BEAVATKOZÁSOK

CoolTech cryolipolysis - a műtétmentes zsírbontó eljárás

Helyi zsírfelesleg hatékony és tartós eltávolítása műtét nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


CoolTech cryolipolysis - a műtétmentes zsírbontó eljárás 1.kep

Cryrolipolyzis - zsírbontásAz alakformálás és a súlycsökkentés tekintetében a páciensek számára az a fontos, hogy olyan megoldásokat találjunk problémáira, amelyek hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják, utókezelést nem igényelnek és a gyógyulási periódus nem tart tovább néhány napnál.

A CoolTech cryolipolysis (zsírfagyasztás)a legújabb műtétmentes, orvosi zsírbontó eljárás, amely kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazása révén valósítja meg az igazán látványos eredménnyel járó, biztonságos alakformálást.

CoolTech cryolipolysis - a műtétmentes zsírbontó eljárás 2.kep

A cryolipolysis elmélete és gyakorlata1. A cryolipolysis hűtéses módszer alapja, hogy a zsírsejtek jóval érzékenyebben reagálnak a hűtési folyamatra más szövetekkel szemben.
A precíz hűtési folyamat a zsírsejtekben egy természetes elhalási folyamatot, a zsírsejtek falában kristályosodási folyamatot indítja be.

2. A vákuum szívó hatására a kezelendő terület zsírtöbblete a kezelőfej üreges részébe kerül: az így szeparált és izolált szövetben a kezelés idejére lecsökken a vérátáramlás. Ez azt eredményezi, hogy a hűtőhatás a zsírszövetben érvényesül.
Egy védő membrán segítségével a bőr és egyéb szövetek nem károsodnak a kezelés során.

3. A cryolipolysist (zsírfagyasztás) követően a kezelt terület vérellátása fokozódik, amely lokalizált zsíroldást eredményez és a zsír természetes anyagcsere utakon kiürül a szervezetből.


CoolTech cryolipolysis - a műtétmentes zsírbontó eljárás 3.kep

CoolTech cryolipolysis a Hattyú Alakformáló KözpontbanA cryolipolysis, vagyis a zsírfagyasztás egy nagyon pontosan kontrollált folyamat, amit a CoolTech kezelőfejében található hőmérséklet-érzékelők biztosítanak. Valamennyi cryolipolysis során 0 fok alatt egy speciális membránt alkalmaznak, amely a fagyási sérülések elkerülését szolgálja.

A CoolTech esetében mínusz (-) 8 fokon zajlik a kezelés, míg a vákuum mértékét szakorvosunk az előzetesen megállapított zsírszövet-tömöttség alapján határoz meg 200-240 mBar között, amely a páciens számára nem jár kellemetlen érzéssel.

A cryolipolysis kezdetén megmérjük a kezelendő területen a zsírszövet vastagságát, megállapítjuk a zsírszövet tömöttségét és amennyiben szükségesnek ítéljük meg az eredményesség és a páciens biztonsága érdekében szűkítőt használunk a kezelés során. A szűkítő különösen akkor javasolt, ha a kezelendő terület kemény, tömött tapintatú, elvesztette rugalmasságát, illetve a kezelendő terület kicsi. A szűkítő a hűtés, így a kezelés hatékonyságát nem befolyásolja.

A cryolipolysis előtt fényképet készítünk a kezelendő területről, majd közvetlenül kezelés után és a kontroll során is. Körfogatot is mértünk minden alkalommal.

A cryolipolysist (zsírfagyasztás) követően a területet elmasszírozzuk. A hidegterápiás zsírbontást követően, illetve a kezelések között szükség esetén a nyirok-és vérkeringés fokozására, a bőr feszesítése, valamint a cellulit mérséklése érdekében Venus Legacy eljárást alkalmazunk.


Cryolipolysis (zsífagyaztás) előtti orvosi teendőkA Hattyú Alakformáló Központunk gyakorlatának megfelelően pácienseink kezelését orvosi konzultáció előzi meg igény- és állapotfelmérés céljából.

Ennek keretében szakmai szempontból összeállítjuk a páciens problémájára legideálisabb kezelési tervet, akár több módszer együttes alkalmazásával. Amennyiben páciensünk súlyfelesleggel is küzd, az alakformálás előtt testsúlycsökkentés szükséges.
A páciens megismeri a választott alakformáló kezeléseket, azok hatásmechanizmusát, várható eredményét, lehetséges mellékhatását, a hatékonyságát befolyásoló tényezőket és választ kap minden felmerülő kérdésére. A konzultáció során derül fény arra is, hogy a páciens esetében nincs-e egészségügyi ellenjavallata a választott zsírbontó megoldásnak, illetve, hogy teljesíti-e azokat a kritériumokat, mellyel ideális alanya lesz a kezelésnek. A konzultáció során további életmódbeli és táplálkozási tanácsadás is történik. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy pácienseink számára olyan alakformáló megoldásokat kínáljunk, amelyek egyénre szabottak, hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják és utókezelést sem igényelnek.

Páciens teendői a hatékonyság növelése érdekébenAz cryolipolysis a páciens részéről nem igényel semmilyen előkészítést és kényelmetlen utókezelést. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelés hatékonysága érdekében a bő folyadékfogyasztás mellett minimálisan csökkentsük a bevitt szénhidrát-és zsírmennyiséget. A módszer a páciens aktív közreműködésével tartós eredményt biztosít, amely akár 2-10 cm körfogat csökkenést is jelenthet


Mellékhatás, szövődmény:A cryolipolysis, zsírfagyasztás leggyakoribb mellékhatás a közvetlenül a kezelést követően jelentkező, legfeljebb 1 órán keresztül tartó diszkomfort-érzés. Enyhe formában ez jelen lehet heteken keresztül, amelyet enyhe bőrpír kísérhet. Ritkábban előfordulhat égő érzés a kezelt területen. Gyakoribb az érzészavar és a zsibbadás-érzés a cryolipolysist követően a hosszabb időn keresztül tartó hideg-hatás következtében, amely 1-8 héten keresztül is fennállhat. A területen érzékelhető bizsergés, esetleges érzéketlenség is előfordulhat átmenetileg és a páciensek gyakran számoltak be arról, hogy a kezelt terület tapintata megváltozott. Ritkán átmeneti bevérzés jelentkezhet. a zsírbontott területen
Ellenjavallat, kockázat:18 év alatti kor; Terhesség; Vese működés-zavar; Súlyos májbetegség; Szövődményes cukorbetegség; Daganatos betegségek; Akut gyulladásos folyamat; Raynaud syndroma; Cryoglobulinaemia; Szisztémás betegségek bőrtünettel; Hideggel szembeni ellenérzés

Eredmény:A cryolipolysist követően a kezelt terület vérellátása fokozódik, amely lokalizált zsíroldást eredményez és a zsír természetes anyagcsere utakon kiürül a szervezetből. A zsírfagyasztó kezelést követően 15 nap múlva már látható az eredmény, de a teljes zsírbontó hatás 6-8 héten belül várható, amely akár 2-10 cm körfogat csökkenést is jelenthet.


© 2010 szepsegbroker.hu | CoolTech cryolipolysis - a műtétmentes zsírbontó eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink