BEAVATKOZÁSOK

Drakula terápia / PRP kezelés

Vérlemezkében gazdag plazma terápia (Platelet Rich Plasma-PRP); Bőrfiatalítás, arcfiatalítás, bőrregenerálás saját vér felhasználásával


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 6 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Drakula terápia / PRP kezelés 1.kep


„Drakula terápia”/ a PRP lényegeA „Vámpír” vagy „Drakula” kezelés egy nagyon ígéretes és hatékony bőrfiatalító eljárás, amely során vérlemezkékben gazdag, saját plazmát juttatunk a bőrbe az arc, a nyak, a dekoltázs, vagy a kézhát területére.

A vérlemezkében gazdag plazma (Platelet Rich Plasma-PRP) kivonása és felhasználása a természetes bőr-regenerálás tudománya a jövőből. A PRP módszernél a páciens saját vérét alkalmazzuk az esztétikai kezelések során. Miután az orvos a vért alkotóelmeire bontja, kiválasztja belőle a sebgyógyuláshoz és szövet regenerálódáshoz szükséges növekedési faktort tartalmazó vérlemezkéket.

Összefoglalva: A vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást és az érképződést, melynek hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, a ráncok elsimulnak.

Bőrfiatlaítás, arcfiatalítás a PRP terápiávalA vérlemezkékben gazdag plazma beinjektálása, vagy hengerelése a bőrbe soha nem látott fiatalító hatással bír, mely megemeli a petyhüdt bőrt, csökkenti a kisebb ráncokat, valamint javítja a bőr tónusát és összességében a bőr általánosan jobb megjelenését eredményezi. A kezelés természetes és látványos, az eredmények a jövőbe mutatóak is egyben.

A "Drakula terápia" (PRP) menete a Fehérhajó Revital Centerben:Az állapotfelmérés során döntünk arról is, hogy szükséges-e előkezelnünk a bőrt. (pl. lézer) A kezelés során a könyökvénából levett vérből kinyerjük a vérlemezkékben gazdag plazmát. Majd az előzőleg érzéstelenített bőrfelületbe injektáljuk apró szúrásokkal kis bólusokban. Ezt követően a beindított biostimulációt rádiófrekvenciával fokozzuk, végül bőrnyugtató maszkkal zárjuk a kezelést. A kezelést fél éven belül 3x kell megismételnünk.

Kezelés ára: 97 000 Ft / alkalom egyéni kittel együtt

Időtartam:Egy PRP kezelés 90 percet percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:Mivel a Drakula terápia során idegen anyag nem jut a szervezetbe a kezelés során, így allergiás reakciótól nem kell tartanunk, esetleg átmeneti bőrpír és helyi duzzanat alakulhat ki, de általános hatást a kezelés nem fejt ki. A tűszúrások nyomán apró bevérzések jelentkezhetnek, melyek néhány napon belül regenerálódnak. A kezelt terület gondos fertőtlenítésével a fertőzésveszély elkerülhető.
Ellenjavallat, kockázat:A kezelést orvosi konzultáció előzi meg, melynek során döntünk arról, hogy a páciens egészségügyi állapotában nincs-e olyan tényező, mely a kezelést kontraindikálja. Nem végezhető el a beavatkozás gyulladt bőrfelület esetén, valamint ha a páciens bármilyen májbetegségben, vérképződési, véralvadási zavarban, vagy rosszindulató betegségben szenved.
Gyógyulás:A kezelt terület védelme javasolt 2-3 napig fénytől és a fizikai behatásoktól.
Eredmény:A bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszesség válik, a ráncok elsimulnak. A hatás hosszútávon, 1,5-2 évig észlelhető.


© 2010 szepsegbroker.hu | Drakula terápia / PRP kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink