BEAVATKOZÁSOK

Elektrolipolízis

Orvosi tűs-elektromos zsírbontó eljárás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Elektrolipolízis 1.kep
Napjaink népbetegsége az elhízás, amely nem csupán esztétikai probléma, vagy hiúsági kérdés, hanem komoly betegségek (szív- és érrendszeri, anyagcsere-, mozgásszervi betegség) kiváltó okaként is szerepel. Tehát a zsírfelesleg eltávolításának preventív céljai is vannak.

LipolízisLipolízisnek nevezzük azt az orvosi megoldást, amely során zsírbontást érünk el a test különböző régióiban a zsírbontó hatóanyagok tűs, vagy tű nélküli bevitelével, és más elektromos, ultrahangos megoldások során.

ElektrolipolízisLényege:
A karcsúsítani kívánt testrészbe az akupunktúrás tűknél hosszabb tűket vezetnek be, amelyeken keresztül fájdalom és mellékhatás-mentesen gyenge intenzitású árammal "bombázzák" szét a zsírpárnát.

Részletesen:

- Az alacsony impulzusú áram megváltoztatja a zsírsejt membránjának elektromos töltését, és ennek hatására fokozódik az érintett zsírszövet anyagcseréje.
- A gyenge intenzitású áram megnöveli a helyi hőmérsékletet is, amely szintén növeli a helyi keringést és vérbőséget okoz, így megkönnyíti az anyagcsere-termékek, elsősorban a zsír bomlástermékeinek a nyirokereken történő eltávolítását.
- A zsírbontásra kijelölt terület (a szimpatikus idegrendszer béta adrenerg-receptorainak) elektromos ingerlése elősegíti a zsírbontó enzimnek, a lipáznak a kiválasztását, és ezen keresztül a trigliceridek lebontását. Az utánpótlás hiányában (megfelelő diéta nagyban támogatja a kezelés hatékonyságát) a trigliceridek májban széndioxidra és vízre elégnek, végül a légzéssel és a vizelettel távoznak a szervezetből (min. napi 2 liter víz/tea fogyasztása kötelező!).

A nem műtéti zsírbontó eljárások közül az elektrolipolízis így valóban hatékony zsírbontó kezelésnek tekinthető, hisz a cm-ekben is mérhető alakformálás mellett javítja a bőr turgorát (feszességét), halványítja a striákat és eltünteti a narancsbőrt is!

1 alkalom Elektrolipolízis kezelés díja: 6 000 Ft

Időtartam: Hat-tíz héten keresztül, heti 1 alkalommal 50 perc a kezelés. A elektrolipolízis hatásának fokozása akupunktúrás kezeléssel és speciális nyirokmasszázzsal kiegészíthető.
Mellékhatás, szövődmény:kis bevérzések /esetleg!/ a szúrás helyén
Eredmény:Az elektrolipolízis edeményeképpen akár 6-10 cm haskörfogat csökkenést is elérhetünk!


© 2010 szepsegbroker.hu | Elektrolipolízis
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink