BEAVATKOZÁSOK

Férfi haskörfogat csökkentés VelaShape-pel

férfi alakformálás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A Velashape olyan egyedülálló eljárás, amely műtéti beavatkozás nélkül formálja és karcsúsítja az alakot. A kezelés eredménye a látványos körméret (5-10 cm!) és cellulit csökkenés a test problémás zónáin.

A férfiak kötőszöveti rostjai sokkal sűrűbben kapcsolódnak egymáshoz, mint a nőké. Ennek, és a hálós szerkezetüknek köszönhetően feszesebbek tudnak maradni. A férfiak vastagabb irharétege miatt maguk a zsírsejtek is mélyebben találhatók. Bizonyos esetekben azonban a férfiakon is megfigyelhető a narancsbőr (cellulit), pl. a férfi nemi hormon (androgén) csökkenése, vagy a férfi-női nemi hormonszint felborulása okozhatja.

A bőr alatti női kötőszövet párhuzamos rostokból áll, melynek nagy a táguló képessége a várható terhesség miatt. A férfiak rostjai ezzel szemben erősebbek, keresztszálasak, és zsírszöveteik mélyebben helyezkednek el. Míg a női zsírszövet közvetlenül a bőr alatt található, s így laza szövésű kötőszövetbe ágyazódott zsírsejtek nagy tágulási szabadsággal rendelkeznek - akkorára fel tudnak fúvódni, mint egy babszem. A hegyeket mintázó zsírpárnácskák ezért is látszanak meg azonnal a nők combfelületén.

De bizony a plusz kilók a férfiakon is igen látványos torzulásokat okozhatnak, amelyen ők is korrigálni szeretnének.
Tény, hogy ők – a fentebb említett okok miatt- genetikusan megússzák a nőket oly annyira súlytó cellulit (narancsbőr) terhét, de a „sörpocak” az aztán az ő privilégiumuk.
A férfias (un. androgén) elhízás a has és hát területét érinti. A férfiak vastagabb irharétege mélyen rejti magába a lerakódott zsírt, amelyet nehezen mozdít ki a különböző görgős, vákuumos, endermelógiás (LPG) kezelések. Ezek az eljárások azért sem alkalmasak a férfi vendégek számára, mert a vákuummal kombinál hengerfejes nyirokmasszázst végző készülékek egy feszes kötőszövetű, esetleg szőrös has bőrén kellemetlenségeket okozhat. Ilyen esetekben hatékonyabb fegyverzetre é s kevésbé „fájdalmas” megoldásra van szükség.

Kedves férfiak, nem kell megijedni, a szikén (zsírleszívás) kívül számos fájdalmatlan és hatékony megoldások létezik az alakformálásukra.
Nagyobb műszertechnikai cégek (pl. Syneron, UltraShape ltd.) azonban nem vetették el a szike nélküli testformálásra ötletet, hanem speciális készülékeket dolgoztak ki, amelyek már klinikailag igazolt látványos alakformálásra képesek non-invazív úton (kés nélkül). A készülékek valamely energiaforrás segítségével mechanikai és/vagy hőhatást eredményeznek a környező terület szöveteiben, s a következő kémiai és biológiai folyamatokat indítják be:


  • az erek kitágulnak; a sejtmembrán permeabilitása javul
  • a zsírsejtek mechanikailag roncsolódnak, majd elfolyósodnak
  • a nyirokkeringés javul, mely révén a szöveti salakanyag (cellulit, roncsolódott zsírsejtek) eltávozik
  • az anyagcsere stimulálása- lebontási és felépítési folyamatok fokozódnak; új, egészséges, rugalmas szövet képes létrejönni
  • a környező kötőszövetek ATP szintje emelkedik; kollagén és elasztin rostok termelődnek
  • a feszült, merev izmok ellazulnak
  • a gyulladások enyhülnek;

A kezelések lényege minden esetben az, hogy felmérve a zsírvastagságot, s annak elhelyezkedését, a megfelelő mennyiségben és mélységben kontrollált hőhatást idézzenek elő a készülékek, amely elindítja a zsírsejtek feloldódását, majd a lokális hő hatására felfokozódott nyirokkeringés elszállítsa a lebomlott zsírsejtmaradványokat.Az ELOS technológia elvét követi a VelaShape™ alakformáló készülék, amelyet az amerikai FDA is regisztrált, mint non-invazív (szike nélküli) zsírbontó eljárást. Az igen hatékony eszköz kezelőfeje a két pólusú rádiófrekvencia (RF), az infravörös fény, a vakuum és a kétsoros görgőfej ötvözése révén biztosítja a látványos alakformálást és bőrfeszesítést. A kisebb és nagyobb kezelőfej segítségével a VelaShape™ kezelés kiterjedhet a következő területekre: has, fenék, csípő, derék, combok, felsőkar, lábszár, áll, toka, alsó orcák. A kisebb régiók, vagy vékonyabb zsírfelesleg esetén már 2-3 kezelés is kielégítő eredményt mutat, míg a látványos alakformáláshoz, egyénenként igen eltérően, 6-10 alkalomra is szükség van.


Ön milyen tapasztalatokat szerzett a VelaShape kezelés során?
Töltse ki Ön is ezt a rövid, kb. 2 percet igénybe vevő kérdőívet, és hamarosan megküldjük Önnek az összesítést!Véleménye anonim marad, adatait harmadik félnek nem adjuk át! Az adatvédelemről részletesen itt olvashat.

Időtartam:Alkalmanként a VelaShape kezelés a problémás terület nagyságától függően 20-45 percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Párhuzamosan végzett alakformáló eljásárok esetén májenzim eltérések lehetségesek.
Ezért kérjük, hogy a kezeléseket folyatató szakemberrel közöld, ha más módszerrel is próbálkozol! A VelaShape kezelés alatt napi min. 2 liter víz, vagy tea fogyasztása szükséges!
Eredmény:Nem csak centiméterekben mérhető az eredmény (5-10 cm!), hanem jelentősen javul a kezelt bőr feszessége, rugalmassága is. A kisebb régiók, vagy vékonyabb zsírfelesleg esetén már 2-3 VelaShape kezelés is kielégítő eredményt mutat, míg a látványos alakformáláshoz, egyénenként igen eltérően, 6-10 alkalomra is szükség van.


© 2010 szepsegbroker.hu | Férfi haskörfogat csökkentés VelaShape-pel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink