BEAVATKOZÁSOK

Fogfehérítés- Beyond

Professzionális Halogén lámpás fogfehérítés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fogfehérítés- Beyond  1.kep
Aki fehérebb fogakat szeretne, az szinte mindenki alkalmas a Beyond professzionális fogfehérítésre. A dohányzás, a kávé-, teafogyasztás okozta elszíneződések egész egyszerűen eltűnnek. Még azok a makacs elszíneződések is kezelhetőek a Beyond halogén lámpás fogfehérítéssel, amelyek antibiotikum szedésének mellékhatásaként, vagy egyéb gyógyszer, pl. Fluorid hatására keletkeztek .
A fogfehérítés azonban kizárólag a saját fogakra van hatással, sajnos a héjakra, koronákra, illetve fogszínű restaurációkra nem.


Kezelés menete:

Egy ajakeltartó terpesz felhelyezése után a szakember ínyvédő zselét visz fel a fogínyre, melyet azután fotopolimerizációs lámpával szilárdít meg és ezáltal rögzít. Ezután következik a fehérítőzselé fogakra való felvitele, mely 8-15 perc alatt fejti ki maximális hatását a Beyond halogén kék fényének hatására. Majd a fehérítőzselé cseréje következik még 2 alkalommal. A fogfehérítés befejeztével – mintegy érzékenységet gátló, csillapító – a fogakra egy speciális (fluorid vagy Ca-hidroxid) paszta kerül pár percre.

Ezután már csak annyi dolga van a páciensnek, hogy elkápráztassa ismerőseit egészségesen fehér, ragyogó mosolyával.

Időtartam:Maga a Beyond fogfehérítő-zselé hozzávetőleg egy óra alatt eltűnteti az elszíneződéseket, amelyek gyakran évek hosszú sora alatt keletkeztek.
Mindazonáltal figyelembe kell venni, hogy az ínyvédő maszk és a fehérítőzselé cseréi a kezelés össz-időtartamát pár perccel meghosszabbítják. Ezek miatt érdemes másfél órát rászánni a Beyond fogfehérítésre, csakúgy, mint egy kozmetikai kezelésnél, vagy egy fodrásznál tett látogatás esetében.
Mellékhatás, szövődmény:Teljes mértékkel biztonságos eljárás a Beyond professzionális lámpás fogfehérítés.
Mivel a Beyond egy hideg fénynyalábot (halogén) használ, így a fogidegek nem károsodnak. A fehérítő zselé vízbázisú, ezért nem károsítja a fogat, a fogzománcot, illetve egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel.
Nyilván, ha bármi gyanú valaha felmerült volna az eljárással szemben, akkor a fogorvosok sem fehérítenék ki saját maguk fogait.

A rendelői fehérítés során használt fehérítőzselé 35% hidrogén-peroxidot tartalmaz, mely biztonságos és hatásos is egyben, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne „mellékhatása”. Nemzetközi tanulmányok és saját tapasztalataink szerint is fogérzékenység előfordulhat, azonban ez 24 órán belül spontán, minden következmény nélkül elmúlik.
Ellenjavallat, kockázat:A szakirodalom szerint - bár arra vonatkozó kimutatások nincsenek, hogy ártalmas lenne - kismamáknak és a szoptatás alatt nem javasolt a Beyond halogén lámpás fogfehérítés!
Érzéstelenítés:Ínyvédő maszk használata

Ellátás:Ambulánsan


Dr. Bodrogi Attila


© 2010 szepsegbroker.hu | Fogfehérítés- Beyond
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink