BEAVATKOZÁSOK

Esküvői smink, sminktanácsadás

Esküvői smink, sminktanácsadás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Esküvői smink, sminktanácsadás 1.kep
Tátott szájjal nézed a magazinokban pózoló lányok sminkjét, és úgy gondolod, neked ez egyedül nem menne? Még abban sem vagy biztos, milyen smink áll neked a legjobban? Ráadásul hivatalos vagy egy buliba, ahol muszáj lenne a csúcs formádat hoznod? Esetleg már az esküvődre készülsz? Egy biztos, ha igénybe veszed egy profi sminkes segítségét, nemcsak, hogy te leszel az est fénypontja, de még a számodra legkedvezőbb smink tippeket is első kézből sajátíthatod el.

A sminktanácsadás során a profi sminkes elmagyarázza és bemutatja a sminkelés legfőbb szabályait, megmutatja, melyek azok az alapvető eszközök és anyagok, amelyek szükségesek a szép, igényes smink elkészítéséhez. A sminkes szakember sorra veszi, hogy a te bőrtípusodhoz és arcformádhoz milyen alapozók, púderek és színek használhatók. Ezt követően átbeszélitek, hogy az eddig használt smink szereid közül mit érdemes megtartani, mit kell elhagyni, és mi az, amit mindenképpen szükséges még beszerezni.
A sminktanácsadás végén a szakember megtanítja neked, hogyan készítsd el a nappali, és alkalmi sminkedet.
A profi sminkes által kreált esküvői smink elkészíttetése két alkalmat igényel. Az első találkozásra kb. 1 héttel az esküvő előtt kerül sor. Ekkor megbeszélitek a sminkessel, neked milyen smink elképzeléseid vannak, milyen lesz a frizurád, milyen szín dominál majd az esküvői dekorációban, milyen lesz a menyasszonyi ruhád, és a menyecskeruhád? Ennek alapján a szakember próbasminket készít, melyet te mindvégig kontrollálhatsz. Ha jóváhagyod az elkészült próbasminket, akkor azt dokumentálja a sminkes (fotó, gyors jegyzet), és pontosan ugyanilyet fog majd elkészíteni számodra az esküvő napján is. Hogy még kényelmesebb legyen számodra, a sminkes szakemberrel tetszés szerint megegyezhettek, hogy az esküvő napján te mész-e el az ő szalonjába, vagy ő megy-e házhoz.

Hölgyek, nincs ok tehát aggodalomra, ugyanis a profi sminkesek bármilyen bőrtípusból képesek kihozni a maximumot! Legyen szó pattanásos arcbőrről, fiatal lányról, idősebb hölgyről vagy kismamáról, abban biztosak lehetünk, hogy a profi sminkben tündökölni fogunk.

Időtartam:Sminktanácsadás 60 perc/ alkalom. Esküvői smink felhelyezése 40-60 perc.


© 2010 szepsegbroker.hu | Esküvői smink, sminktanácsadás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink