BEAVATKOZÁSOK

DUO-Ajakfiatalítás azonnali és tartós hatással

Kombinált (orvosi kollagén + hyaluronsav) mezoterápiás ajakfiatalítás a természetes, de tartós hatásért


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


DUO-Ajakfiatalítás azonnali és tartós hatással 1.kep

Azonnali hatású
Duo-AJAKFIATALÍTÁS


Tartós hyaluronsav + MD Kollagén kombinálásával

Rohanó világunkban alapelvárás a gyorsaság, az eredményesség, és természetesen a tartósság is. Nem másképp van ez az orvos-esztétikai eljárások és a BIO kozmetológiai kezelések esetén sem. Mivel a BIO orvos-esztétikai eljárások hatásmechanizmusának fő jellemzője, hogy bio-stimulálnak, vagyis beindítanak egy felépítő, fokozatos folyamatot (pl. az új kollagén-rostok 3 hét alatt épülnek fel), így az azonnali eredményhez egy kis segítség, kiegészítő hatóanyag, megoldás kell. A több, mint 15 éve ismert és bevált, természetes forrású hyaluronsav erre tökéletesen megfelelő.
De azok közül is csakis azok, amelyek a bőr hidratálására és/vagy az ajakfeltöltésre lettek kitalálva és törzskönyvezve.

A tűs mezoterápiás technikával alkalmazható hyaluronsav készítmények közül azok a leghatékonyabbak, amelyek pluszban képesek támogatni a collagenesist, vagyis plusz bio-stimuláló hatással rendelkeznek . Ilyen kiegészítő hatóanyagok pl.: az aminosavak (Glylicin; L-Prolin), vagy a 0,01% hydroxyapatit (CaHa).

Duo-Ajakfiatalítás 1. lépés előtt és közvetlen utána (kifejezett ráncok, dehidratált ajkak/ 55 év)
Duo-Ajakfiatalítás 1. lépés előtt és közvetlen utána (kifejezett ráncok, dehidratált ajkak/ 55 év)

Természetes Ajakfiatalítás a BioLifting
Biostimuláló mezoterápia technikájával, orvosi kollagénnelAz MD Kollagénnel (Guna) végzett BioLifting kezelések biztonságosak, mivel a kollagén stimulációjával a bőrünk egyik legfontosabb alkotóelemét támogatjuk, segítjük a szervezet regenerációs folyamatait és a méregtelenítési folyamatokat. Ezért a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében, és így a száj körüli dohányzóráncok is kisimulnak, az ajkak szélei és a felső ajak és az orr közötti terület ránctalanná és természetes feszessé, teltté válhat. A túltöltéstől, un. "kacsacsőrtől" nem lehet tartani. A ajakfiatalítás során bejuttatott kollagén egyenletesen eloszlik, és a beadás után közvetlenül tapasztalható reaktív, enyhe ödéma néhány órán belül teljesen megszűnik.

A Biolifting (biostimuláló mezoterápia) ajakfiatalítás bőrgyógyászati mikrotűvel (4 vagy 13 mm) végezhető, mellyel biztosítható a finom, célzott kezelés, limitálva ezzel a mikro-vérzések lehetőségét.

Az ajakfiatalító BioLifting kezelést mindig kúraszerűen ajánljuk, bár bizonyos esetekben az eredmény már az első kezelés után láthatóvá válik. Azonban a régi kollagénrostok regenerációja, és az új , rugalmas szálak kialakulás egy hosszabb folyamat (3-6 hét), így a látványos hatáshoz többszöri kollagénes stimuláció szükséges, általában 4-6 BioLifting alkalomra van szükség.

Duo-Ajakfiatalítás 2 lépésben (dehidratált, enyhén ráncos ajkak/ 49 év) / MD Kollagén + HA/  Előtte, Utána 1. és 2. alk
Duo-Ajakfiatalítás 2 lépésben (dehidratált, enyhén ráncos ajkak/ 49 év) / MD Kollagén + HA/ Előtte, Utána 1. és 2. alk

DUO-Ajakfiatalítás lépései


A fokozatosság elvét vallva, illetve az egyenletes, arányosan szép ajkakért érdemes ezt a kezelést 2 ülésben (alkalommal) végeztetniI. alkalom
1. Konzultáció, kezelési terv megbeszélése.
Ha döntöttél az bio vagyis a duo-ajakfiatalítás mellett, akkor az ajkak feletti részét érzésteleníteni kell krémmel, ami igen gyorsan elérzésteleníti az adott régiót.
2. BioLifting = biostimuláló mezoterápia MD/ orvosi kollagénnel
3. Hyaluronsavas mélyhidratálás + volumenpótlás

II. alkalom

1. Kontroll megtekintés, érzéstelenítő krém felhelyezése
2. BioLifting = biostimuláló mezoterápia MD/ orvosi kollagénnel
3. Hyaluronsavas mélyhidratálás + volumenpótlás

Így az MD Kollagénes BioLifting-et kiegészítve azonnali + biostimuláló + tartós hatással is rendelkező hyaluronsavval már valóban gyors, látványosan megfiatalítja a száraz, volumenét veszített ajkakat.

Cél a TERMÉSZETESEN TELT AJKAK, amely illeszkedik az személy arcformájához és arckarakteréhez!
Duo-ajakfiatalítás ÁRA: 65.000 Ft/ alkalom

2 alkalmas csomag vásárlása esetén AJÁNDÉK professzionális ajakbalzsam 14.000 Ft értékben:
Janssen Cosmetics: GOOD NIGHT LIP MASK 15 ml


DUO-Ajakfiatalítás azonnali és tartós hatással 4.kep

A Janssen ajakbalzsama értékes növényi alapú lipideket tartalmaz, amelyek selymes védőréteggé olvadnak amikor az ajkakra kerülnek. A shea vaj, a napraforgó viasz és a gyógyító kutyatej viasz érzékelhetően lágyítja a finom ajak bőrét és védi a dehidratációtól. A gyapotmag és lenmag olaj ellátja a bőrt esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal. Iskolavirág kivonattal és hialuronsavval gazdagítva a maszk kisimítja a bőrt a felső ajkakkal szomszédos területeken is.Az eredmény: A száraz töredezett ajkak ellenállhatatlan selymes simaságot kapnak az éjszaka alatt. Az ajkak hidratáltabbnak és teltebbek lesznek. Részletek ITT!

Bejelentkezés és AJÁNDÉK ITT!

Időtartam:Kb. 40 percet vesz igénybe egy duo-ajakfiatalító kezelés, így akár ebédidőben is elvégezhető. 2 alkalom javasolt a kombinált kezelésből, majd egyéntől, az egészséges életmódtól való eltérések függvényében 6-9 hónappal egy emlékeztető kombinált duo-ajakfiatalítást, vagy csupán 2-3 MD kollagénes ajakfiatalítás (Biolifting az ajkak körül) javasolt.
Mellékhatás, szövődmény:Enyhe bőrpír, duzzanat tapasztalható közvetlen az ajakfiatalítás után, amely néhány órán belül teljesen megszűnik. Egyes esetekben enyhe bevérzés előfordulhat, amely sminkelhető és néhány belül teljesen felszívódik. Ezen folyamatokat lehet gyorsítani Árnigel készítménnyel (patikákban, recept nélkül kapható)!
Allergiáról, csomók keletkezéséről ez idáig még nem számoltak be az MD Kollagén alkalmazása esetén, köszönhetően a természetes hatóanyagoknak.
A hyaluronsavas kombinációknál a kezelés után sem gyakoribbak a fenti mellékhatások, azonban közvetlenül a kezelést követő este érdemes enyhén masszírozni az ajkakat az egyenletes vízmegkötés érdekében. Lehetőleg ne jegeljük olyan hűtőgéllel, amelyet közvetlenül a mélyhűtőből vettünk ki, néhány percet tegyük ki az asztalra, pultra, majd utána lehetséges az ajakduzzanat ellen használni.
Ellenjavallat, kockázat:KOCKÁZATA: Hyaluronsavas ajakfiatalítás/ ajakfeltöltés/ szájfeltöltés esetén fontos megemlítenünk, hogy a sok keresztkötést tartalmazó, un. sűrűbb/ viszkózusabb hyaluronsavas (24 mg/ml HA felett) készítmények gyakran egyenetlen ajakfelszíneket hoznak létre, vagy a legrosszabb esetben csomósodást okozhatnak.
És véletlenül se essünk a tartósság és az olcsóság miatt csapdába, hogy elfogadjuk a szilikonolajos feltöltést, hisz ez az esetek 50%-nál gyulladásos csomókat okoz! Ezeket már csak műtétileg lehet eltávolítani, ha sikerül, ha nem, akkor végérvényesen egyenetlen, heges és torz maradnak az ajkak.

Gyógyulás:A Duo-ajakfiatalító Bioliftinges kombinált megoldás után azonnal folytathatja napi szokásos tevékenységét. Ez valóban egy "ebédidős"/"lunch time" esztétikai eljárás.
Eredmény:Azonnali, látványos hidratálás, volumenpótlás (de csak a természetes telt ajkak szintjén/ túltöltés nem lehetséges), a dohányzóráncok elsimulnak, a felső ajkak feletti rész egyenletessé válik, az ajkak egészségesen, természetesen teltekké válnak.
Érzéstelenítés:Ajánlott helyi érzéstelenítő krém használata az ajakfiatalítás előtt 15 perccel


© 2010 szepsegbroker.hu | DUO-Ajakfiatalítás azonnali és tartós hatással
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink