BEAVATKOZÁSOK

Esztétikai fogászat arcanalízissel

Út a tökéletes mosolyhoz


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Esztétikai fogászat arcanalízissel 1.kep
A mai modern esztétikai fogászat elengedhetetlen eleme az arc komplett elemzése a kezelés megkezdése előtt. Az ArtOral Fogászati Központ hazánkban iskolát teremtve az elsők között követi az amerikai szisztémát (Esztétikai protokoll). Egy komplett fogászati kezelési terv elkészítése során nem csupán a fogak és az íny állapotát vesszük alapul, hanem az ajkak és az arc különböző paramétereinek kiértékeléseivel teheti tökéletessé az Ön mosolyát.

Procera kerámiafogak
Procera kerámiafogak

Esztétikai fogászat megoldásai:1. Kerámiahéjak: az elülső fogak restaurálása, valamint forma- és színkorrekciója porcelánhéjakkal, íny- és csontkorrekciós műtétekkel.
2. Procera: a legtökéletesebb kerámiarestaurációk 2002 óta, Magyarországon elsőként az ArtOral Fogászati Központban
3. Tökéletes esztétikai és funkcionális tömések mind az elülső, mind a rágófogak területén, a legmodernebb kompozíciós tömőanyagokkal.
4. Porcelán-, nagy keménységű műanyag-, arany- és aranykerámia-betétek (inlay).
5. Kifogástalan minőségű porcelán-, illetve fémkerámia-koronák és -hidak, amelyekhez a fogakat speciális körkörös vállal készítjük elő. Mikroszkóp alatti kidolgozásuknak köszönhetően elkerülhető a koronák okozta íny- és fogágygyulladás.
6. UDA- és CBW-rendszer, illetve speciális üvegszálak használata: foghiány esetén rögzített hídpótlás készítése a szomszédos fogak lecsiszolása nélkül.© 2010 szepsegbroker.hu | Esztétikai fogászat arcanalízissel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink