BEAVATKOZÁSOK

Cellulit kezelések
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Cellulit kezelések 1.kep
A cellulit jól kezelhető, eleinte alig látszik, azonban ha elhanyagolják, igen taszító képet adhat viselőjéről, ezért időben el kell kezdeni az ellene való küzdelmet, és nem ajánlott abbahagyni, mert újra visszajön. A cellulit kezelésének célja a vér-, nyirok- és anyagcsere fokozása a salakanyag elszállítása érdekében és megszüntetni a folyadékpangást. A cellulit zsírfelhalmozódással jár együtt az adott területen, ezért fontos a zsír bontása, és a bomlástermékek elszállítása. Ezt el lehet érni helyi mechanikai behatásokkal: hő, fény, rádiófrekvencia, vákuum, ultrahang, elektrolipolízis, akupunktúra, endermológia (mélymasszázs), kézi vagy gépi masszázs és ezek kombinálása, plusz kiegészítve természetes vagy szintetikus tartalmú krémek, oldaltok, olajok bemasszírozásával, esetleg beinjekciózásával (mezoterápia). Mindegyik eljárást kúraszerűen érdemes végezni a kellő hatás eléréséhez, általában 6-10 kezelésre van szükség, attól függően, hogy milyen módszerrel, mekkora nagyságú és mértékű cellulitot kell megszüntetni.
A világújdonságnak számító készüléket un. Shaper/ VelaSmooth (ELOS) egy mélyfeszesítő készülék, amely a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki: az infravörös fény és rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát(testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő, míg ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét. Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos eljárásokkal, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés. Az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a zsírsejtek lebontása (lipolízis) és elszállítása is. A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek is, termelődésük jelentősen felgyorsul. Az eredmény magáért beszél. A 10 alkalmas kezelés folyamán a cellulit-gödröcskék eltűnnek, a bőr kisimul és feszesedik, sőt, a nap okozta elszíneződések elhalványodnak a kezelt bőrfelületen.

A Széspég Bróker tanácsa: ha nagyobb összeget szán a modern mechanikai eljárásokra, akkor célszerű kiegészíteni, illetve megtámogatni azokat speciális diétával, un. tisztítókúrával, amely antioxidánsokból ( vitamin, ásványi anyagok, természetes növényi sók, rostok, speciális teakeverékek) és sok folyadékból áll. Ezek az anyagcsere fokozásával, a kiválasztó szervek produktivitásának fokozásával, a vér-és nyirokrend keringésének javításával támogatják a külső mechanikai és fény hatására bekövetkező cellulit-bontást.

Ha igazán látványos és tartós hatást szeretne, akkor feltétlenül kezdjen el egy fokozatosan nehezedő edzésprogramot, ajánlott ehhez szakember segítségét kérni.

Időtartam:A kezelendő területtől függően 20-45 perc
Mellékhatás, szövődmény:Minimális bőrérzékenység, néhány nap alatt felszívódó véraláfutás, izomláz érzés.
Ellenjavallat, kockázat:Visszéres lábak esetén nem javasolt a kezelés.


© 2010 szepsegbroker.hu | Cellulit kezelések
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink