BEAVATKOZÁSOK

Fogyás és alakformálás Body Shaping programmal

Király Linda fogyása és alakformálása Body Shaping programmal / VelaSmooth és a meridian kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Király Linda súlyfeleslegének okát próbálják kideríteni a meridián diagnosztikával
Király Linda súlyfeleslegének okát próbálják kideríteni a meridián diagnosztikával
Király Linda hisz a test és a lélek egyensúlyában, ezért is fordult örömmel a Wellmed Studió szakembereihez, akik olyan egyedi megoldást alkalmaznak, amelyben a XXI. század csúcstechnológiája (VelaSmooth) összekapcsolódik a keleti orvostudomány évezredek óta elismert gyakorlatával, a meridian kezeléssel. A kétféle eljárás ötvözésével természetes módon lehet a felesleges kilóktól megszabadulni és egy simább, feszesebb bőrfelületre szert tenni.

Király Linda 11 kiló súlyfeleslegét 4 hét alatt  sikerült leküzdeni a Body Shaping programmal- 2008
Király Linda 11 kiló súlyfeleslegét 4 hét alatt sikerült leküzdeni a Body Shaping programmal- 2008

A Body shaping program menete1. A súlyfelesleg kialakulásának okát kideríteni a meridián diagnosztikával

Holland kutató orvosok létrehoztak egy diagnosztizáló programot, amely egy számítógépes rendszeren keresztül felméri a szervezet állapotát (meridian diagnosztika) . A kéz és a láb kivezető akupunktúrás pontjain keresztül felvesz egy impulzust a szervezetből és a számítógépen diagramm formájában láthatóvá teszi a jelenlegi kondíciókat (meridian diagramm). Valamint irisz- és pulzusdiagnosztikával egészítik ki a meridian pontok computeres mérési adatait. Ebből a felmérést végző szakember látja, hogy honnan indul az eltérés, vagyis megállapítja az elhízás valódi okát. Érdekes, hogy leggyakrabban mentális és lelki okok játszanak szerepet a túlsúly kialakulásában.
A Wellmed szakembereinek célja, hogy természetes módon indítsák el a súlyvesztés folyamatát és a szervezetet visszaállítsa eredeti egyensúlyára. Király Linda is épp ezért választotta ezt a módszert a plusz kilóinak legyőzésére és színpadi alakjának visszanyerésére.

A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését, így annak anyagcsere folyamatait is. Bioaroma olajok használatával és a kezelési metódussal beindítanak egy anyagcsere gyorsító folyamatot, amit kiegészítenek egy külsőleges kezeléssel a VelaSmooth-szal, amely a bőr állagán, feszességén fog javítani, illetve jelentős eredményeket produkál az alakformálás tekinetetében is. A Body Shaping programban természetesen a mozgás is szerepel. A felmérések eredményétől függően a személyi edzők individuálisan készítik el a mozgásprogramot, hogy az alakformálás centiméterekben is mérhető legyen.

2. VelaSmooth gépi kezelés

A világújdonságnak számító készüléket a VelaSmooth (ELOS) egy cellulit lebontó és mélyfeszesítő készülék, amely a kezelendő testfelületre 4-féle hatást fejt ki:

  • infravörös fény és
  • a rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát=bőrhőmérséklet átmeneti emelkedése
  • ezzel egy időben fellépő pulzáló vákuum
  • és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét

Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos alakformálás során, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés. Az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a cellulit (kötőszöveti anyagcseretermékek) és a zsírsejtek lebontása (lipolízis), elszállítása is. A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek is, termelődésük jelentősen felgyorsul. Az eredmény magáért beszél. Az alakformálás miatt érkező vendégek elégedettek lehetnek, így Király Linda is, aki a 10 alkalmas kezelés folyamán a cellulit-gödröcskéi eltűnnek, a bőre kisimult és feszesebb lett. Sőt, a nap okozta elszíneződések is elhalványodnak a kezelt bőrfelületén.

A VelaSmooth (ELOS) működési elvét a következő VIDEO részletesen bemutatja!

A VelaSmooth továbbfejlesztett készülékével - VelaShape™- is rendelkezik már a Wellmed Studió, amely még gyorsabb eredményt tud produkálni a cellulit és a felesleges zsírpárnák eltávolításánál.

Király Linda a 11 kiló súlyfeleslegének kiderítése és leküzdése miatt fordult a Wellmed Studió szakembereihez.
KÉPGALÉRIA - Király Linda Body Shaping kezelése© 2010 szepsegbroker.hu | Fogyás és alakformálás Body Shaping programmal
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink