BEAVATKOZÁSOK

Fiatalos mosoly megtartása: fogkő eltávolítása és egyéb szájhygiéniés kezelések, tanácsadás

A jó megjelenés alapfeltétele az egészséges, ápolt fogsor, vagyis a szép mosoly


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fiatalos mosoly megtartása: fogkő eltávolítása és egyéb szájhygiéniés kezelések, tanácsadás 1.kep

Az egészséges és ápolt száj meglétére nemcsak magabiztosságot kölcsönöz, de a jó megjelenés előfeltétele is!Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik az egészséges és ápolt száj meglétére párkapcsolatokban és a munkahelyeken is.
A prevenció, vagyis a megelőzés oktatása sajnos még mindig "gyerekcipőben jár", ezért szerencsés felkeresni olyan fogászati rendelőt, ahol a fogorvos mellett szakképzett dentalhygienikus is a rendelkezésünkre áll.

Szájhygiénés kezelések- fogkőeltávolítás
- fogfehérítés
- ínygyulladás ápolása
A szájhygiénés kezelés ma már egy rutin beavatkozást jelent a fog és szájbetegségek megelőzésének érdekében.
A dentálhygiénikus a fogkőeltávolítás és fogfehérítés mellett egyénre szabott felvilágosítást is tart a megfelelő szájápolási technikákról és azok otthoni rutinszerű alkalmazásáról. Hiszen nem elegendő a fogak esetenkénti helyreállítása, azokat szakszerűen kell ápolni, hogy a későbbiekben elkerülhetőek legyenek a költséges és fájdalmas fogászati beavatkozások, vagy akár a fogak elveszítése.

Fogkő - sárgás lerakódás a fog-íny találkozásánál és a fogak között
Fogkő - sárgás lerakódás a fog-íny találkozásánál és a fogak között

Gyermekek fogápolási tanácsadásaAz egészséges életmódra nevelés akkor a legsikeresebb, ha már gyermekkorban elkezdődik, hiszen ekkor alakulnak ki a szokások a gyermek életében.Ezért is fontos a kezelés nélküli játékos ismerkedési lehetőség a fogászati rendelővel, amikor még csak pozitív élményt kaphatnak a gyermekek, elkerülve ezzel a későbbi szorongást. Valamint az anyukák hasznos tanácsokat vihetnek haza a gyermekeik fogazatának ápolásával kapcsolatban.

Sajnos,tapasztalataink azt bizonyítják, hogy már fiatal korosztály körében is előfordul a fogkőképződés illetve az ebből fakadó ínygyulladás, melynek súlyosságáról nagyrészt nincsenek megfelelő ismereteik.

Mi a fogkő?A fogkő nem más, mint elmeszesedett foglepedék (plakk, calculus), amit fogkefével képtelenség eltávolítani. A fogkő megléte azért veszélyes, mert egyenletlen (porózus) felszínére egyre több és több plakk kerül, amely egyre nagyobb méretet öltve beterjed az íny alá, ahol gyulladást okoz. Tehát az eltávolítatlan fogkő egy állandó gyulladást tart fenn az ínyben, ami előbb a fogágy, majd a csont elpusztulásához vezethet.Ezért fontos, hogy negyed vagy félévente szedessük le a fogköveket, amely nemcsak esztétikailag zavaró, hanem a kellemetlen szájszag okozója is lehet.

Fogkő eltávolítása ultrahangos eszközzelA legújabb, professzionális száj-higiénés eljárások közé tartozik a kezelésnek ultrahangos fogkő eltávolítás (depurálás).
A fogkő eltávolítást speciális ultrahangos gépi eszközzel végzik. Az ultrahang által keltett rezgések ugyanis finom porrá zúzzák a fogkövet. Miután a fogfelszínekről eltávolítják az íny alatti és az íny feletti fogköveket, a felszíneket simára polírozzák gumikorong ill. különböző finomságú, speciális polírozó kefe és polírpaszta felhasználásával.

ALAPÁRAK / Dental Consult


- ultrahangos fogkő eltávolítás: 15.000 Ft / Engedményes ajánlat a szépségbróker olvasóinak, fizetendő: 10.000 Ft, így a kupon értéke: 5.000 Ft Töltsön le kupont az engedmény érvényesítéséhez!

- Dentalhygienés oktatás 3.000 Ft
- Caries rizikó-elemzés, plakkteszt 1.000 Ft
- Caries rizikó-elemzés, nyálteszt 3.000 Ft
- Fluorid lakk 3.000 Ft
- Érzékeny fognyak ecsetelése 2.000 Ft© 2010 szepsegbroker.hu | Fiatalos mosoly megtartása: fogkő eltávolítása és egyéb szájhygiéniés kezelések, tanácsadás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink