BEAVATKOZÁSOK

CATIOVITAL LIFTing arckezelés

Mary Cohr-aromaterápiára épülő csúcstechnológiás arckezelés Catiovital Lift gép segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A Mary Cohr cég szabadalmaztatott eljárásai közé tartozik az ún. Catiovital Lifting arckezelés, amely exkluzív, csak a Mary Cohr szakképzésein elsajátítható módszereken alapuló lépésekből áll, és kizárólag a Mary Cohr cég termékeinek felhasználásával alkalmazható.

A Mary Cohr termékei 100%-osan természetesek, előállításukhoz illó olajokat és növényi koncentrátumokat használ fel. Összes terméke parabénmentes, a fejlesztések további eredménye, hogy nem használnak fel génkezelt organizmusokat, és kémiai fényvédőt, hogy biztosítsák a tökéletes természetességet.

A Mary Cohr felismerte azt a tényt, hogy kizárólag természetes, azaz natúr hatóanyagokkal nem tud kellően hatásosan küzdeni az öregedés ellen. Így segítségül hívta a biotechnológiát, és hatékonyan sikerült ötvöznie a természetes anyagok és a biotechnológia alkalmazásának előnyeit. Ezen felismeréssel, és kombinációval elérte, hogy egyedülálló piaci pozíciót vívott ki magának a kozmetikai iparban.

A Catiovital Lift géppel teljes körű kozmetikai arckezelést végezhetünk minden korosztály, és bőrtípus számára. A gép galván, és stimulációs áramot használ, így két féle kezelési metódust tudunk alkalmazni, ionizációt, és stimulációt. Mindezzel hét féle kezelést végezhetünk a felmerülő igények szerint.

A gépnek három fő funkciója van:


1./ termo-funkció:

Ehhez hőmaszkot, és a bőrtípusnak megfelelő mélytisztító folyadékot használunk. Mivel a hőmaszk szabályozható hőmérsékletű, így a legérzékenyebb arcbőrt is hatásosan kezelhetjük. A termo-maszk hatása, hogy biztosítsa a szövetek jobb oxigén-ellátottságát, könnyebb bejutást biztosít a kezelés során a további hatóanyagok számára, valamint eltávolítja a toxikus anyagokat. Itt lehetőség nyílik manuális arctisztításra, mivel a hőmaszk „szauna hatása” révén a bőr tökéletesen felpuhul. A mélytisztító folyadék hatására a faggyú elfolyósodik, így szinte fájdalom-mentesen végezhető az arctisztítás.


2./ ionizáció (catiovital):

Ezt a funkciót kétféle kezelésben használhatjuk: vitalizáló arc-, és szemkezelés során. Egyedülálló módszer az arc és szem körüli területek ránctalanítására, mert a gömb-elektródával az érzékeny szem körüli területet is látványosan és hatékonyan tudja ránctalanítani. Az ionizációt alacsony intenzitású galván-árammal végezzük. Két aktív elektródával pozitív póluson dolgozunk az arc két oldalán szimmetrikusan. A Catiovital Lift gép további különlegessége, hogy a bőr dupla hidratációját biztosítjuk, ugyanis az ionizációhoz használatos szérum-gélekben nedvesség megtartó nátrium-laktát található. Nagyon fontos, hogy a legérzékenyebb bőrt is hatásosan tudjuk kezelni. A pozitív póluson történő kezelés alatt az irritált sejt visszanyeri eredeti, normális polaritását, így már az első alkalommal látványosan tűnnek el az érzékeny bőr nem kívánatos tünetei, mint pl. a bőrpír. A szérumgél kínálata teljeskörű, minden bőrtípushoz találunk megfelelő gélt, és így akár helyspecifikusan is alkalmazhatjuk a különböző géleket.


3./stimuláció (catiolift):

Ez a kezelés feszesítő, fiatalító hatású. A kezeléshez alacsony frekvenciájú bipoláris mikroáramot használunk. A stimulációs kezeléseket arcon és szemen egyaránt alkalmazhatjuk. A gépi kezelés két részből áll: az első részben a nyirok tisztítását végezzük el, melynek hatására a salakanyagok gyorsabban kiürülnek a szövetekből, és az izmok oxigén-ellátottsága megnövekszik. A második fázisban az izmok stimulációját végezzük, melynek hatására az arc izmai feszesebbé, tonizáltabbá válnak.

Összeállította: Gombos Edina kozmetikus, a Mary Cohr szakmai vezetője


A CATIOVITAL LIFTing kezelést Szabóné Tatár Piroska mesterkozmetikus végzi a DITA Kozmetikai szalonban.

Időtartam:Egy kezelés 90-120 perc, amelyet az intenzív kúra során 2 hetente érdemes ismételni, majd emlékeztető kezelésként havonta 1x ildomos elvégeztetni.
Mellékhatás, szövődmény:Nem figyeltek meg.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Gyógyulás:nem igényel, hisz nincs sérülés a bőrfelületen
Eredmény:Már az első Catiovital Lifting kezelés után látványos, az arc-kontúrok átformálódnak, az orr-ajak barázda feltöltődik, a homlok kisimul, eltűnnek a mély ráncok, a szemkontúrok fiatalosabbak lesznek.


© 2010 szepsegbroker.hu | CATIOVITAL LIFTing arckezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink