BEAVATKOZÁSOK

Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás

Frakcionált + Thermal RF a ráncos, heges, tág pórusú bőrfelszínre vagy megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítésére


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás 1.kep

Duet RF - a bipoláris, frakcionált, termális rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás


Újdonság a Health & Beauty Centerben!:

Miért lesz ez hamarosan a legkeresettebb eljárás hazánkban is?Mert alkalmas a ráncok csökkentésére, hegek halványítására, aknés hegek kezelésére, tág pórusok csökkentésére, akne kezelésre, textúra javítására, de a lifting hatása is jelentős az arcéleknél, orcánál és a szemkörnyékén is.
Egész évben alkalmazható eljárás, hisz nem fokozza a kóros pigmentációt, nem jár jelentős felszíni sérüléssel, azonban a kezelés során gyorsan elillanó, enyhe fájdalom tapasztalható. A Duet RF rádiófrekvenciás arcfiatalítás eredményessége vetekszik az orvosi CO2 lézer eljáráséval, sőt, hatása szinte azonnali, látványosan üdévé és feszessé válik a bőr.

Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás 2.kep

Miért a Duet RF-et választottam orvos-esztétikai szakemberként?Mert két hatékony arcesztétikai eljárás található egy gépben, amely a modern, igényes bőrfiatalítás és a garantált, elégedett vendég kulcsa.

Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás 3.kep

Hogyan hat a frakcionált RF fej?A készülék bipoláris RF energiát közvetít a cserélhető tip pontszerű elektródáin keresztül, mely energia a bőrbe hatolva hősérüléseket okoz helyileg és mélyre penetrálva mátrix-mintázatban melegíti a szöveteket. A bőrben a hő eloszlása „fordított gomba” alakú, szemben a lézerek ék alakjával, ezáltal pont ott fejti ki hatását ahol kell, a dermis mélyebb rétegeiben.
A kis téglalap alakú kezelőfej, vagyis elektródapont-halmaz közötti bőrterületek épek maradnak, hisz az ép régióból indulnak ki a gyógyulási mechanizmusok, ezáltal gyorsabb, látványosabb regenerálódás érhető el.
A mikroablációs pontok pirosas nyoma a kezelést követően fokozatosan, de teljesen elhalványul 1-3 nap alatt, illetve a kis, pontszerű elhalt hámsejtek (apró szemcsés bőrradírra emlékeztető érzés) leperegnek az arcbőrről.

A Duet RF gépben található 3 program a páciens bőre alapján személyre szabott beállítást biztosít.

A teljes arc kezelése kb. 20 percig tart, minimális fájdalommal jár, azonnali szövetfeszesítés okoz.
Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás 4.kep

Minden bőrtípusra, a sötétebb bőrű egyéneknél
és nyáron is végezhető a Duet Rf arcfiatalító eljárás,
mivel NEM FÉNYESZTÉTIKAI technológia!


Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás 5.kep

Thermal RF, miért hatékony fenntartó bőrfiatalító és bőrfeszesítő kezelés?Mert hosszabb távon stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, elősegíti a neokollagenezist azzal, hogy úgy közvetíti az energiát a bőr célzónájába, a dermális rétegbe, hogy az epidermális réteg nem sérül.

ÚJDONSÁG a Health & Beauty Centerben: Duet RF
A 2017-es Beauty Fórumon is bemutatott modern arcfiatalító eljárás!


Bevezető AKCIÓS ÁR- klikk ide!

Időtartam:1 alkalom Duet RF teljes arc kezelése CSAK kb. 20 percig tart.
Az arcbőr állapotától függően meg lehet ismételni 3-4 hetente 1-2x, majd félévente a még tartósabb és látványosabb hatás biztosítása céljából.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe, a kezelőfej felemelésével elillanó fájdalom, halvány bőrpír, amely néhány óra alatt teljesen megszűnik. Hámlást, fokozott pigmentációt nem okoz.
Gyógyulás:A Duet RF kezelés után közvetlenül érezhető bőrmelegség és látható pirosas elszíneződés néhány órán belül enyhül a nyugtató, hidratáló arcmaszk hatására, majd otthonában az Arnigel gél gyógyszertári készítménnyel gyors bőrnyugtatást érhet el. 24 órán belül folytathatja napi rutinját, munkáját, de ne feledkezzen meg egy hidratálós, fényvédőt (elég max 20 SPF-es) is tartalmazó nappali krémet az arcára kenni és egy vékony rétegű makeup-ot (lehet színezett BB krém is;-).
Eredmény:A Duet RF-es kezelés hatására egyenletesebb, egészségesebb, fiatalosan ragyogó bőrfelszínt és több kollagén- és elasztinrostot tartalmazó, feszesebb bőrt kapunk. A felszíni pozitív változások már 1-3 nap után láthatóakká válnak, míg az arcfeszesítő hatás 3-6 hét alatt alakul ki.
Érzéstelenítés:Érzéstelenítő krém a Duet RF frakcionált kezelés előtt fél órával (érkezzen időben a kezelésre!).


© 2010 szepsegbroker.hu | Duet RF- Frakcionált Thermal rádiófrekvenciás arcfiatalító eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink