BEAVATKOZÁSOK

CARBOMED carboxyterápiás kezelés a zsírpárnák és a cellulit ellen

CO2 terápia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


CARBOMED carboxyterápiás kezelés a zsírpárnák és a cellulit ellen 1.kep
Carbomed/ Venusian egy teljesen új eljárás (1999-ben dolgozták ki), amely valójában igen egyszerűen képes látványosan javítani a cellulitos bőrfelszínt azáltal, hogy fokozza a helyi cirkulációt és metabolizmust. A kezelés gyors, kényelmes és hatékony is a páciensek nagy százalékánál.

CO2 orvosi gáz bőr alatti alkalmazásával (Carbomed; Venusian) cellulitos-, striás-, heges területek, helyi zsírlerakódások, megereszkedett bőr kezelését vállalja.
A non-invazív (sebészi beavatkozást-műtétet- nem igénylő) Carbomed/Venusian alkalmazása során az orvos egy vékony tűvel (d=0,3mm ) juttatja be a széndioxidot (CO2) a bőr alatti rétegbe, ami könnyedén diffundál a kötőszövetbe. A széndioxid-terápia során kettő, egymást segítő folyamat ötvöződik: a beáramló CO2 mechanikusan lebontja a zsírsejteket, és a CO2 erős értágító hatása révén fokozza a helyi metabolizmust (salakanyag eltávolítását, tápanyag és az O2 leadását). A kezelés eredményeként egy vékonyabb zsírrétegű, cellulit-mentes, rugalmas bőrfelületet kapunk a Carbomed/Venusian terápiasorozat végeztével.

Időtartam:A cellulit eltüntetésére 5-10 alkalom szükséges heti 2-3x, de nem többször. Alkalmanként 10-15 percet vesz igénybe a carboxyterápiás kezelés.
Mellékhatás, szövődmény:Néhány páciens beszámolt enyhe feszülés érzésről a tű beszúrási helyénél, amely néhány másodpercen belül megszűnt. A kezelt bőrfelület környékén érezhetően meleggé válik 10-20 percig.
Ellenjavallat, kockázat:A kezelés után 4 órahosszáig nem ajánlott meleg fürdő, uszoda és a szauna használata.
Eredmény:Az 3. kezelés után a kezelt bőrfelület láthatóan egészségesebbé válik. 5-6 alkalom után már vékonyabbá válik a bőr alatti zsírréteg, a cellulitos bőr kezd teljesen simává válni, ami a kezeléssorozat végére teljesen el is tűnik.
Érzéstelenítés:Nem igényel
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | CARBOMED carboxyterápiás kezelés a zsírpárnák és a cellulit ellen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink