsan és látványosan

Bőrregenerálás mesterfokon, orvos-esztétikai módszerekkel


Erre a problémára kínál átfogó megoldást az

oxyrollerrel kombinált sajátvér

–kezelés.
A kezelés során először a már jól ismert dermaroller beavatkozást végezzük úgy, hogy közben oxygéninfúziót juttatunk a bőrbe. Így kombináljuk a dermaroller bőrmegújító és kollagénindukciós hatását az oxygéninfúzió regeneráló és sejtmegújító effektusával. Ezt követően juttatjuk be a humán növekedési faktorokat tartalmazó, vérlemezkékben dús saját plazmát, mely a bőrmegújulást még intenzívebbé teszi. A bőrregeneráló 30+ kezelést tápláló anyagokban gazdag, bőrnyugtató hatású maszkkal zárjuk.

A bőrregenerálás eredményeként bőrünk textúrája látványosan javul, felszíne simább, feszesebb lesz és hidratáltsága is fokozódik. A tükörbe pillantva hétről-hétre élvezhetjük a kezelés hatásának egyre jelentősebb kiteljesedését. Mindezt természetes úton, saját vonásaink megőrzésével érhetjük el.
Nemcsak a kezdeti problémák kezelésében egyedülálló ez a kombináció, hanem megelőzésre is kiváló.

Problémától függően a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk fél éven belül.

Árak a Hattyú Klinikán/ Dr. Kriston Renáta:

115 000-, forint alkalmanként
3 alkalmas bérlet: 310 000-, forint

Időtartam:Egy alkalom kb. 60 percet vesz igénybe, problémától függően a kezelés 3x javasoljuk megismételni 1-2 havonta.
Mellékhatás, szövődmény:A bőrregeneráló kezelést követően a szúrt csatornák 1-2 órán belül záródnak az injektálás helyén. Addig víz ne érje az arcot és ne tegyünk fel sminket közvetlenül a kezelés után. Magas UVA és közepes UVB elleni (SPF 15-30 között) elleni védelemmel ellátott fényvédő krém használata szükséges minimum 2 héten át, de ajánlott folyamatosan is használni min. 15 SPF számú makeup vagy egyéb nappali arckrémet (pl. BB krém).
Ellenjavallat, kockázat:Nincs, hiszen a páciens saját anyagát (vérplazma) kapja vissza. Korai szövődmények közül a tűszúrások nyomán kialakuló bevérzéseknek lehet esélye, késői szövődménytől viszont egyáltalán nem kell tartani.
Eredmény:A bőrregenerálás eredményeként bőrünk textúrája látványosan javul, felszíne simább, feszesebb lesz és hidratáltsága is fokozódik.
Érzéstelenítés:A PRP kezelés előtt az arcra helyi érzéstelenítő krémet teszünk fel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Bőrregeneráló program 30+
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink