BEAVATKOZÁSOK

Dekoltázsfiatalítás VITALÉZER-rel
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Dekoltázsfiatalítás VITALÉZER-rel 1.kep
Bizonyára már a 30-as évei elején felfedezte az első elváltozásokat arcbőrén, a szem-, szájkörül, a dekoltázson, stb. Sajnos már ekkor lelassulnak az anyagcsere folyamatok, csökken a bőr elasztin, kollagén termelődése és vízmegkötő képessége. Majd a negyvenes évekre a bőr hyaluronsav tartalma a felére csökken, s a hatvanadik életév után már csak 10%-a található meg a bőr irha rétegében. A napsugárzás különösen fokozza a bőrt károsító, úgynevezett oxidatív szabad gyökök képződését, amelyek roncsolják a sejtmembránt és anyagcsere folyamatait. Különösen az UVA (320-400mm) felelős a bőröregedésért, mivel a sugarak 20-30% eléri az irhát, 1% pedig a bőralját. Tehát a bőr struktúrájának változásáért a genetikai tényezők mellett 85%-ban felelős a napfény és egyéb környezeti, életmódbeli hatások.

A VITALÉZER az infravörös tartományban mûködõ (785 nm hullámhosszú), nagy energiájú (80mW/cm2) speciális fényforrás, amely még a 30 perces besugárzást követően maximum 1 Celsius fokkal emeli meg a bőr hőmérsékletét. Ez az un. hideglézer bioelektromos katalizátorként működik a sejt magja és membránja között, s fokozva a sejttevékenységet aktiválja annak elasztin és a kollagén rostjainak képződését. Ezzel egy időben, a Vitalézer sugárzása hálózatot képez a kollagénrostok és a hyaluronsav molekulái között. Mivel a bőr hyaluronsav mennyisége felelős a bőr vízfelvevő képességért,s ezáltal biztosítja a kollagén- és az elasztinrostok hidratációját, így meghatározó komponense a bőr rugalmasságának. A Vitalézer kezelés során ezért egy speciális hyaluronsav készítmény is alkalmaznak. Ez az un. hyaluron-nanogel (Vatalézer lifting-gél), amelynek molekulaláncait biológiai eljárás során megrövidítenek, hogy a bőr bazális rétegéig is felszívódjon. A Vitalézer lifting-gél a sejtfolyadék belső nyomását szabályozza, és ezáltal a kötőszövet vízmegkötő képességét növelni. Tehát a hyaluron-nanogéllel kiegészített Vitalézer-kezelés egy komplex hatást eredményez, amely képes megszünteti az öregedés által okozott károkat anélkül, hogy a bőr legfelső rétege megsérülne. Alkalmas az arc, a nyak és a dekoltázs ránctalanítására, feszességének növelésére és a szem körüli szarkalábak eltüntetésér.

Időtartam:A teljes kezelés (bőrtisztítás, gőzölés, hyaluron-nanogél bemasszírozása, Vitalaser 3-3 perces kezelései, esetleg tápláló pakolás) kb. 1 órát vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:A kezelés fájdalmatlan, mellékhatás mentes kozmetikai beavatkozás.
Ellenjavallat, kockázat:Nincs, és nem áll fenn az allergia kiváltásának veszélye sem.
Gyógyulás:Kúraszerűen alkalmazandó, 3-4 alkalom szükséges a feltűnő és maradandó hatáshoz.
Eredmény:A Vitalézer-hyaluronsav kezelés garantálja a bőrszerkezet azonnali látványos javulását, a szárazsági ráncok eltűnését, s a mélyebb ráncok kiemelkedését. A kúra hatására fiatalosan vonzó, rugalmas és finom tapintású bőrt kapunk. Azonnal látványos az eredmény, amely után egész nyáron hódithatunk a mélyen kivágott ruhánkban!
Érzéstelenítés:Nem igényel.
Ellátás:Kozmetikai kezelés során.


© 2010 szepsegbroker.hu | Dekoltázsfiatalítás VITALÉZER-rel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink