BEAVATKOZÁSOK

Cellulit eltávolítása 3 hét alatt/ VelaSmooth

VelaShape/ Shaper- ELOS készülék a cellulit eltávolítására


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Keleti Andrea VelaSmooth kezelés közben - 2008 Wellmed Studió
Keleti Andrea VelaSmooth kezelés közben - 2008 Wellmed Studió
A világújdonságnak számító készüléket un. Shaper/ VelaSmooth (ELOS) egy mélyfeszesítő készülék, amely a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki:

• infravörös fény és
• a rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát(testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő
• ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum
• és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét

Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos alakformálás során, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is (narancsbőr, cellulit, nagy mennyiség esetén –cellulitisz). Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér- és nyirokkeringés. Az így felgyorsult a zsírsejtek lebontása, a lekötődött anyagcsere termékek kiszabadulása a kötőszöveti kötésből, s fokozódik ezek elszállítása is.
Király Linda VelaSmooth/ Shaper cellulit kezelés alatt- 2008 Wellmed Studió
Király Linda VelaSmooth/ Shaper cellulit kezelés alatt- 2008 Wellmed Studió
A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek is, termelődésük jelentősen felgyorsul. Az eredmény magáért beszél. A narancsbőr (cellulit) miatt érkező vendégek elégedettek lehetnek, hisz 5-10 alkalmas kezelés folyamán (a jelen állapottól függően) a cellulit-gödröcskék teljesen eltűnnek, a bőr kisimul és feszesedik, sőt, a nap okozta elszíneződések elhalványodnak a kezelt bőrfelületen.

A VelaSmooth (ELOS) működési elvét a következő VIDEO részletesen bemutatja!Amennyiben fogyni is szeretne a VelaSmooth kezelések alatt, úgy a SLIM CONCEPT-et ajánlja a Wellmed túdió.

A VelaSmooth cellulit kezelést a következő magyar sztárok veszik igénybe a Wellmed Súdióban: Ungár Anikó, Sütő Enikő, Király Linda, Oszter Alexandra, Keleti Andrea© 2010 szepsegbroker.hu | Cellulit eltávolítása 3 hét alatt/ VelaSmooth
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink