BEAVATKOZÁSOK

Felkarplasztika

Karplasztika,


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A felkar bőre az életkorral vagy jelentős fogyást követően látványosan megereszkedhet. A lógó felkar igen zavaróvá válhat egy arányos testalkat mellett, nyomot hagyva ezzel egy túlsúlyos korszakról. A karplasztika egy olyan műtét, amely során a felkar megnyúlt bőrfeleslegét távolítják el. Gyakran szükséges ezt kiegészíteni a felkarra lokalizált zsírleszívással. A beavatkozás során metszést ejtenek a felkar belső-középső felszínén (haránt, vagy T-alakban, esetleg egyenes vonalban), majd a zsír- és bőrfelesleget eltávolítják. A szakirodalom a haránt metszést javasolja a szebben gyógyuló hegvonal és a vénás pangás elkerülése érdekében.

Időtartam:1,5-2 óra
Mellékhatás, szövődmény:Nehezen gyógyuló sebvonal.
Ellenjavallat, kockázat:Vénás vagy nyirokpangás, homokóra alkar kialakulás.
Gyógyulás:2-3 hétig speciális szorítókötést alkalmaznak. A sebgyógyulás elősegítésére szilikon szalagot alkalmazhatnak, esetleg Aleo Vera sprayt: Napjainkban forgalomba került egy olyan típusú varróanyag, amely lassan felszívódik tehermentesítve ezzel a sebfelületet a feszüléstől, ami vékonyabb sebet eredményez
Eredmény:A test alkatához igazodó, vékony, nőies alkar. A műtétet csak egy halvány vonal fogja jelezni a felkar belső oldalán, amelynek alakja és hossza a műtéti vágás tipusának megfelelően fog alakulni (egyenes, T-alak, ferde).
Érzéstelenítés:A műtétet általában altatásban végzik.
Ellátás:1 napos kórházi ellátással.


© 2010 szepsegbroker.hu | Felkarplasztika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink