BEAVATKOZÁSOK

Fogyasztó fülakupunktúra- a gyógyszermentes fogyás titka

Gyógyszermentes fogyás titka


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Az akupunktúra több ezer éves kínai orvosi tapasztalatokon alapuló tudomány, mely már 20 éve Magyarországon is bizonyítja, hogy kiváló gyógyító módszer. A természetes energiaáramlást tűszúrással, vagy lézeres eljárással segítik elő.

Betegségeink akkor keletkeznek, amikor a szervezet energiaáramlása zavart szenved. Az energetikai blokkok kezdetben csak bizonyos tüneteket, panaszokat okoznak, ezek tartós fennállása vezet a kimutatható szervi elváltozásokhoz. Akupunktúrával a szervezet energiaáramlási zavarai megszűntethetőek, az energetikai blokkok oldhatóak. A kezelés során szervezetünk öngyógyító rendszere aktivizálódik. Javul a szervek működése, jobb lesz az emésztés, a hormonháztartás és az immunrendszer működése. A fülakupunktúra kiválóan alkalmazható étvágycsökkentés, anyagcsere serkentés, hormonszabályozás, emésztőrendszeri problémák, édességfüggőség, kényszeres evés esetén. A kezelések hatására kevesebb étellel jóllakunk, így kisebb mennyiségű kalóriát viszünk be, melyet egy helyes ételtársítási étrenddel ötvözünk. Előnye, hogy az éhségérzet jelentkezésénél az ezt befolyásoló pontra rá lehet nyomni az oda beszúrt tűt, s így az éhségérzet csökken illetve elmúlik. A hagyományos tűkkel heti 3 alkalommal alkalmanként 30 percet kell eltölteni kellemes zene, egy finom tea, valamint jó olvasnivaló társaságában. A tartóstűvel heti 1 alkalom 15 percet vesz igénybe. A hagyományos fülakupunktúra heti 3 alkalommal történik, melyet eldobható, egyszer használatos steril tűkkel végezzük. Lehetőség nyílik a tartós tűre is, melynek az az előnye, hogy hetente 1 alkalommal kell jönni tűcserére, pici ragtapaszokkal van behelyezve a fül kagylójába, melyet a hajjal szépen el lehet rejteni.

Fülakupunktúra menete a Mátyásföld Klinikán

/ Dr. Stehlich Gábor

Tartós fülakupunktúra fogyasztásra és fájdalomcsillapításra from Mátyásföld Klinika on Vimeo.A fülakupunktura hatékony módszer a gyógyszermentes fogyás, a fájdalomcsillapítás, a dohányzás leszokás és az allergia megszüntetésében. Az akupunktúra, mint a távol keleti holisztikus diagnosztikus gyógymód elismert tudománya, ezt kombinálva a nyugati orvoslás eredményeivel még sikeresebb eredményeket érhetünk el.

Időtartam:A hagyományos tűkkel heti 3 alkalommal alkalmanként 30 percet kell eltölteni kellemes zene, egy finom tea, valamint jó olvasnivaló társaságában. A tartóstűvel heti 1 alkalom 15 percet vesz igénybe.
Mellékhatás, szövődmény:nincs
Ellenjavallat, kockázat:nincs
Eredmény:1 hónap alatt 4-5 kg-os súlycsökkenés érhető el szenvedés nélkül, jó közérzettel és vitalitással.


© 2010 szepsegbroker.hu | Fogyasztó fülakupunktúra- a gyógyszermentes fogyás titka
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink