BEAVATKOZÁSOK

Fogfehérítés / peroxid-mentes villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás

A világ leggyorsabb fogfehérítője az SDI megoldás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fogfehérítés / peroxid-mentes villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás 1.kep
A dohányzás, a kávé-, teafogyasztás okozta akár több éves elszíneződések is teljesen megszüntethetők az SDI szuper gyors eljárással. A különleges peroxid- mentes, sodium-percarbonát fehérítő formulának köszönhetően jelentősen lecsökken a kezelési idő. A teljes kezelés kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe. A lerövidült kezelési idő a páciens számára kevesebb kellemetlenséget és érzékenységet okoz, így maximális kényelmet biztosít a szép fehér fogakra vágyóknak az SDI fogfehérítő eljárás.
A fogfehérítés azonban kizárólag a saját fogakra van hatással, sajnos a héjakra, koronákra, illetve fogszínű restaurációkra, tömésekre nem.

Az SDI fogfehérítés menete:
Egy ajakeltartó műanyag terpesz felhelyezése után a szakember ínyvédő zselét visz fel a fogínyre, melyet azután fotopolimerizációs lámpával szilárdít meg és ezáltal rögzíti azt. Ezután következik az SDI fehérítőzselé fogakra való felvitele, mely 8-15 perc alatt fejti ki maximális hatását a halogén lámpa kék fényének hatására. A fogfehérítés befejeztével – mintegy érzékenységet gátló, csillapító – a fogakra egy speciális (fluorid vagy Ca-hidroxid) paszta kerül pár percre.

Ezután már csak annyi dolga van a páciensnek, hogy elkápráztassa ismerőseit egészségesen fehér, ragyogó mosolyával.
Fogfehérítés / peroxid-mentes villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás 2.kep

Aktuális AKCIÓS ajánlatunk ITT!

Vásároljon szeretteinek Karácsonyra FOGFEHÉRÍTÉS vagy MOSOLYTERVEZÉS ajándékutalványt 50% KEDVEZMÉNNYEL a Dental Consultnál (Dr. Bögi Katalin)!FOGFEHÉRÍTÉS ajándékutalvány 80 000 Ft helyett csupán 40 000 Ft-ért (1 fő részére),
MOSOLYTERVEZÉS ajándékutalvány 50 000 Ft helyett 25 000 Ft-ért vásárolható meg 2015 DECEMBER 24-ig!


Az ajándékutalványok 2016. február 14-ig használhatóak fel féláron!

Megrendelheti telefonon: 06 20 921 71 71; vagy email-ben ITT!

MEGRENDELÉSmenete: levelében jelezze a megrendelésre kerülő utalványokat, azok számát, és az Ön pontos nevét, címét, telefonszámát!
A kényelmesebb vásárlása érdekében a Dental Consult futára INGYENESEN házhoz is szállítja ajándékutalványát! Fizetés átvételkor!

Vagy ha PÁRBAN jönnének, töltse le az aktuális kupont Szépség Kupont 2016 január 31-ig

Időtartam:Maga az SDI fogfehérítő-zselé hozzávetőleg egy 8-15 perc alatt eltűnteti az elszíneződéseket, amelyek gyakran évek hosszú sora alatt keletkeztek.
Mindazonáltal figyelembe kell venni, hogy az ínyvédő maszk és a fehérítőzselé cseréi a kezelés össz-időtartamát pár perccel meghosszabbítják, így kb. 30 percig tarthat a fogfehérítés.
Mellékhatás, szövődmény:Teljes mértékkel biztonságos eljárás a Beyond professzionális lámpás fogfehérítés.
Mivel az SDI eljárás is, mint a legtöbb orvosi fogfehérítő megoldás egy hideg fénynyalábot (halogén) használ, így a fogidegek nem károsodnak. A fehérítő zselé vízbázisú, ezért nem károsítja a fogat, a fogzománcot, illetve a fogínyvédő zselé felhelyezésével egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel.
Nyilván, ha bármi gyanú valaha felmerült volna az eljárással szemben, akkor a fogorvosok sem fehérítenék ki saját maguk fogait.
Ellenjavallat, kockázat:A szakirodalom szerint - bár arra vonatkozó kimutatások nincsenek, hogy ártalmas lenne - kismamáknak és a szoptatás alatt nem javasolt az SDI halogén lámpás fogfehérítés!
Gyógyulás:A rendelői fehérítés során használt SDI fehérítőzselé 10% karbamid-peroxidot tartalmaz, mely biztonságos és hatásos is egyben, azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lenne „mellékhatása”. Nemzetközi tanulmányok és saját tapasztalataink szerint is fogérzékenység előfordulhat, azonban ez 24 órán belül spontán, minden következmény nélkül elmúlik.
Érzéstelenítés:Ínyvédő maszk és zselé használata
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Fogfehérítés / peroxid-mentes villámgyors orvosi fogfehérítő eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink