BEAVATKOZÁSOK

Egyedülálló Face Lifting kombinált bőrfeszesítő, arcfiatalító program

A bőr kötőszöveti rétegében és az izomszövetben is hat


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Egyedülálló  Face Lifting kombinált bőrfeszesítő, arcfiatalító program  1.kep

Bőrfeszesítés, arcfiatalítás nyáronNyáron is elvégezhető 2 lépcsős bőrfeszesítő kezelésünk egyaránt hat az izomszövetre és a bőr szöveteire. Kettős hatása révén az elektromos arcizom stimuláció erősíti az arc mimikai izmait, csökkenti a dinamikus ráncokat, ezáltal erősíti a kontúrt, megemeli a petyhüdt arcbőrt. Ezután alkalmazzuk a rádiofrekvenciás technológiát, ami közvetlenül a bőr kollagén és elasztin termelésére van hatással.
ELOS ReFirm bőrfeszesítő- kollagén termelődést beindító rendszerének lényege
ELOS ReFirm bőrfeszesítő- kollagén termelődést beindító rendszerének lényege

1. lépésben a mimikai izmokra hatunkA BEAUTYSTIMM bipoláris elektrostimuláció segítségével szakemberünk az Ön arcának anatómiai sajátosságainak figyelembevételével, olyan izmokat tud tornáztatni, amelyek erősítésével, formálható az arc kontúrja, feszessé és rugalmassá tesz az arcizmokat és ezáltal a kötőszövetet.

Az elektromos ingeráram hatására megélénkül az arc kötőszöveti rétegében az anyagcsere, felgyorsul a sejtlégzés, optimalizálja a bőr sejtes szinten történő funkcióit.
Az elektromos mikroáramok közvetlenül az izomrostokkal veszik fel a kapcsolatot, rendszeres összehúzódást eredményeznek az izomban, így erősítik az egymásra épülő izomcsoportokat.

 BEAUTYSTIMM bipoláris elektrostimuláció kezelési pontjai
BEAUTYSTIMM bipoláris elektrostimuláció kezelési pontjai


2. lépésben a RF energia a bőr kötőszöveti régiójában fokozza a kollagén, elasztin képzősédétELOS ReFirm® rádiofrekvenciás kezelési technológia a rádiófrekvencia (RF) és az infravörös energia (IR) kombinációját alkalmazza arcfiatalítás, bőrfeszesítés céljából. Az infravörös fény hőhatására a kollagén állomány szövettani javulása látható, és a rádiofrekvenciás hatás által az elasztin rostok rugalmassága növekszik és így szilárdítja, tonizálja és feszesíti a rugalmasságát veszített bőrt. Ez a módszer új kollagén struktúrákat hoz létre, amely biztosítja a kezelés hosszú távú hatását.

Időtartam:1 alkalom Face Lifting kombinált bőrfeszesítő, arcfiatalító kezelés 1 órát vesz igénybe, a tartós hatás érdekében 6 alkalom javasolt 2 hetente.


© 2010 szepsegbroker.hu | Egyedülálló Face Lifting kombinált bőrfeszesítő, arcfiatalító program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink