BEAVATKOZÁSOK

Carboxyterápia Oxigén-infúzióval arcfiatalításra

Biostimuláció, kollagén indukció természetes gázokkal- arcfiatalítás, bőrfeszesítés, hidratáltság növelése


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Carboxyterápia Oxigén-infúzióval arcfiatalításra   1.kep

Az oxigén jelentősége az öregedés folyamatábanJelentős változások történtek az elmúlt évtizedekben a minket körülvevő világban és életmódunkban is: napjainkban a levegő oxigéntartalma 20-21% körül van, ami évszázadokkal ezelőtt még ennek az értéknek körülbelül a kétszerese volt, nagy méreteket öltött a környezeti szennyezés, túl sok mesterséges anyagot tartalmaznak ételeink, keveset mozgunk, ugyanakkor rengeteg stressz ér bennünket. Ezek a tényezők jelentős mértékben növelik a betegségek kockázatát és felgyorsítják az öregedés folyamatát.

Az oxigénhiány kialakulásához vezethet:
- a környezeti és pszichés terhelésen túl
- az alkoholfogyasztás,
- a dohányzás és
- egyes gyógyszerek szedése.
- További kockázati tényezőt jelent az életkor, mivel a vér oxigéntartalma a 30. és 50. életév között 30 % körüli mértékben csökken.

Az élethez az egyik legszükségesebb elem az oxigén. Életfolyamataink nagymértékben igényelnek oxigént, elengedhetetlen nem csak a légzéshez, hanem a toxinok kiürüléséhez is. A testünkben, vérünkben felhalmozott oxigén-mennyiség egyrészről meghatározza vitalitásunkat, másrészről csökkenti a fáradtságot és a gyengeséget, illetve fokozza teljesítőképességünket.
Carboxyterápia Oxigén-infúzióval arcfiatalításra   2.kep

Az oxigénhiány következményeAz oxigén hiányában a szervezetünk nem képes a túlélésre. Agysejtjeink négy percnyi oxigénmegvonás után elhalnak, az izomsejtek fél órát bírnak ki oxigén nélkül. A porc- és csontsejtek valamivel tovább képesek kitartani oxigén hiányában anélkül, hogy nagyobb károsodást szenvednének.
Az oxigénhiány hatására
- lelassul a vérkeringés,
- csökkent a sejtszintű anyagcsere-teljesítmény,
- fáradékonyság lép fel,
- és felgyorsul az öregedés folyamata.
Oxigénhiány esetében az apró hajszálerek átmérője még kisebb lesz. Ezzel gyakorta egy ördögi kör veszi kezdetét: az oxigénszállítást akadályozza a beszűkült hajszálérhálózat, és nagyobb zavarokat is előidézhet.
Carboxyterápia a szemkörnyéki ránctalanítás során
Carboxyterápia a szemkörnyéki ránctalanítás során

Carboxyterápia oxigén-infúzióvalEzekből a tényekből kiindulva már évtizedekkel ezelőtt megfigyelték a CO2 tartalmú gyógyvizek egészségre, különösen a vérkeringésre gyakorolt jótékony hatását. A bőrgyógyászat és az anti-aging medicina különleges felhasználási területévé vált a széndioxid-terápiának és az oxigén-infúziónak.

Mire alkalmas a carboxyterápia?Arcfiatalításra


Azok számára, akik a „természetesebb” megoldások ( (pl. kollagén indukció) irányában nyitottak különösen ígéretes megoldást jelet a carboxyterápia oxigén-infúzióval kombinálva.
- arcfiatalításra
- az elveszett hidratáltság mérséklésére
- a sebgyógyulás elősegítésére,
- a bőr frissítésére,
- a mikrocirkuláció fokozására, melyek hatására az arcbőr feszesebbé és üdébbé, egészségesebbé válik, az arc visszanyeri fiatalosan ragyogó, eredeti vonásait.


Alakformálásra és egyébre is alkalmas!


Nemcsak bőrfiatalítás tekintetében egyedülálló a hatása, de a carboxyterápia oxigén-infúzióval sokrétű alkalmazási lehetőségei révén bevethető az alakformálásban:
- zsírbontásban,
- cellulit kezelésében,
- az idősödő bőr (felkar, toka, dekoltázs, térd környéke) feszesítésére
- de akár

hajproblémák gyógyításában

is,
- a különleges, új felhasználási területe az

intim rejuvenáció

.

Az idő előrehaladtával ugyanis a vérkeringés lelassul, melynek révén kevesebb oxigén jut a sejtekhez. Ennek következtében lelassul, vagy megáll a regenerációs folyamatok összessége.

Carboxyterápia menete/ VENUSIA CO2 orvostechnikai eszközzelA kezelés során vékony tűk segítségével, ellenőrzött körülmények között, meghatározott pontokban CO2-t injektálunk a bőr meghatározott rétegébe, amely kifejezett mikrokeringés-élénkítő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a kollagéntermelést és a sejtmegújulás folyamatát. Ezt követően már tűk nélkül, egy speciális technológia segítségével, a bőr károsodása nélkül tudjuk bejuttatni a 98%-os tisztaságú oxigénmolekulákat a bőrbe, amely tovább fokozza a kötőszövet szerkezeti stabilitását új kollagén-és elasztikus rostok képzésével, növeli a hyaluronsav stabilitását és fokozza az érképződést.

Már egyetlen kezelés is jelentős változásokat eredményez: üde, fiatalosan ragyogó, feszesebb lesz bőrünk, mérséklődik a szem körüli aláárkoltság és elszíneződés!

VENUSIA CO2, carboxyterápiás orvostechnikai eszköz jellemzői:


- ellenőrzött tisztaságú és mennyiségű gáz bejuttatására alkalmas az adott régióba
- a beadás sebessége is szabályozott, egyenletes a szoftver révén
- a szoftver elemzi a szöveti ellenállás mértékét, így annak mértékéhez igazodó hőmérsékletű CO2 gázt juttat be a kezelendő területre, ezzel a carboxyterápiával járó fájdalom elkerülhető
- szabványosított, biztonságos és hatékony terápiás programokkal ellátott
- a gáz bejuttatása speciálisan kialakított, steril injekciós eszközökkel történik: 30 G tű (13 vagy 4 mm hosszú)


A természetes gázokkal végzett regenerációs kezelés egy olyan természetes gyógymód, amely mentes mindennemű kockázattól és mellékhatástól, önmagában is alkalmazható kezelés, de nagyon jól kombinálható a biostimulációs anti-aging, bőrfiatalító terápiákkal.

Időtartam:Egy alkalom caboxyterápia kb. 20-40 percet vesz igénybe a kezelt terület nagyságától függően. Az arcfiatalító hatás tartósságának fokozására a kezelések ismétlése szükséges. Általában heti 1-2 kombinációs kezelést javaslunk 2-4 hónapon át.
Mellékhatás, szövődmény:Jelentős mellékhatással nem kell számolnunk, minimális, gyorsan elillanó szúrási fájdalommal jár csupán együtt. A carboxyterápia után néhány percig bőrpír tapasztalható a kezelt területen.
Eredmény:Már egyetlen carboxyterápia is jelentős változásokat eredményez: üde, fiatalosan ragyogó, feszesebb lesz bőrünk, mérséklődik a szem körüli aláárkoltság és elszíneződés! Az eredmény tartósságához több kezelés szükséges.


© 2010 szepsegbroker.hu | Carboxyterápia Oxigén-infúzióval arcfiatalításra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink