BEAVATKOZÁSOK

COG, fogazott bioszálak

Felszívódó bioszálak újabb generációja


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 5 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


 COG, fogazott bioszálak 1.kep

COG-szálak: kifejezettebb lifting hatást eredményző bioszálak
35 év felettA vékonyszálas kontúrterápia során igen vékony, rugalmas tűk (mikrokanülök) segítségével a bőr megfelelő rétegébe juttatunk bio-aktív, vagyis teljesen felszívódó (PDO Polydioxanone Sutur), steril szálakat.
A bioaktív szálak a bőr rögzítésén túl fokozzák a kollagén termelődését fokozódását, élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat. Az így kontúrozott és megemelt arc megjelenése fiatalossá válik.

A COG (fogazott) bioszálak használatakor egy kicsivel vastagabb rugalmas mikrokanülben belül helyezkedik el a szintén felszívódó, apró sörteszerű fogacskákkal borított bioszál. A bioszálat a megfelelő vektoriális irányba behelyezve a gravitáció ellen tudunk fellépni. Hatékonyságát fokozza, ha a páciens megelőzően már részt vett egy teljes vékonyszálas kontúrterápia kezelésen, hiszen a kissé megereszkedett bőr megtömörítésével még látványosabb eredmény érhető el.

Általánosságban arc-felenként 3-3 COG bioszálat érdemes behelyezni. A konzultáció során egyénre szabott terápiás megoldásokkal a COG - és a vékonyszálak kombinációja és a bioszálak mennyisége, hossza változhat.
A vendégeink által igen jól tolerált a beavatkozás, mivel kevesebb tűszúrást igényel, mint a más vékonyszálakkal történő kontúrterápia, és csupán minimális diszkomfort érzés tapasztalható.
 COG, fogazott bioszálak 2.kep

COG, fogazott szálas kontúrterápiával kombinálható orvos-esztétikai eljárásokVékonyszálas kontúrterápia (nem fogazott szálakkal)
Lézerkezelések
PRP (Drakula terápia)
Ránctöltés, térfogatpótlás
Izomrelaxáló botulinum toxin kezelés
Hyaluronsavas szemkörnyék revitalizálás


COG- bioszálak ajánlottak:Minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciensnek, NŐNEK és FÉRFINAK, akinek lazává vált és megnyúlt az arcbőre, az arckontúrja elvesztette a határait és mindezt nem sebészeti úton szeretné korrigálni.

Karda Beáta bioszálas kontúrterápiával nyerte vissza eredeti arcvonalait a Fehérhajó Revital Centerben


Közreműködik Dr. Szabó Gábor bőrgyógyász- nézze meg a videó bemutatót!Közreműködő szakorvos: Dr. Poroszkai Mária bőrgyógyász

COG fogazott bioszálas kezelés ára a Fehérhajó Revital Centerben:

Teljes arc esetén (6 db szál) - 150.000 Ft


Időtartam:Ez az egyedülálló, biztonságos bőrfiatalító eljárás mindössze egyszer 1 órát vesz igénybe és nem igényel speciális előkészítést, a szubjektív panaszok enyhítésére helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk. Minimális felépülési idő mellett az azonnali, de 6-8 hét alatt kiteljesedő és tartós eredmény garantált.
Mellékhatás, szövődmény:Gondos előkészítés és a sterilitás szabályainak betartásával, a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A COG - szálas kezelést követően enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg bevérzéssel számolhatunk 1-2 napig.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallt- akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, valamint vérzékenység, terhesség és szoptatás esetén a kezelés nem alkalmazható.
Eredmény:Látványos arckontúr feszesedés és arc-lifting műtét nélkül
Érzéstelenítés:A COG - szálak bevezetési pontjaiban érzéstelenítő krém alkalmazható, amennyiben azt a páciens igényli.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | COG, fogazott bioszálak
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. Terimraz   Április 08, 2016
Az lenne a kerdesem, hogy a nyak boret is tudjak-e feszesiteni?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink