BEAVATKOZÁSOK

Fogkő eltávolítás

Depurálás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fogkő eltávolítás 1.kep
A mindennapi szájápolást tökéletesen kivitelezni nem is olyan egyszerű feladat! A fogak felszínén fogkő rakódhat le. Minden fogászati kezelés első lépése az esetlegesen fennálló fogkő eltávolítása, az általa fenntartott ínygyulladás megszüntetése, mert megfelelő tömés vagy fogpótlás csak egészséges íny mellett készíthető.

A rendszeres fogmosás ellenére is gyakran tapasztalhatjuk a sárgás, szürkés, esetleg fekete elszíneződését a fogaink alsó peremén. A fogkő tulajdonképpen a fogakon maradó lepedék, amely a nyálban oldott ásványi anyagokból képződik.
A fogkő nem csak esztétikailag zavaró tényező, de jelentős szerepe játszik a kellemetlen szájszag kialakulásában is. Sokan nem tudják, de a fogkő a vele érintkező ínyben gyulladást vált ki. A hosszú távon fennálló gyulladás a fogágy pusztulását, a csont leépülését okozza, amely a fogak meglazulásához vezet. Ezért a fogkő eltávolítása különösen ajánlott rendszeres időközönként ( kb. fél évente ).
Fogkő eltávolítás 2.kep
A legújabb, professzionális száj-higiénés eljárások közé tartozik a kezelésnek ultrahangos fogkő eltávolítás (depurálás).
A fogkő eltávolítást speciális ultrahangos gépi eszközzel végzik. Az ultrahang által keltett rezgések ugyanis finom porrá zúzzák a fogkövet. Miután a fogfelszínekről eltávolítják az íny alatti és az íny feletti fogköveket, a felszíneket simára polírozzák gumikorong ill. különböző finomságú, speciális polírozó kefe és polírpaszta felhasználásával.

Dental Spa


Fogkő eltávolító programjai:Klasszik Program

Ezen klasszikus programunk keretein belül fogainak tisztaságát speciális Piezon® fogkő-eltávolítással biztosítjuk. A csillogásról pedig polírozással gondoskodunk. Hogy mosolyának ragyogása tartós legyen, szájápolási tanácsokkal is ellátjuk.
Időtartam: 45 perc
Ára: 16.000 Ft

Gyémántfény Program

Egyik legnépszerűbb kezelésünk, mely amellett, hogy kiemelt figyelmet fordít fogai esztétikájára, egészséges fogakat és fogínyt is eredményez.
A nagy hatásfokú, ám kíméletes Piezon® fogkő-eltávolítást követően a legrejtettebb elszíneződéseket is eltüntetjük fogairól Prophy-EZ Jet készülékünkkel, majd magasfényű gyémántpolírozó pasztával adjuk meg fogainak a megérdemelt ragyogást és fehérséget.
A program befejezéseként tudományos vizsgálatokkal is igazolt Hioluronan géllel állítjuk helyre fogínye egészségét, mialatt Önt Dental Spankra jellemző shiatsu derék-és hátmasszázzsal kényeztetjük
Időtartam: 60 perc
Ára: 23.000 Ft

2010 Valentin napjáig letölthető Szépség Kuponokkal a Gyémántfejes programot veheti igénybe a Klasszik program árán!A Gyémántfejes program 30%-os engedményére jogosító Szépség Kupont 2010. február 14-ig letöltheti és március 15-ig igénybe veheti!

© 2010 szepsegbroker.hu | Fogkő eltávolítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink