BEAVATKOZÁSOK

EPN - tűs mezoterápia + elektroporáció

EPN - elektroporációs hatóanyag-bevitellel kombinált mikrotűs eljárás, Elektroporációs Dermapen kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


EPN - tűs mezoterápia + elektroporáció 1.kep

Mit lehet tudni az EPN gépről és a mikrotűs elektorporciós kezelésről?Az EunSung EPN készülék egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag-bevitel előnyeit! Kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet.
EPN - tűs mezoterápia + elektroporáció 2.kep
Az orvostudományban már régóta bizonyítást nyert, hogy a bőr a különféle mechanikai sérülések nyomán igyekszik gyorsan regenerálódni, új kollagén rostokat termel, így a megereszkedett, ráncos, heges, egyenetlen bőr újra feszessé, és rugalmassá válik.
EPN - tűs mezoterápia + elektroporáció 3.kep

Milyen bőrproblémák esetében hatásos az EPN kezelés?● ránccsökkentés
● arcfeszesítés
● arcfiatalítás
● pigmentfoltok, öregségi foltok halványítása
● hegek, sebhelyek, a bőr egyenetlenségeinek halványítása
● pórus összehúzás
● napkárosodott bőr kezelése
● szeborreás bőrproblémák csökkentése

Az EPN géppel a nyak, a dekoltázs, a kézfej bőre is látványos eredménnyel kezelhető.

Miben különbözik az EPN gép a Dermapentől, Dermarollertől?Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.
A hagyományos mikrotűs (Dermapen, Dermaroller) kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezet védekező reakciója, ami megnehezíti, megakadályozza a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a nanotechnológiás hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.
A hatóanyag bejuttatás egyik legfejlettebb módszere az elektroporáció, amelynél rövid időre sok-sok csatorna nyílik a bőrfelületen, így a bőr mélyebb rétegei is könnyen felveszik a hatóanyagot. Sőt a két technológia kombinálása azt is lehetővé teszi, hogy megváltoztathassuk a sejtek falainak áteresztő képességét, így a hatóanyagok egészen biztosan eljutnak konkrétan a sejtekig. Az elektroporáció, és a mezoterápia kombinált alkalmazása, a nanotechnológiás hatóanyagok bevitele látványos bőrfiatalítást, feszesítést, pórusfinomítást, hegcsökkentést tesz lehetővé.
A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Ezek akár 2 mm mélységig közvetítik az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe. A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.


Az EPN elektroporációs tűs mezoterápia működési elvének videóbemutatója:


EunSung Global p4: EPN from Messe Düsseldorf on Vimeo.


Hogyan zajlik az EPN elektroporációs-mikrotűs kezelés?Letisztítás – ClinicCare habzó lemosóval. Kíméletesen letisztít minden szennyeződést a bőrről, eltávolítja a sminket, és hidratálja a bőrt.
Instant Painless Peel – Biológiai enzimes peeling, amely újgenerációs enzimek segítségével alaposan, látványosan távolítja el a hámsejteket. Speciális összetevőinek köszönhetően nem csak tisztítja, hanem nyugtatja is a bőrt, ezért a legérzékenyebb, rosaceás bőrre is használható.
Igény esetén Lidocain tartalmú érzéstelenítő krém felvitele.
EPN kezelés (egyszer használatos steril tűs fejjel), ClincCare analitikai tisztaságú, magas hatóanyag tartalmú ampulla bevitele
ClinicCare fátyolmaszk – magas hatóanyag tartalmú fátyolmaszk, a bőr lenyugtatására. A maszk hatására a bőrpír csökken, vagy teljesen el is múlik, szalonképessé válik a megjelenés. A maszk 15-20 percig lesz fenn az arcodon, ez alatt az idő alatt nyak- dekoltázs, és kar masszázzsal fokozom a relaxációs élményt.
Hyaluron esszencia felvitele – Az esszencia kiemelkedően magas koncentrációban tartalmaz hialuronsavat, amely elősegíti a bőr rugalmasságának fokozását, az új kollagén és elasztin rostok termelődését, és fokozza a mikrokeringést.
Fényvédőt tartalmazó anti-aging krém felvitele, amely magas hatóanyag tartalmának köszönhetően segíti a bőr regenerációját.

A bőrproblémák kezeléséhez elengedhetetlen az otthoni ápolás. A ClinicCare termékek extra magas aktív hatóanyag tartalmú, kereskedelmi forgalomban nem kapható termékek. Szívesen adok tanácsot, mi lenne a leghatékonyabb termék bőröd otthoni ápolására.

Időtartam:Alkalmanként 1 órát vesz igénybe az EPN elektroporációs mikrotűs kezelés, melyet kúraszerűen érdemes igénybe venni. Anti-aging kezelésnél 4-5 alkalom, hegkezelésnél 6-8 alkalom az ideális.
Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti bőrpír, pörkök képződése, égő érzés, feszülés érzése, korpaszerű, vagy erősebb hámlás néhány napig. Pörkképződés előfordulhat.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallat: Lázas állapot, herpesz a kezelendő területen, pacemaker, daganatos megbetegedés, kemoterápia, radioterápia, epilepszia, terhesség, szoptatás időszaka.
Gyógyulás:Ha a kezelés után a bőrpír erősebb, érdemes néhány órát nyugalomban tölteni és kerülni a napfényt, valamint a neon, led-es világításokat.
Eredmény:Már egy kezelés is látványos, de a legjobb, legtartósabb hatást 6-8 alkalmas kúrával érjük el, 3 hetente egy kezeléssel. A pigmentfoltok elhalványulnak, a ráncok mélysége csökken, az apró ráncok eltűnnek. A hegek halványodnak, a bőr egyenetlenségei csökkennek. A bőr feszesebbé, tömörebbé, homogénebbé válik. A pórusok mérete csökken. A bőrfelszín egyenletessé válik. 6-8 hónapig tart a kúra eredménye.
© 2010 szepsegbroker.hu | EPN - tűs mezoterápia + elektroporáció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink